icon

Kabelky. Kolik jich máte doma a kolik používáte?

aviho
17. zář 2019

Holky, kolik máte doma kabelek? A používáte všecky?

Strana
z2
britney
17. zář 2019

Asi 35-40 kousku a vetsina je od Cath Kidston a stale je obmenuji- prodavam a kupuji nove. Tez mam dve LV a dve Longchampky, ty ale moc nenosim..

jane46
17. zář 2019

Psanicko do ruky, malou cernou, malou hnedou, velkou cernou a velkou hnedou (tu ale nenosim)... Nepocitam asi tri srdcovky "pro dcerku na hrani". Nejvic ted nosim batoh "pro maminky", ale uz se tesim az zase budu chodit do prace. Jen ale nevim jestli se k nim vratim... pokukuji po kozenych batuzcich...

jolisha
23. zář 2019

Kabelek mám asi tak 15 a používám vždy jednu určitou dobu a jak mě přestane bavit tak vezmu druhou. Potom se zase vrátím k te první 😀

babanci
23. zář 2019

Zrovna včera jsem si koupila psaníčko od Elega Dany Morávkové. Je zajímavé, navlékne se na ruku a pásek, který je pokrytý starými knoflíky, vytvoří jako náramek na ruce. Lze i sundat a náramek nosit i bez tašky. Cena šílená, ale radost obrovská.

2hanah
23. zář 2019

@dura175 moje holčičí životní meta je taky jedna nefalšovaná Vuittonka a jeden prstýnek nebo šperk s briliantíčkem aspoň malinkým, ale to asi těžko, když od partnera nedostanu na sebe ani zimní bundu a kupuje spíš sušičku a praktické věci🙄

yvarp
23. zář 2019

Byly doby, kdy jsem jich měla asi šedesát, ale už jsem se dost umirnila, momentálně jich mám asi dvacet 😁

babanci
23. zář 2019

@2hanah No, ale jednou budou všechny praktické věci nakoupeny a děti obstarány a pak si tu Vuittonku koupíš. 🙂 Já jsem taky pořád někoho krmila a šatila a pak jsem nakoupila ze spoření dveře a okna a podlahu... a dneska už živím jen sebe, občas něco koupím vnoučatům a jinak si dělám radost pravidelně.

2hanah
23. zář 2019

@babanci To je krásná představa, takhle o tom občas tajně sním, ale takhle kràsně normàlní střední věk a stàrnutí mě nečeká😔 jsem nemocná, docela vàžně a docela dlouho už (rakovina, ani nic takhle moc vàžného a akutního to není, zatím mi nejde o život), takže se asi nedožiju, maximàlně invalidní důchod a to mi nejspíš už bude drahà paráda ukradená, každý chce hlavně zdraví a za to by dal všechno. Tím tady ale nechci kazit náladu takhle kràsně marnivé holčičí diskuze😍

kizii
23. zář 2019

Mam jich asi kolem 12, pouzivam cca 5 😂😬

kizii
23. zář 2019

@britney Ty brdo, tolik? Zavidim! To bych doma teda asi neschovala 😂

ladyhacek
23. zář 2019

Méně než bych chtěla, více než potřebuji.
Nosím dvě, jednu velkou když jdu s dětmi, jednu menší když náhodou ne 😉

Přesně nevím kolem 6

dominika1986
23. zář 2019

Kabelky nemám přesně spočítané, ale určitě tak 20 to bude. Střídám dle příležitosti (psaníčka a menší elegantní kabelky na večeři, do divadla atd.), shoppery do města, crossbody na výlety atd. Momentálně hodně nosím 2 větší praktické kabelky Guess - hnědou a stříbrnou, hodí se skoro ke všemu. Kabelky dostávám občas i jako dárek. Mám různé značky, ale hodně právě už zmíněný Guess. Vždy se raduji, když se mi podaří ulovit v nějaké slevě kousek z jejich řady Guess Luxe.😊

erikamaj
29. zář 2019

@aviho mam 8 , pouzivam asi 4 :/

martiniquest
29. zář 2019

Momentalne mam uz jen 4 a nosim z nich dve (z toho jedna je kabelka na kocar, holt materska) plus kozenkovy slusny batuzek. Driv jsem jich mela kolem 20, ale zjistila jsem, ze chci mit radeji jen par kousku, zato kvalitnich. Takze kdyz uz ted neco kupuju, tak z konfekce pouze kuzi a nebo autorskou tvorbu, kde zatim material z financnich duvodu neresim. Celkove se ted snazim nakupovat mnohem zodpovedneji a uvazeneji. Uz si v satniku nestacim s tim, ze je dana vec ok. Uz pozaduji, aby me dana vec zaujala na prvni pohled a opravdu mi sedla po vsech strankach - at se to tyka kabelek ci cehokoli jineho. Ono je totiz strasny rozdil, kdyz mate malo dobre padnoucich kusu nebo mraky balastu.

snazilkakamilka24
30. zář 2019

Mam jich neco malo pres 30.. par kousku znackovych-MK, CK, Guess.. a unosim 🙂 jsem magor i na boty, tech mam taky tak 30 paru, tak to ladim podle toho ;)

babanci
30. zář 2019

@snazilkakamilka24 Buď v klidu, já to Tvoje číslo převyšuju. 😀

adelulecka
29. lis 2019

taky jsme na tom zavisla tedka jsem jeste k tomu nasla novej web a moc spokojena super stranka a nikdy zadnej problem zkuste a dejte vedet https://tvojekabelka.cz/ 🙂)

Strana
z2