Kdy koupit dětem první chytré hodinky?
Ahoj, hledala jsem v diskuzích, ale nenašla... kdy jste prosím kupovali dětem první chytré hodinky? Jde mi samozřejmě o nějaký monitoring pohybu, možnost se s dítětem spojit...
Tak jenom jaké máte zkušenosti, postřehy či jaká je teď praxe 🙂
Moc díky!
@rosie18 no dcera prave chodi sama ven a ted uz bude byvat i sama doma.. a ver ze kdyz rekne ze jde na chvilku a hodinu a pul nevis kde je, dobre ti neni.. a to jsme prdel sveta a zname se tu.. proto hodinky.. smysl telefonu nevidim.. a vim ze jsme za exoty, ze nemam pro ni v telefonu ani hry.. proste ne.. v cekarne u dr je vzdy jedina s casopisem.nebo s nicim.. vsichni maji telefon 🤦🏻♀️ od kocarku po pubertaky..
Dcera 6 let je dostane teď, ale jen pro to, že jsme je podědili po známých. Jinak to zatím nepotřebujeme, do školy i ze školy ji budeme vozit, doma sama byla asi 2x30 minut a není důvod, aby zatím zůstávala sama déle.
@simkrk četla jsem od vice uzivatelu, co uz nelo vuce hodinek, ze takove nej jsou Carneo Guardkid +, i když taky ty polohovací služby jsou plus mínus...
@fifinka2020 Máme doma. Akorát se celkem rychle vybíjí.

@jajulin tak to ja jsem rada za hodinky. Holka me jezdi pres cele Brno na treninky a jsem rada, ze mi zavola, ze dorazila v poradku. Hlavne pri nemoci je doma sama tak se proste hodi.