icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

pincola
13. dub 2016

@sarka49 protože Magisty to nosí domu své rodině!!!!

chanddra
13. dub 2016

Nivea mi napsala, že zašlou 🙂

martina_jemelkova
20. dub 2016

@radkabrezikova Dobrý den, paní Březíková. V loňském roce jste psala, že máte možnost vzorečků z české ekologické drogerie. Můžu vás o nějaké poprosit? Moc se v tom neorientuji, ale syn má ekzém, budu se muset vrátit k šetřným pracím práškům a mýdlům. Druhé mimi na cestě, takže se možná celkově vydáme eko cestou.
Moc děkuji
Martina Jemelková

pm_novak
18. kvě 2016

Nasla jsem tyto formulare 🙂

Pro planujici tehulky:
GS Mimistar - minivzorek http://www.gsmimistar.cz/ (na strance nize vpravo)

Pro maminky:
DVD se cvicenim http://www.corewellness.cz/pelvicore-technique/...
Vlozky (inkontinencni) http://www.tenacz.cz/zeny/vyrobky/vzorek-zdarma...

Pro miminka:
Plenky MonPeri http://www.monperi.cz/zaslat-vzorek-zdarma (chteji zaplatit postovne 16Kc)
Bepanthen http://www.vzorek-bepanthen.cz/bepanthen/zadost...
Rybilka http://www.rybilka.cz/ (nize vpravo)

Psala jsem na email: Nivea, Weleda, Mam, Hipp, Bochko aj. Vami zminovane - dam vedet jaka bude odezva.

partyzanka91
18. kvě 2016

@pm_novak: u těch plenek kolik jich pošlou za těch 16 kč? je to jen jeden kus nebo třeba 2,3? díky. Jinak značku monperi sem zatím nikde ani neviděla

pm_novak
18. kvě 2016

@partyzanka91 Tak to bohuzel zatim nevim, dnes jsem formular odeslala. Dam vedet az to dorazi.

pm_novak
18. kvě 2016

Nivea: vzorky POSLOU (Poštou Vám zasíláme několik vzorků z naší řady pro nejmenší NIVEA BABY a dostupné vzorky pro Vás)

Lovi: (na našem facebooku CANPOL CZ a LOVI CZ budeme i v letošním roce pořádat pro naše fanoušky různé soutěže, sdílení a testování výrobků. Tam můžete ZDARMA některé produkty získat, ale musíte se do našich akcí aktivně zapojit.)

chanddra
18. kvě 2016

Mon Peri: Poslou jednu plenku vybrané velikosti a 10% slevu na další nákup

emem87
19. kvě 2016

@pm_novak Děkuji za hezký přehled i s odkazy. 🙂 Určitě uvítalo více maminek. Já třeba ty plínky MonPeri vůbec neznám, už jsem si objednala, tak jsem zvědavá. 🙂

emem87
19. kvě 2016

Zkoušely jste některá psát do Pampers, jestli neposílají vzorky plínek? 🙂

nat
19. kvě 2016

@emem87 ja jsem psala a neposilaji nic bohuzel ☹(

cyprise
20. kvě 2016

Vzorky posílá i Medela

pm_novak
20. kvě 2016

Dalsi odpoved od Bochko - Vzorečky již nejsou k dispozici. Mohu Vám nyní nabídnout, když si koupíte Bochko a nebudete spokojená, tak Vám vrátíme peníze.

pm_novak
20. kvě 2016

@cyprise ano, ale nasla jsem, ze pouze k nakupu nad 500kc, nebo pri nakupu odsavacky

cyprise
20. kvě 2016

aha tak mě poslali vzorek krému na bradavky a prsní vložky 🙂

pm_novak
23. kvě 2016

Dalsi odpoved - WELEDA - take vzorky posila 🙂

sarka49
23. kvě 2016

@pm_novak mě se před měsícem ani neobtěžovali
I odpovědět 😀😀

pm_novak
26. kvě 2016

Dalsi odpoved - HIPP - Děkujeme za Váš zájem o výrobky společnosti HiPP, v současné době již nemáme vzorky bohužel k dispozici.

pm_novak
26. kvě 2016

@partyzanka91 Potvrzuji - prisla jedna plenka vybrane velikosti a kupon na slevu 10%

partyzanka91
26. kvě 2016

@pm_novak Já už ho mám tedy taky objednaný asi 4 dny, jen čekám než dorazí a to poštovné a balné mají už za 20 kč (nechtěli to poslat předem na účet, takže se to platí při převzetí?). Jinak dnes přišly vzorky od Weledy - 4 sáčky: krém na opruzeniny, kojící čaj, olej na strie a pleťové mléko s granátovým jablkem. Tak už jsem zkusila ten olejček. Strie žádné nemám, ale natřela jsem si jizvu po císaři a taky mám praskliny na hýždích z doby puberty - takže už hodně starého data - ale prý to pomáhá i na ty staré tak uvidím.

emem87
26. kvě 2016

Taky mi přišla plínka Monperi, platila jsem to v pondělí a včera už přišla i s kuponem na slevu. Vypadá moc hezky. 🙂

partyzanka91
26. kvě 2016

Jen tak trochu nechápu k čemu je dobrý vzorek nějakého léku - např. GS mimi star. To přeci po pár tabletách nemůžete poznat jakej má učinek. Jako třeba když zašlou vzorek té plínky, ubrousků tak tam hned vidíte jak vám vyhovuje - jestli je plínka pružná měkká, zda proteče zda se po ní mimi osype apod. stejně tak ubrousky jestli nejsou převoněné, příliš nepění nelepí se k sobě apod. Tady maminka vyzkouší a pokud vyhovuje pak třeba objedná. U léků ty vzorky postrádají smysl

pm_novak
26. kvě 2016

@partyzanka91 ja platila postovne za plenku 16kc predem na ucet, na email mi prisly informace k platbe, pote to az poslali...jinak me Weleda poslala sacky jen 3 - kojici caj, krem na opruzeniny a ten sprchac s granatovym jablkem - olej na strie neposlali, ale i tak jsem rada, Weledu mam moc rada a zrovna ten jejich tehotensky olej na strie uz pouzivam, takze ten zkouset nepotrebuju na vzorku 🙂 ja chtela spis ty vzorky pro deti, ty produkty neznam...

Jinak ohledne gs mimistar - jen jsem sdilela co jsem nasla a treba se nekomu muze hodit. Ucinek ten minivzorek k posouzeni urcite nikdo nepozna, ale myslim, ze se bude hodit na zkousku tem, kdo miva s ruznymy doplnky stravy problemy, tak si napred zkusi, zda mu to k uzivani vyhovuje...hodne doplnku stravy lidem nesedi - paleni zahy, pocit na zvraceni, atd atd. Nic jineho me ale taky nenapada 🙂

verunka4
8. čer 2016

Mohla bych take poprosit prosim o vzorecky zdarma .Dekuji

bajcik007
10. čer 2016

Zdravím, nevíte prosím kde získat nějaké vzorečky pro miminko? děkuji třeba mě zajímá sudokrém.
Děkuji

sarka49
10. čer 2016

@bajcik007 pročti to zde. Určitě zasílá nivea. Zkus napsat do weledy a bepanthenu. Zkus obeslat a oslovit emailem co tě zajímají a uvidíš. Oni postupně mění sklady, takže je období že posílají, jindy už neposilaji. Musíš zkusit

bajcik007
10. čer 2016

@sarka49 děkuji už jsem na něco narazila 🙂

nat
10. čer 2016

@bajcik007 sudocream nezasula take jsem chtela vzorek ale nemaji

cyprise
10. čer 2016

Vzoreček prsních vložek zasílá Medela,vzorek mycího gelu pro děti Klorane,ještě mám vzorek od Nivey,Weledy, Rybilka(ta mi dokonce přišla už 4 krát), Bepanthen.

bajcik007
10. čer 2016

Dostala jsem vzorky od SebaMET

Strana