icon

Jsem líná? Podle jedné kamarádky asi ano

magdalenax
18. únor 2017

Jako, že se setkám s takovými slovy, to bych opravdu nečekala. Mám kamarádku, bydlíme ale poměrně daleko od sebe, takže se opravdu hooooodně zřídka navštívíme. Včera jsem ji potkala v obchodě, měla rozepnutý kabát a moc hezký svetr, který jsem jí pochválila. Natož mi povídá, že si ho pletla sama. (Fakt moc pěkný, ještě ji říkám, že by se mi líbil také, ale v jiných barevných kombinacích). Zeptala jsem se jí, zda by mi ho také neupletla, že jí zaplatím. Co ji znám a co si pamatuji, věčně nemá peníze, pořád si stěžuje, tak jsem si i říkala, že jí vlastně trošku finančně "vypomůžu". Její chlap dělá od rána do večera, stále si myslí, že na ten vysněný baráček vydělá alespoň z poloviny, ona do práce nechodí. No, nic, to by bylo na dlouhé psaní, podstatné je, co mi řekla..... -
...vždyť plést umíš, tak si ho upleť, NEBUĎ LÍNÁ!
Takže, já chodím do práce, tam dřu jako blbec, pak dělám ještě domácí práci, mezitím vařím a celkově domácnost. Dělám spoustu věcí domácích, co se jídla týče. Nárazově dělám administrativu a účtařinu a to jsem hlídání děcek absolutně již vyloučila. Fakt mám dny, kdy se nezastavím čtrnáct hodin denně.
Ona do práce nechodí už nějakých dvanáct let, dohromady nedělá nic, ale mně řekne, - nebuď líná a vzápětí mě pozve na kafe, že je doma a že můžu přijít kdykoliv, stačí jen dát hodinu předem vědět, aby nešla někam do města......

Strana
z6
panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax prosim te, rekla jsi te sve kamaradce, ze se te to dotklo? Predpokladam, ze jo. Jak zareagovala?

vineta
19. únor 2017

@anina32 Ty jo, takhle shrnuto to je fakt výživný...
Rada- @magdalenax, až přestaneš neustále řešit okolí, bude se ti žít lépe..

magdalenax
autor
19. únor 2017

Mám dotaz. Řekla by některá z vás své kamarádce, či známé... udělej si, nebuď líná, nebo jsi líná? - to je jedno, na formulaci nezáleží. Já tedy ne a už vůbec né člověku, který mi byl ochotný několikrát pomoci. Vám by se něco takového vůči vám líbilo? Vám by to prostě nevadilo?

Za druhé, nikoho jsem nepomlouvala, to, co jsem napsala, není navíc žádná pomluva, to je pravda, ona to navíc říká sama, netají se tím a já jsem to napsala pro upřesnění, protože kdyby tento holý fakt napsaný nebyl, tak byste všechny psaly, že holt nemá čas..... , nebo se mýlím?

majaaa82
19. únor 2017

@magdalenax jsi nemocna...

magdalenax
autor
19. únor 2017

@majaaa82 A napadáš mne jako proč? Přemýšlím, co jsem Ti provedla, ale na nic si nevzpomínám

magdalenax
autor
19. únor 2017

To, co jsem napsala výše - platí pro všechny

majaaa82
19. únor 2017

@magdalenax tak se zamysli jeste jednou. Zkus to. Ale jinak doporucuji, abys prestala drbat ostatni a srovnala si vlastni zivot. Evidentne to potrebujes jak sul. Mej se, uz nebudu odpovidat.

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax Prosim, odpovis na muj dotaz?(nejspis jsi ho prehlidla).

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax by ses divila, co kolikrat kamosce reknu a ona mne. Kdyz se mezi nami neco ,,pokazi", hned si to vysvetlime a udrzujeme tak nase pratelstvi pevne. Nebezime k pocitaci, abychom tam jedna druhou drbaly.

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka
No, jak reagovala, v podstatě nijak. Já jsem jí řekla, že bych si ho uplést i mohla, ale že mi to prostě zdraví nedovoluje, že mi otékají ruce atd. (mám toho víc), že jsem fakt ráda, že zvládnu to co zvládnout potřebuju, že jsem sice dříve také sem tam pletla, ale že je to už dávno a ještě jsem jí pochvalně řekla, že ona umí plést lépe, kam se za ní hrabu. To se jen pousmála.
No, třeba si to rozmyslí.
Neřeším ale svetr, mně prostě mrzí, co mi řekla. Fakt mě to zarazilo

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax Ne, ja myslela, zda jsi ji rekla, ze te mrzi, co ti rekla.Jestli jsi ji rekla, ze se z toho citis spatne.

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka Jak si tu teď píšeme, tak jsem jí napsala sms-ku, ve znění:
Ahoj, chci, abys věděla, i když jsem to dala najevo, že to, cos mi řekla mě fakt hodně mrzí, mám na mysli, že jsem líná. Opravdu jsi to myslela vážně?

Odepsala -
zavolám ti

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka
Už jsem si myslela, že volá a volala mi jiná kamarádka, - sice to už vím dva měsíce, ale dobře, že se ozvala, protože jsem začala myslet spíš na ni. Pozvala nás na svatbu, vdává se v létě a já absolutně nevím, co jako svatební dar. Jako, fakt myslím dar, né nějakou blbost. Říkám si, že řešit to penězi je asi blbost, nebo není? Jako v rodině se to dělá, ale od přátel? A i kdyby, tak stejně něco ještě a to něco, fakt nevím. Mají krásné moderní bydlení a nějaké ty lapače tam nevedou, a žijí spolu léta, takže i praktické věci mají. No, nevím... . Já se snad zeptám na rovinu. Když se mi před pětadvaceti lety vdávala jiná kamarádka, tak jsem měla jasno - sifonová láhev. V tomhle případě představu žádnou nemám

medulinek
19. únor 2017

@magdalenax muzu se zeptat kolik ti je?

bekyc
19. únor 2017

?

magdalenax
autor
19. únor 2017

@medulinek Hodně, nic z uvedeného není o věku, tedy dle mého názoru

lucinkaxxx
19. únor 2017

@magdalenax ty kraso,koukala jsem na ty ostatni diskuze co jsi tu zakladala a teda jako masakr. Jako fakt by ses mela jit lecit,minimalne ambulantne. A ze jeste zminujes karmu....tak to uz je uplne mimo....

magdalenax
autor
19. únor 2017

@lucinkaxxx Masakr? Holý fakt, bohužel. Ale já kupř. za daleko větší masakr považuji, že se tu některé dámy píší, že jejich partner či manžel - je debil, idiot, magor a ještě i daleko jiná slova, které nehodlám ani zmiňovat. To je masakr!

berenika39
19. únor 2017

@magdalenax všechno právě je o věku. když člověk ztratí později to hlavní, co do té doby bylo středem jeho pozornosti a co zaměstnávalo mozek, začne se orientovat na : kde mě co bolí, co kdo kde řekl, kdo je jaký na mě, kdo mi co dělá, kdo mi co nedělá a už to jede.

vrať se zpět o deset let - a žij svůj život, ne ostatních🙂.

lucinkaxxx
19. únor 2017

@magdalenax no,s tebou asi tezko se snazit diskutovat..nemluvis moc k tematu a kdyz je nazor proti tobe,okamzite zacnes ukazovat prstem na druhy misto abys odpovedela...zkus si fakt najit nejaky zajmy,konicky a snaz se ten jed co te uvnitr travi nejak rozpustit.

magdalenax
autor
19. únor 2017

@berenika39
@lucinkaxxx
Já se nepotřebuji nikam vracet. slušnost by měla být samozřejmostí každého, minimálně dospělého. Mozek mám zaměstnaný dost, a co se týče zájmů a koníčků, tak těch mám také dost, a to i přes to, že jsem dost vytížená.
Někdo si možná řekne, jak může mít tolik práce..., když tu tolik přispívá, že,,, , Dneska kupř. pracuji na pc a do toho ještě vařím, asi tak. Píšu to raději předem, než někdo začne můj čas řešit

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax neboj, tvuj cas nikdo resit nebude, to uspesne smerem k druhym predvadis ty 😀 aj e tezke se ti v tomto rovnat. Ty jsi takova nase konikovska baba Nyklova, vid? 😉 😀

magdalenax
autor
19. únor 2017

@lucinkaxxx A Tobě jsem zapomněla zmínit, že k tématu píšu, jen právě ostatní ne. Kupř., otázka, kolik je mi let.... .
Nehledě na to, došlo k okamžitému útoku, není tedy divu, že se bráním, takhle by to udělal každý.
Vem si, kolik impertinencí padlo na moji osobu. Pokud jsi nečetla, přečti. Jsem nemocná, závistivá, potřebuji psychiatra...., tohle si mám jako nechat líbit?

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka
Aby sis nemyslela, že jsem přehlídla Tvůj příspěvek, tak nepřehlídla.
Reagovat nebudu jinak. Já nepatřím mezi žádné drbny, jako je ta seriálová. Tu hledej jinde.

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax a ted jsi to zabila dokonale 😀 😀

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka
Jistě, mohla bys začít u sebe, že?

magdalenax
autor
19. únor 2017

@panickatlamicka Já jsem s ní totiž už mluvila, volala mi, je to asi hodina zpátky

casmaria
19. únor 2017

Tahle diskuze se tu vyvinula spíš v to, kdo má horší a těžší život... 😀 Jako opravdu vtipný argument typu, já mám 4 děti a lítám jak hadr na holi mě fakt pobavil. 😀 A ty děti si udělal jako kdo? 😀

panickatlamicka
19. únor 2017

@magdalenax s cim ?

Strana
z6