icon

Kde nakoupit levné kalhoty Cullotes v Praze?

lucie2726
10. srp 2025

Ahojky potřebovala bych zrovna navštívit obchůdky s oblečením které mají jiné než v normálních obchodních centrech, mají většinou pestré barvy nebo různé trička se zajímavými střihy . Ale teďka na léto hledám kalhoty Cullotes které tam většinou mívají levné a zajímavé barvy.

petulkadodo
10. srp 2025

@lucie2726 Já mám ráda vietnamce na Budějovické

felis
11. srp 2025
@petulkadodo

@petulkadodo taky me napadli tam...

lucie2726
autor
11. srp 2025
@petulkadodo

@petulkadodo V Praze na Budějovické kde? Je to blízko metra?

lucie2726
autor
11. srp 2025
@felis

@petulkadodo taky me napadli tam...

@felis Děkuji tam jsem nebyla a je to moc velký? Protože já byla v Praze Petřiny jak je metro a pak Strašnická ale ten zrušily

cilkat
11. srp 2025

Větnamský krámek s oblečením na Na Knížečí (za Nádražní, co jezdí tramvaj) mě minule velmi mile překvapil. Sice přiznávám, ež vůbec netuším, jakou značku to zmiňuješ, ale větnamský textil to je O🙂.

lucie2726
autor
11. srp 2025
@cilkat

Větnamský krámek s oblečením na Na Knížečí (za Nádražní, co jezdí tramvaj) mě minule velmi mile překvapil. Sice přiznávám, ež vůbec netuším, jakou značku to zmiňuješ, ale větnamský textil to je O🙂.

@cilkat Takže když vylezu z metra jak jsou bus stanice a tak tam jsou Vietnamci hnedka naproti. Vím že na Smíchově je akorát krámek jak je Arbesovo ale to je Ukrajinský krámek a minulé byl zavřený

cilkat
11. srp 2025

Když vyjdete z metra k autobusům, tak přes celé nástupiště a odstavnou plochu pro autobusy dál k tramvajím souběžným s Vltavou. Myslím , že "textil- kabelky - drobné zboží" Nádražní 46... Ale ruku do ohně za to už fakt nedám. Byl to spíš náhodný objev po cestě z blízkého železářství

petulkadodo
11. srp 2025
@lucie2726

@petulkadodo V Praze na Budějovické kde? Je to blízko metra?

@lucie2726 Ano, je to u metra naproti obchoďáku přímo v ulici Budějovická

lucie2726
autor
11. srp 2025
@petulkadodo

@lucie2726 Ano, je to u metra naproti obchoďáku přímo v ulici Budějovická

lucie2726
autor
12. srp 2025
@cilkat

Když vyjdete z metra k autobusům, tak přes celé nástupiště a odstavnou plochu pro autobusy dál k tramvajím souběžným s Vltavou. Myslím , že "textil- kabelky - drobné zboží" Nádražní 46... Ale ruku do ohně za to už fakt nedám. Byl to spíš náhodný objev po cestě z blízkého železářství

@cilkat Děkuji moc podívám se