Kde nakoupit levné kalhoty Cullotes v Praze?
Ahojky potřebovala bych zrovna navštívit obchůdky s oblečením které mají jiné než v normálních obchodních centrech, mají většinou pestré barvy nebo různé trička se zajímavými střihy . Ale teďka na léto hledám kalhoty Cullotes které tam většinou mívají levné a zajímavé barvy.
@lucie2726 Já mám ráda vietnamce na Budějovické
@petulkadodo taky me napadli tam...
@petulkadodo V Praze na Budějovické kde? Je to blízko metra?
@petulkadodo taky me napadli tam...
@felis Děkuji tam jsem nebyla a je to moc velký? Protože já byla v Praze Petřiny jak je metro a pak Strašnická ale ten zrušily
Větnamský krámek s oblečením na Na Knížečí (za Nádražní, co jezdí tramvaj) mě minule velmi mile překvapil. Sice přiznávám, ež vůbec netuším, jakou značku to zmiňuješ, ale větnamský textil to je O🙂.
Větnamský krámek s oblečením na Na Knížečí (za Nádražní, co jezdí tramvaj) mě minule velmi mile překvapil. Sice přiznávám, ež vůbec netuším, jakou značku to zmiňuješ, ale větnamský textil to je O🙂.
@cilkat Takže když vylezu z metra jak jsou bus stanice a tak tam jsou Vietnamci hnedka naproti. Vím že na Smíchově je akorát krámek jak je Arbesovo ale to je Ukrajinský krámek a minulé byl zavřený
Když vyjdete z metra k autobusům, tak přes celé nástupiště a odstavnou plochu pro autobusy dál k tramvajím souběžným s Vltavou. Myslím , že "textil- kabelky - drobné zboží" Nádražní 46... Ale ruku do ohně za to už fakt nedám. Byl to spíš náhodný objev po cestě z blízkého železářství
@petulkadodo V Praze na Budějovické kde? Je to blízko metra?
@lucie2726 Ano, je to u metra naproti obchoďáku přímo v ulici Budějovická
@lucie2726 Ano, je to u metra naproti obchoďáku přímo v ulici Budějovická
@petulkadodo super
Když vyjdete z metra k autobusům, tak přes celé nástupiště a odstavnou plochu pro autobusy dál k tramvajím souběžným s Vltavou. Myslím , že "textil- kabelky - drobné zboží" Nádražní 46... Ale ruku do ohně za to už fakt nedám. Byl to spíš náhodný objev po cestě z blízkého železářství
@cilkat Děkuji moc podívám se