Jméno pro holčičku
Ahoj,
čekáme miminko holčičku a s manželem vybíráme jméno. Mně se líbí Olívie, Elen, Mia, Liliana, Anna, Eliška. Manžel chce Lauru.
Prosíme o radu i Vás. Pište prosím návrhy jmén co se Vám líbí, můžou být česká i cizí 🙂
Moc se mi líbí Mia, chtěla jsem svou holčičku pojmenovat Amélia, chtěla jsem jí říkat Mio i Ami.. No manžel byl proti, takže sem couvla a nakonec máme Natálii 🙂
My máme Laurinku-stále jsem z toho jména nadšená jak je tvárné. A teď čekáme taky holčičku a nejspíš to bude Julie.
@marka128 ja mamjsem Sofii ale libila se mi Vanesska ale tou jsem nepochodila 😂 nebo Mia, Liliana je krasne taky 💕
Za me olivie, krasne jméno , Laura je hezké ale špatně se mi vyslovuje, ten zbytek jmen je dost fadni a casto davanych
Záleží i na kombinaci s příjmením. My máme doma Julii. Ze shora uvedeného se mi líbí Elen nebo Olivie
@marka128 Lauru jsem měla v užším výběru Laura, Linda, Sofie - Laura mi zní jako roura, nemůžu si pomoct, Linda pinda, takže nakonec máme Sofii, ale záleží hodně i na příjmení, aby to k sobě pěkně znělo.....dále se mi líbí Diana, Melissa, Timea, ale to byla už velká divočina, neprošlo přes manžela....jestli se vám Laura líbí, klidně ji dejte a vezměte v úvahu, kdy máte termín porodu a kdy má Laura svátek, aby to neměla holčička vše v jednom....
@jaja01k tak to je pěkný...já jsem Nikola,dcera je Natálie a a Romana je ségra😂.
My máme Teodorku. A líbí se mi jeste Jasmínka.🙂 Amélie je taky fajn tu má kamarádka a Miu má švagrová.
Pěkný výběr, já jsem Eliška a moc se mi líbí Anna, jestli jednou budu mít dceru, určitě se tak bude jmenovat 🙂 zaujala mě ta Olivie, jak se na ni volá? Oli? Olco? Mě se líbí taková jména, od kterých jde udělat pěkné oslovení pro dítě i pro dospělého, aby ho jednou mohli oslovovat ve škole, v práci... a taky aby se nemuselo hlaskovat, když člověk někde diktuje své údaje 🙂
My máme pro holcicku vybranou Livii..Livi,Livinka ..ono hodně lidem se vybaví asi Klausová,ale je nám to fuk.
Laurinka byla má neteř..říkali jsme ji Lauri, Láli,Lálo..
Přijímení máme pěkné, hodí se k němu české i cizí jméno, horší bude jaké bude mít přijímení až se vdá, to člověk asi neovlivní.
Jinak holčička se má narodit v lednu 🙂
Mám Jolanku. Miluju svoji dcerku v kombinaci s tímhle jménem. ♡ Říkáme jí Joli/í, Jolísku, Jolušenko, Jolanko, Jolušíčku, Jolichu/Jolucho - když trochu zlobí 😀 Také se mi líbí Mia a Anna 😉 Laura mi taky zní trochu jako roura 😀
@marka128 z vlastni zkusenosti nedavejte Annu 😁 muze se zdat krasne ale potom pri predstaveni je to Anna hrozne.. nebo v obchode nekdo rekne ano a ja se otacim 😂😂😂 mozna je to tim ze tohle jmeno mam..Laurinka je lepsi 😂

Nám se hrozně doma libi Sofie nebo Lili