icon

Jméno pro holčičku k příjmení Hanyšová

zee01
4. pro 2015

Máme syna Jáchyma a nyní čekáme holčičku - k příjmení Hanyšová. Jaké jméno vám k tomu přijde hezké?
Kira, Nina, Ráchel, Elen, Agnes, Evelin, Miriam, Rosálie, Amálie, Timea, Tabea, Ester, Johanka, Justýna, Olívie, Lujza

lv
•
4. pro 2015

Elen, Timea, Ester a samozřejmě Evelin nejvíc 😉

sara84
•
4. pro 2015

Evelyn a Ester 🙂

ellen85
•
4. pro 2015

Rosálie a Justýnka 🙂

jasekd
•
4. pro 2015

Z vybranych jmen se mi nejvic libi Nina, Ester a Johanka (Johana). K vasemu prijmeni bych z techto dala Ester.
Zajimava je Lujza.
A s prijmenim mi hezky zni i Rachel, Miriam, Rozalie a Amalie, i kdyz se mi jinak moc nelibi.
Za me je nejlepsi Ester Hanysova 🙂

daika
•
4. pro 2015

Mne se libi Miriam Hanysova 😉

loc
•
4. pro 2015

@zee01 ahoj, k danému příjmení mi nejlépe sedí Ester. To příjmení je dost české a některá z ostatních jmen zní dost exoticky a dohromady se mi to tluče a ta zbylá se mi k tomu příjmení až tak nehodí. Jinak u mě je top Olívie ( mám syna Olivera 😀 ), to mi ale k vašemu příjmení až tak nesedí (ale jde to, pokud by se líbilo 😉 ). Já, pokud budu mít holku, chci Patricii 🙂.

no_title
•
5. pro 2015

Nina Hanyšová je hezky zapamatovatelné 🙂

clear301
•
9. pro 2015

Nina Hanyšová, Ester Hanyšová, Amálie Hanyšová, Elen Hanyšová. Nej je asi Nina 😉

zee01
autor
•
10. pro 2015

Tak zatím u nás vede Amálie Hanyšová (měla by se narodit v březnu, a bude to blondýnka jak poleno 🙂 ). Elen se nám líbí moc, ale má svátek v březnu a tomu se chceme vyhnout. Ještě ta Nina je v kurzu 🙂 ale pomali si zvykám na Málinku (AMÁLII 🙂

anny87
•
26. kvě 2019

Simona

anny87
•
26. kvě 2019

Aha. Stech vypsaných Ester.
Ale hned jak jsem si přečetla příjmení naskočila mi Simona.
Ninka je krásne jméno, taky ji máme doma.

ajja87
•
26. kvě 2019

Jestli můžu přidat,tak nevím proč,ale po přečtení nadpisu mi naskočila Lucie...jinak z těch jmen co byly vypsány mi nejvíc sedla Johanka a Ester