Kamarádčin přítel se líbal s gay kamarádem. Mám jí to říct?
Dobrý den, mám takové morální dilema. Moje kamarádka měla na čarodějnice noční a tak na společnou akci na chalupu vyrazil s jejich dcerkou její přítel. Vše bylo super než se začalo popíjet, děti už spali, její přítel tam skončil s našim kamarádem co je gay. Kolem půlnoci už se líbali a osahavali. To jsem nevydržela a oba je poslala spát ( každého jinam ). Nemohl jsem se na to koukat, nejde o to ze jsou to dva chlapi ale ze je to přítel mé dobré kamarádky 🙁 o tom ze je možná gay ( bi 🤷🏻♀️) jsme nějaké pochybnosti měla ale nikdy jsme nic neviděla na vlastní oči, až teď. Nevím zda ji to říct nebo radši mlčet. Něco mi říká ze to mám nechat být …. Je to jeho věc a přiznání atd si musí udělat sám a jestli vůbec bude chtít. Na druhou stranu bych brala jako zradu kdyby se něco takového dělo u nás a me by to moje kamarádka neřekla. Vůbec netuším co si počít ….
@vlaxyz ja bych zesilela vzteky, kdyby se s nakou cuzou libal prede mnou 🤣 takze to nepripada v uvahu 😅 to by byla rovnou vrazda. Dvojnasobna 😅
@exbordelar já se taky nebavim o babě. To bych odešla. Ale s chlapem? 🤷♀️ Jako klidně 🤣
Díky za potvrzení, že je dobré i o soukromých věcech občas mluvit otevřeně nejen s blízkými kamarády, ale tak nějak obecně všude... člověk nikdy neví, kdo ho kde uvidí a jak moc bude špatný z toho, co vidí 🙂 V tvém případě bych asi udělala to, co se píše v první odpovědi... prostě to probrat v klidu s ním. Klidně i ve smyslu, že ti to nebylo příjemný a bylo by fajn, kdyby předem otevřeně sdíleli, jak to doma mají. A já jdu sbírat odvahu být otevřená před sousedy než z toho bude skandál za mými zády 😀
Tohle je těžké téma. Já být v kůži podváděné, vědět bych to chtěla. Po rozchodu s ex jsem si připadala jako debil, když se někdo zmínil, že s tou, kvůli které to skončilo, ho viděl tam a tam ještě v době, kdy jsme byli spolu. Ale být tebou, tak nevím. Spíš bych jí to neříkala, mohlo by se to fakt nakonec obrátit proti tobě. Ale ten první komentář je dobrá cesta. Mezi tebou a tím kamarádčiným partnerem teď bude dusno vždycky, když se potkáte. Takže toto je možnost, jak si to mezi sebou vyříkat a zároveň to nechat na něm.
A žes je poslala spát je podle mě dobře, pokud to byl jen opilecký úlet, je ti třeba teď vděčný. Pokud chtěl něco víc, cestu si najde..
Prosim vas, a co si s nim ma vyrikavat? Promlouvat mu do duse? Jako proc? Je jeho matka? Nebo jaky to ma smysl? Ze bude sedet jako oukropecek a bude rikat, ano, kamaradko, uz to nikdy neudelam. Kamaradce je do toho uplne putna. Tohle je JEHO zivot. Ano, ona to videla, v tu chvili zabranila necemu, za co je treba zpetne rad, ale tim jeji uloha skoncila. Jak je tady vyse zmineny vyborny komentar - neser se do neceho, po cem je ti hovno. 😅
Ne vzdy je na miste uprimnost za kazdou cenu.
@exbordelar Já jsem se asi špatně vyjádřila, nemyslela jsem promlouvání do duše. Vyříkat jsem myslela to, jak bylo uvedeno v tom prvním komentáři. Popsat situaci a alespoň mezi náma dvěma (jím a mnou) neudržovat dusno, jakože já něco vím, co bych mohla použít proti němu 🤷🏻♀️
@luciza ale ji to může být úplně u prdele co si ten člověk dělá. Až ho načape podváděná, můžou si to vyříkat. No tak se stalo no. 🤷♀️ Se ožral a udělal kravinu. Třeba ho hlodá svědomí víc než zakladatelku diskuze. Bože, kolikrát já jsem měla jazyk v kamarádčiným krku a nikdy to nikdo neřešil. Prostě jsme byly nachcaný 🤷♀️
Nic bychom nerikala,možná to kamarádka ví a kdyby ne,pokud mají spokojeny vztah,k čemu ji ta informace bude. Vzniknou akorát rozbroje,chlap to zapre,řekne ze byl nalitej a nic si nepamatuje. Za špatnou bude ve finále zakladatelka.
Pro mě bylo horší než to, ze mě partner podváděl to, ze to všichni věděli, nikdo mi nic neřekl a jen si o tom šuškali za mými zády, došlo to tak daleko, ze jsem s nim i čekala dítě a prasklo to v 5.měsíci a bylo toho bohužel tolik, ze dcera vyrůstá od narození bez otce. Co já bych za to dala, kdyby se tehdy našla aspoň jedna hodna duše a byla ke mne upřímná…
Být to oba dva moji dobří přátelé, tak jdu za chlapem, co to jako mělo znamenat. Jinak bych se do toho nemíchala.
Být na místě dotyčné, tak to vědět nechci. Máme s manželem malé dítě, druhé na cestě a kvůli tomuhle bych o rodinu přijít nechtěla, ale zároveň bych to nemohla nechat jen tak.
Co když z toho má třeba výčitky v draku nějak ulitl, ví ze udělal blbost, nejradši by to vzal zpátky… ty to propalis a budou z toho oba dva nešťastní kvůli nějaké osmatravačce a libacce … ? A rozbita rodina … jako musela bych vědět, ze je to něco opakujíciho, abych nad tím začala přemýšlet jestli se so toho motat.. když to vezmu ze svoji strany, pokud by to byl chvilkovy zkrat/selhání (neřeším teď jestli s holkou nebo s klukem, to je myslím nepodstatný.. ještě kdzy už s nim má dite) tak to vědět nechci; nejvíc v kelu a nejvíc bych si to odskákala nejspis já.. pokud něco co trvá dyl a opakuje se, tak bych to vědět chtěla

@exbordelar a to já bych se podívala 🤷♀️🤣🤣 Přidat se taky můžeš vždycky 🤷♀️🤣🤣