icon

Proč wifi od T-mobile poslední týdny nefunguje dobře?

makkyv
15. bře 2022

Ahoj holky, píšu sem, protože je tu x maminek, co určitě mají tuto wifi. Měla jsem tarif S a bohatě mi to stačilo, teď bydlím jinde - kde prý podle lokality mám mít super rychlý internet, ještě k tomu mi dali tarif L tudíž větší internet a poslední týden je úplně na prd. Od ledna byl klid, ale teď? Strašně mi vypadává, hrozně dlouho trvá než se mi něco načte.. jako kdybych měla nejpomalejsi data snad, opravdu.. nevím zda mají třeba nějaký vypadek? Máte to taky? Děkuji moc🤷🏽‍♀️

domadomca
15. bře 2022

@makkyv mám to úplně stejně,na tv ten internet jede dobře,ale mě na mobilu hrůza jedu pořád na datech 🙈🙈🙈

makkyv
autor
15. bře 2022

@domadomca Mám úplně ten stejný problém! 🙄
Už jsem ji tak xkrát restartovala, mám k ní ještě nějakou flešku, která má přidat až 2x tolik aby jel a jede úplně na vyliž..👏🏼 Jsem hotová fakt 🙄

domadomca
15. bře 2022

@makkyv taky mě to pěkně štve,ale děje se to jen mě
.chlap to má okej a o to víc to nechápu 🙈 mě se pořád dokola připojuje a odpojuje..jako nevím na co jim ten internet platíme, když s tím jsou jen problémy .. každý si v poslední době na T-Mobile stěžuje

makkyv
autor
15. bře 2022

@domadomca tak to vůbec nechápu 🙄 a přesně tak, už mě to začíná pekne stvat.. 🙄

tasimia
16. bře 2022

@makkyv řešíme od ledna to samé, dva týdny zpátky tu byl technik, měnil myslím Kurde teď nevím frekvenci? No přemístili jsme router do kuchyně, protože se koukal a hodně lidí nam jakoby "krade" signál a zatim dobrý. Ale naštvaná sem až nevím kam teda.

alpakovo
16. bře 2022

@makkyv u nas teda v pohodě a to na netu od T-mobile jedou 2 tv, 3 pc a 4 tekefony 😆 mě toto dělalo u předchozího dodavatele a chyba nakonec pry byla v telefonu. Problem s wifi sem tehdy měla stale jenom já

martiniii
16. bře 2022

@makkyv tiež mame tv a wifi od nich, taríf L a u nás zas telefóny fachčia, ale telka poslednú dobu dosť vypadáva..reštartovanie nepomohlo..ešte chvíľu tak dojde trpezlivosť a asi niekoho voláme

makkyv
autor
16. bře 2022

@martiniii teda holky, na co si pak platíme🙄
Já to včera restartovala a nechala to vyplé, vypojila tu flešku a fakalo to.. a od rána zatím dobrý.. tak uvidím.. pokud to zas nepůjde, tak taky budu volat. 🙄