icon

Jméno Robin - co si o něm myslíte?

1ronja
23. srp 2018

Ahoj, uvažujeme s manželem o jménu Robin pro chlapečka. Příjmení máme takové univerzální, ke kterému se hodí vlastně všechno. Jak se vám líbí?? Máte někdo Robina doma, jak mu říkáte, co na to okolí? Další v užším výběru máme Patrik, Dominik.

Strana
z2
varecka246
23. srp 2018

Máme doma robina-s manželem jsme se na nej oba shodli, moc se nám líbí a v okolí i v rodině na jméno samé pozitiva

petrak15
23. srp 2018

Jmeno hezky, ale proc je potreba se ridit podle ostatnich? Moje miminko, moje jmeno, stejne se vzdycky najde nekdo, kdo by dal jiny, lepsi, vhodnejsi.

luj89
24. srp 2018

@1ronja my udelali taky tu chybu, ze jsme dopredu jmena rikali, u druheho uz to neudelame 😉. U narozeneho ditka si nikdo nedovoli nic rict 😉. jinak Viktor byl taky v uzsim vyberu, nakonec to teda bylo jmeno Robin/Julie a u druheho by to bylo Robin/Viktorie (Ja jsem Lucie, dcera Julie a pripadna druha dcera by byla Viktorie 🙂)

varecka246
24. srp 2018

@luj89 my máme robinka a Viktorku 😁

luj89
24. srp 2018

@varecka246 jeee 😉 a jak jim rikate?

varecka246
24. srp 2018

@luj89 většinou robi a Viki 👍

1ronja
autor
24. srp 2018

Díky všem za reakce.

Ještě nás napadl Kristián. Ale nevím jestli to nezní moc zženštile...

herminka
24. srp 2018

Robin je moc hezké jméno a nebudou ve třídě tři jako Dominikové nebo Patrikové.
A taky doporučuji strategii neříkat jména předem, nám se to osvědčilo, rodina se jménům trochu divila (přitom to jsou jména klasická, ovšem ne úplně častá), ale myslím si, že si všichni zvykli velice rychle a dneska by jim už ani nepřišlo na mysl, aby se děti jmenovaly jinak.

luj89
24. srp 2018

@1ronja Koukam, ze mame stejny vkus 🙂. Me se vzdy libil Christian, ale u muze to neproslo. Jo a koukej i na datum narozeni vs. datum svatku 🙂. Kdyby ses nemohla rozhodnout mezi dvema jmeny, muzes proste zvolit to, u ktereho nema svatek tyden po narozeninach...

jenny91
26. srp 2018

Mně se Robin hodně líbí, chtěla jsem ho pro malého, ale manžel nesouhlasil, tak máme nakonec Vojtíka 🙂 Jinak potkala jsem se s tím jménem u našeho klienta v práci, jmenoval se Robin a měl stejnojmenného synka, kterému se říkalo Robík.

obla
26. srp 2018

Patrikova vůbec nejhorší varianta a komolenina je Paťena. Tak oslovuje manželova babička jeho strýce. A to je chlap jak hora se 40kou na krku. Dominik je pro mě taky takové všelijaké.. ale Robin se mi líbí.

oliverka28
26. srp 2018

@1ronja Kristián je krásné jméno,mame ho vybrané pro druhého chlapečka.

jaja01k
26. srp 2018

@1ronja Kristián je krásné jméno, to se mi líbí moc 🙂

mummy88
26. srp 2018

Kristián i Robin máme ve výběru, mě se právě něžná jména na klucích líbí, zjemní je to. 😊❤️

zelenaesmolda
27. srp 2018

@1ronja me jmeno robin pripomina psa :D

babanci
23. říj 2018

Robinek je hezký, máme dva v blízkém okolí. Kolegyně mojí dcery má dvouletého a moje kadeřnice taky.

kassandra1
26. říj 2018

Jméno se mi líbí 🙂

chlebika
15. říj 2019

Robin je krásné jméno. Říkáme mu Robí, Robčo🙂

Strana
z2