icon

Když má chlap 2 holčičky, bude mít s jinou zase holku?

kacenka1111
1. led 2012

Ahoj, myslite, ze je mozne, aby chlap mel s jednou dve holcicky a s druhou kluka, nebo bude mit zase holku? (prikladem budiz maestro Gott) 😀

blondynka400
1. led 2012

Klidně mít může, proč by nemohl 😀
Existují sice chlapi, co "můžou" mít jen kluky nebo naopak holky, ale těch je fakt maličko a tento závěr bych z 2 dětí fakt nedělala, navíc je to opravu mintoritní skupina 😉 😀 (je to dáno fyziologicky, ženské nebo mužské spermie jsou většinou morfologicky špatné a tudíž vajíčko neoplodní a nebo dojde k potratu a tudíž se rodí jen jedno pohlaví)

aguaverde
1. led 2012

Jsou ženy které nedokáží donosit plod mužského pohlaví (nebo ženského ) a tím pádem s jednou ženou třeba může mít 10 holek ale s jinou klidně 10 kluků...navíc záleží na více okolnostech.... mám kamarádku má dvě první děti holčičky a třetího kluka s jedním manželem takže nic nemožného 😉

zlatouch
2. led 2012

Jsem divná já, nebo ta otázka???

drakenn
2. led 2012

Prý pře ovulací jsou holky a po kluci.. tak zkus založit téma pokud už nějaké není a uvidíš.. 😉

romcovaklarka
2. led 2012

Vědecky asi může mít cokoli... ale fakt je, že můj táta má 3 děti se 2 ženami a všechny jsme holky 😀

vera_87
6. led 2012

známá má přítele, který má s exmanželkou 2 holky a ted mají zase 2 holky.........

kuratkol
6. led 2012

Táta má s mojí mamčou (exmanželkou) dvě holky a s druhou manželkou pak kluka...

zuzkka88
6. led 2012

Můj taťka má z předchozího manželství 2 dcery a s mamkou má mě a ségru (a on by měl být jeden z těch mála, co kluky mít nemůže). Ale jinak je to fakt individuální podle mě 🙂

simonceli
7. led 2012

Ahoj, záleží jak kdo má silnější chromozomi a jaké zvítězí, je to dost individuální. Sestřin manžel má z prvního manželství dceru a se sestrou má syna a dceru. Já mám 2 sestry, měla jsem 2 bratry a otec má ještě nemanželskou dceru. Je to otěch chromozomech, kdo má jaké silnější a jaké při oplodnění zvítězí. To´t můj názor 😉

gabadan
7. led 2012

to tak říct nejde..ale jeden soused z rodné vesnice měl s jednou paní tři dcery, když se rozešli, našel si jinou a s ní má dceru čtvrtou 😀

staninka77
7. led 2012

Tak abych pravdu řekla.
Muj bejvalej co sním mám, kluka tak jenu se narodily dvě holky a já sním mám kluka.
Takže si myslím že je to uplně jedno zda bude holka nebo kluk muže to bít tak že muže mít samé holky a pak muže bít i změna. 🙂 samí kluci nebo na každé straně páreček.

marinka
7. led 2012

Já si teda myslím, že když má chlap dvě dcery, že je trochu větší pravděpodobnost, že bude pak mít s jinou ženou zase dceru. Samozřejmě to může být náhoda, ale v dnešní době má hodně chlapů pomalejší spermie a pak jsou z toho holčičky 😉

lucifereeek
7. led 2012

já myslím, že ze dvou dětí jde jen těžko usuzovat, zda by měl jen holčičky nebo jen kluky. 🙂 a pokud vím, tak třeba Gott, kterého tady zmiňuješ má 4dcery a s 3různýma ženama 😉

llluckaaa
7. led 2012

Můj tchán má 3 dcery s první ženou, 4. dceru s tchýní a jako pátý se jim narodil manžel. Třeba se maestro Gott taky dočká, ale asi by to chtělo zase změnit ženu 😀