Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
@jasmina09 Tak asi si ten teploměr k posteli dam😆 Aspoň se budu pořádně zaměřovat na ovulaci, sledovat se a navigovat mého oplodnovatele😀 ...pokud to teď nevyšlo, koupim pěkně ovutesty, aby vystačily do konce roku...pojedu pořádné záznamy a když to bude pořad bez výsledků, zařidime po novém roce spermio😕 Já vím, že by na to člověk neměl tolik myslet, ale to jsem dělala právě celou dobu, jeli jsme přirozeně bez ovutestu, žádný upínání jen na těhotenství, ba naopak dlouhou dobu jsme řešili práci a jiné věci, takže teď pojedeme trochu dle nějakých pravidel, prostě tomu budeme muset nějak pomoct 😔
jinak dnes mě břicho nebolí vůbec a prsa taky skoro ne 😕
@jasmina09 Já tedy dnes klasika ten tlak břišní, občas mi tam dloublo, jsem to včera večer mymu přirovnávala, říkám: To není píchání jako vždy, jako nožem, jehlou, to je takový dloubani jak lžíci, ale tou na zmrzlinu 😀 😀 Takže tak, jinak koz* jak armádní buben 😀 A bolestivé po stranách nastejno. Jo, jestli to neklapne do konce roku, tak to budem muset obe řešit. 😒
Tak jsem hodila albicko😆
@vapka z toho si nic nedělej, nebudeš sama, mě dnes taky tlačí to břicho, že to do 4 dnů čekám😕 A nervozita byla taky, trochu jsem i vyjela na myho, než šel do práce, kvůli svačině, že zas nemusí brát úplně jako samozřejmost, že bude mít vše hotový a to se jen zeptal😀 Ale on už právě tohle zná, že mě tyhle dny rozhodli každá blbosti....
@jasmina09 Hele je to úplně jednoduchý! 🙂 Nařežeš chleba tak jak je na obrázku, akorát ne úplně aby se ti to nerozpadlo. Potom tam nastrkáš co se do toho vejde :D já to dělám s tou šunkou a sýrem a cibulkou, pak si do skleničky odoleju trochu olivovýho oleje, přidám pepř, sůl a horčici - všechno to smíchám a do škvír kam sem to nacpala to ještě naleju. Nakonec cca 20 minut v troubě a je hotovo 🙂 návštěvy to milujou 😎 jo a někdo tam dává ještě nivu, ale tu já moc nemusím 🙂
😀 😀 😀
No já jsem taky zvědavá, ale myslím, že Vapka to má za pár😀

@renmilka jj, hlavně ti to řekne, že ovu proběhla, já taky měřím první cyklus tak nevím jak je to validní, ale každopádně jsem ráda, že šla nahoru alespoň mám nadějí, že ovu byla..jakože na začátku těhu má být taky vyšší ale nemusí to tak na 100% být 😕