icon

Kdo posílá vzorky zdarma pro maminku a miminko?

jarai
17. čer 2015

Holky, nevíte kontakty a firmy co posílají vzorky zdarma pro maminku a miminko, např. plenky, kremy, dudlík atd.? Vím zatím jen o Nivei a Rybilce.

chelexi
20. črc 2015

@svetlus_pepca jj taky mi dnes přišel mail, že vzorky momentálně neposílají ☹

linee
20. črc 2015

@svetlus_pepca
@monnn holky, mne také psali, ze nic neposilaji, uz nekdy v kvetnu...

svetlus_pepca
20. črc 2015

@linee Tak bůh ví, jak stará to byla informace 😀

partyzanka91
20. črc 2015

ahoj, na jakou e-mailovou adresu od bochko jste si psali o vzorky? Já jim tam napsala mail minulý týden ve středu a ještě se neozvali. A přitom tu maminky píšou že jim odpověděli ještě ten den.

Ještě doporučuju - registrujte se na Hami v klubu maminek. Choděj mi slevičky na jejich produkty a když bylo Míše 6. měsíců poslali mi balíček ve kterém sem našla vzorek kaše a mlíčka a malou skleničku příkrmu První lžička brokolice + brožurku o zavádění příkrmů.
Hippu jsem psala minulé léto (jedna mamina mi to poradila že prý od nich dostala krásnej balík) a už vzorky neměli až na podzim, znovu jsem jim psala až v dubnu, to jsem ukončovala kojení a protože Míše nechutnalo UM nabízela jsem jí všemožné značky a na to jsou vzorky ideální. Napsala jsem si tedy Hipu o vzorek mlíčka a přišel mi společně s pytlíčky čaje, značkou do auta a růžovou lžičkou
Asi nejlepší ze všeho byl kufřík který mi dali v porodnici při propuštění (u apolináře). obsahoval různé vzorčeky mastí - bepanthen, sudocream, rybilka, pupík, potom nějakou mořskou sůl do nosánku, láhev kojenedcké vody, láhev Domesthosu (celou ne vzorek), nálepky do auta, časopis Maminka a k tomu ještě takšu ve které byla kazeta vzorků od Nivey.

chilodonella
20. črc 2015

Tak mi právě dorazila Rybilka a Pupík 🙂 už jen BOCHKO a bude to asi vše, co jsem zatím obepsala 🙂

hanik73
20. črc 2015

@partyzanka91 adresa je info@.bochko.cz.odepsali ještě ten den,že rádi pošlou 🙂

aneztuzka
20. črc 2015

Kde jste psaly prosím o ty vzorečky mam? Můžete sem někdo napsat adresy, kde se dají sehnat ty vrozečky? Ta diskuze je moc dlouhá... Moc děkuji! 😅

partyzanka91
20. črc 2015

@hanik73 tak přesně na tuhle adresu sem to posílala

partyzanka91
20. črc 2015

@aneztuzka: mam už vzorky neposílá, mají stopku. Až od října zase začnou - to mi napsali

hanik73
20. črc 2015

@partyzanka91 to je divné.Zkus napsat znovu.

partyzanka91
20. črc 2015

@hanik73 tak já to zkusím z manželova e-mailu ještě

ajina10
20. črc 2015

Me z hipp napsali ze uz vzorky nemaji :-/

partyzanka91
21. črc 2015

@hanik73: tak už mi napsali že vzoreček pošlou, odpověděli na ten manželův e-mail. Tzn. že ten můj museli asi přehlídnout. Tak díky

hanik73
21. črc 2015

@partyzanka91 Tak to jsem ráda.Buď to přehlídli nebo přehlídnout chtěli,to se mi taky už stalo.

pajous99
21. črc 2015

@radkabrezikova Ahoj, mohla bych poprosit také o nějaké vzorečky?

evik93
21. črc 2015

@partyzanka91 Ale to je jen v praze nebo i v jiných krajích či nemocnicích?

humpio
21. črc 2015

už mam dudlik a sprchac vzorek od MAM a od niveii

humpio
21. črc 2015

@jarai prosím kde si zažádám o vzorek Bepanthenu a rybilky?

partyzanka91
21. črc 2015

@evik93 comáš na mysli? Ten kufřík, co vím tak v Praze ho dávají jen Apolinář a Vinohrady, ostatní kraje nevím, ale snad je možné nějaký získat i v poradně u gyn.

humpio
21. črc 2015

JÁ taky dostala na gyndě kufřík ale nic moc spíše letáčky..

ifiim
21. črc 2015

Děkuji za námět této diskuze 🙂 Hned jsem obepsala pár stránek, tak uvidíme zda se štěstí usměje a něco pošlou 🙂

radkabrezikova
23. črc 2015

Ahojte holky, ktere jste mely zajem v poslednim tydnu o eko vzorky ceske drogosky. Omlouvam sa, ty vedra lezime na koupalisti s dcerkou 🙂Vzorky poslu co nejdriv.
Jestli jste jeste nektera zapomnela napsat adresu, hus hus... 🙂 Za blizici se bourky zdravim ze stredni Moravy

iris26
28. črc 2015

@radkabrezikova Dobrý den,mohu také poprosit o nějaké vzorečky jestli ještě máte k dispozici?

evik93
28. črc 2015

@michalusenka Děkuji za odpověď

popyna
28. črc 2015

@radkabrezikova Ahoj mohla bych také poprosit o vzorečky? Pokud ještě jsou ☺ dekuji

emem87
2. srp 2015

Vzorečky taky posílá Femibion 🙂

jarai
autor
2. srp 2015

@emem87 můžu kontakt na tu firmu femibion? A co posílá?

emem87
3. srp 2015

@jarai http://femibion.cz/ptate-se-nas/kontaktni-formular napsala jsem jim, že bych ráda vyzkoušela jejich produkt (konkrétně Femibion 1) a zda by mi mohli poslat vzoreček. A poslali mi krabičku Femibionu 1 na týden (7 tablet) 🙂

Strana