icon

Kde se nejlépe seznamuje?

buffytka
5. črc 2016

Ahoj všem dámy. 🙂
Ráda se o toto téma zajímá. Spíš jsem vždy řešila, že nejsem ošklivka, hezky se oblékám a neměla jsem štěstí na muže. Spíš omezené možnosti seznámení, kamarádky seděly doma a nikam se nechtělo a mně se omezoval okruh...hlavně po výšce, k tomu mám divadelní školu a trochu trpím na herce, ta jejich galantnost, šarm. Začala jsem chodit sama, než někoho stále přemlouvat - do divadel, na procházky, ale zase jít si zatancovat sama? Chodím cvičit do posilovny spíš mezi muže. Spíš mě zajímá, kde si myslíte, že se dá seznámit? Seznamky mám taky zmáklé, mám postřehy i od známých a nabídky co mi chodily - spíš pervrze, sex a zálety, účet jsem zrušila a to jsem měla na e-darling, štěstí atd. Myslím si, že to musí vyplynout spontánně a ne si vybírat chlapy v katalogu, na jedné fotce vás zaujme a rozkliknete další a nepoznáváte ho 🙂 a ty setkání moje z minulosti a známých - šílené. Zajímají mě vaše názory. 🙂

Strana
z2
buffytka
autor
6. črc 2016

Tak asi vy to vše špatně chápete, furt tu rozvádíte, že se mě líbí herci a to jsem přiznala. Mě dělníci moc neberou, ale osloví mě i jiné inteligentní profese kromě podnikatelů. Nevím, že to furt rozvádíte. Už přehoďte výhybku, svoje jste řekla. Že 40 letá zdravotní sestra loví výhradně doktory, rozvádím to tu já. Hleďte si svého výběru a života...smějte se , doteď nevím co vás tak rozesmálo - asi jsem podle vás retardovaná asi. Mně zase připadne vtipné, že jste byla na kytaristy a máte doma chlapa, co nerozezná notu. To asi nebude žádný virtuos. Tím bych tu diskuzi uzavřela, víc než že bych se smála, kroutila jsem hlavou s podivem..

buffytka
autor
6. črc 2016

@buffytka Ani vůbec nevím co je špatné na tom, že se mi líbí herci. To jsem nějaká divná, že se nekoukám po kopáčích? To už je jedno, nechápu vás vůbec. Udělala jste tu ze mě blbku, které se paní moudrá s x potomky směje.

lv
6. črc 2016

na jednu stranu píšeš, že babička říkala to o lovcích, ano, to je i to, co myslím já, že máš vyslat nějaké sjgnály (napsala jsem použít ty ženské zbraně, tím jsem nemyslela kozy ven a nakrucovat se), nechat na chlapovi, aby si tě ulovil. Na druhou stranu, že sama řekneš, že se ti líbí, netřeba vyčkávat. Dvě protichůdné věci. Možná by stačilo být milá a to ti, vzhledem k tomu, jak tu reaguješ asi nejde.

sarkakubi
23. led 2017
Uživatel sarkakubi je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarkakubi.

určitě máš pravdu...ale zase na druhou stranu...klidne bych na te seznamce komunikovala. Vsak nikde neni napsany, ze se s nekym hned musis sejit. Jen jako zpestreni proste poklabosit, pak spolecne i do toho divadla 🙂 ono se to vsechno vystribri 🙂

Strana
z2