Kamarádství nebo vztah?

12. únor 2023

Ahoj holky, co by jste dělaly, kdyby…..?
Měly jste vztah, v emocích proběhl rozchod, po par měsíců jsme znovu v kontaktu, ja ho stále miluju, myslím si ze i on me, ale…. Teď ne tady to “ale”. On nechává nyní vše přirozené plynout. Neví, kam to mezi námi směřuje, ale ja se bojím toho, ze ja bych vztah chtěla, ale on časem třeba zjisti, ze chce zůstat u přátelství? Někdy je takový opravdu přátelsky, ale někdy zase strašně mazlivy, kontaktní a me to mate. Co vy? Zůstaly by jste v tom nebo to raději odpiskaly?
Děkuji moc

zrzinda
12. únor 2023

Já tohle fakt nemám rada. Když spolu chceme bejt, tak spolu proste jsme. Všechno ostatní je takový jenom “co by kdyby.” A za mě od toho ruce pryč. Mám to odzkousene u minulých vztahu. Vždycky když byla nějaká pauza nebo tak, stejně jsme se časem rozešli.

pampeliska1313
12. únor 2023

Souhlas s komentářem nade mnou. Buď milujes a chceš nebo nemiluješ a nechceš, mezi tím nic moc není. Takže bych vylozila karty na stůl, řekla jak to je a podle toho se zařídila.

autor
12. únor 2023

Holky rozumím, ale my neměli klasicky vztah. Bohužel jsme se poznali, zamilovali se, když jsme oba měli rodiny. Nikomu jsme nechtěli ubližovat, rozvracet, zkoušeli jsme to tedy ukončit mezi sebou. Jenze srdci neporucis….oba pomalu odchazime ze svých rodin tak či tak, protože to proste už nefunguje. Jenze ani my dva se tolik neznáme (myšleno každodenní život), takže nějaký čas to asi chce, abychom byli fér ke všem ostatním a zároveň se poznali tak, jak to klasicky bývá. Jenze…bojím se, ze ja do toho to srdce třeba dam víc než on.. on nechce pravé na nic tlačit, chce to nechat volným tempem, aby to bylo přirozené

martt
13. únor 2023

Jenže tady ti nikdo nezaručí , že i kdyby do toho vztahu šel naplno , že vám to vydrží a neublíží ti to a že do toho da vice nebo stejne citu jako ty . A zase na druhou stranu jeho chápu, že tomu chce nechat volný průběh. Sama píšeš, že oba dva odcházíte od rodin. Což je vždycky těžké období a je potřeba nechat si čas na " zotavenou " před dalším vztahem. Ve většině případů jít ze vztahu do vztahu nedělá dobrotu. Tady ted bude záležet na tobě. Buď to přijmes a půjdeš do toho s rizikem, že do toho dáš víc citu než on a nebo to odpískáš hned.

autor
13. únor 2023

@martt Ano, přesně tak. Vim, ze mi to nikdo nezaručí a že není dobre jít ze vztahu do vztahu. Sama jsem tak nikdy nedělala, ale tady taky nejsme vůči sobě úplně “noví partneři”. Byli jsme spolu ve vztahu přes dva roky. Jde mi o to, že me mate. Sama jsem mu to i řekla. Kdyby zaujal čisté kamarádky postoj, příjmu to a snažila bych se ho tak brát, přistupovat tak k němu, ale tím, ze někdy projevuje i tu náklonnost, nevím co si myslet. Přemýšlím pak jestli me miluje nebo je v tom jen ta opatrnost, nebo vyčkává jak nám to půjde… ja nevím. Dekuju za tvůj názor. Jsem rada, ze se tady muzu vypsat.

sashule
14. únor 2023

ja hlavne neznasam ke dje tak dominantny ze uznava len to co si on zmysli, on moze chciet pusu, sex ale ked on nema naladu tak stop mame kamaratstvo a furt prepinat. proste to su chlapi na dve veci