icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka jj, hlavně ti to řekne, že ovu proběhla, já taky měřím první cyklus tak nevím jak je to validní, ale každopádně jsem ráda, že šla nahoru alespoň mám nadějí, že ovu byla..jakože na začátku těhu má být taky vyšší ale nemusí to tak na 100% být 😕

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Takže můj názor : na zjištění těhotenství- úplně na prd !!! 😢
na ujištění se proběhlé ovulace- vcelku super !!! 🙂

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka přesně je to spíš na tu ovu, to těhotenství no.. budeme muset vyčkat na test 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Tak asi si ten teploměr k posteli dam😆 Aspoň se budu pořádně zaměřovat na ovulaci, sledovat se a navigovat mého oplodnovatele😀 ...pokud to teď nevyšlo, koupim pěkně ovutesty, aby vystačily do konce roku...pojedu pořádné záznamy a když to bude pořad bez výsledků, zařidime po novém roce spermio😕 Já vím, že by na to člověk neměl tolik myslet, ale to jsem dělala právě celou dobu, jeli jsme přirozeně bez ovutestu, žádný upínání jen na těhotenství, ba naopak dlouhou dobu jsme řešili práci a jiné věci, takže teď pojedeme trochu dle nějakých pravidel, prostě tomu budeme muset nějak pomoct 😔

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka no tak mi budeme taky muset zakročit, spermio, hormonální profil, folikulometrie..ale do konce roku tomu ještě chci dát čas a pak už budeme konat 😕

jasmina09
7. říj 2015

jinak dnes mě břicho nebolí vůbec a prsa taky skoro ne 😕

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 Já tedy dnes klasika ten tlak břišní, občas mi tam dloublo, jsem to včera večer mymu přirovnávala, říkám: To není píchání jako vždy, jako nožem, jehlou, to je takový dloubani jak lžíci, ale tou na zmrzlinu 😀 😀 Takže tak, jinak koz* jak armádní buben 😀 A bolestivé po stranách nastejno. Jo, jestli to neklapne do konce roku, tak to budem muset obe řešit. 😒

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka já doufám, že k tomu nedojde 😀 jsem zvědavá..

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 taky taky 😒

renmilka
autor
7. říj 2015

Tak jsem hodila albicko😆

vapka
7. říj 2015

@renmilka jasmina 09 jsme byla na návštěvě, ale už jsem tu, hele to papů vypadá úžasně.... jako mé příznaky sílí a taky sílí prsa a břicho, neskutečná žravost a jsem na nervy, jestli ta mrcha dotazí, tak budu nasraná 😉 ale jsem ráda, že stojíme při sobě 😉

renmilka
autor
7. říj 2015

@vapka z toho si nic nedělej, nebudeš sama, mě dnes taky tlačí to břicho, že to do 4 dnů čekám😕 A nervozita byla taky, trochu jsem i vyjela na myho, než šel do práce, kvůli svačině, že zas nemusí brát úplně jako samozřejmost, že bude mít vše hotový a to se jen zeptal😀 Ale on už právě tohle zná, že mě tyhle dny rozhodli každá blbosti....

jasmina09
7. říj 2015

@vapka @renmilka no holky na mě asi něco leze..teplota 37,1 zatím, lesklé červené oči..doufam,že nějaká viroza 🙄 já jsme taky ráda, že ať do dopadne jakkoliv alespoň stojíme virtualně při sobě 😀

renmilka
autor
7. říj 2015

@jasmina09 tak to zaručeně ! 😋 Buď a nebo všechny či některá z nás pojede na ovutestech, no. ..Ale on si k nám úspěch cestu najde 😉

jasmina09
7. říj 2015

@renmilka já si taky myslím,že dříve nebo později se to prostě povede 😝

apple11
7. říj 2015

@jasmina09, u nás dneska šunkofleky :D ale večer se chystáme na prasárnu - zapečený chleba s šunkou, sýrem, cibulkou a zality hořčicí s česnekem a olivovým olejem 😀

jasmina09
7. říj 2015

@apple11 mňaaaaaaaaaaaam recept please 😀

apple11
7. říj 2015

@jasmina09 Hele je to úplně jednoduchý! 🙂 Nařežeš chleba tak jak je na obrázku, akorát ne úplně aby se ti to nerozpadlo. Potom tam nastrkáš co se do toho vejde :D já to dělám s tou šunkou a sýrem a cibulkou, pak si do skleničky odoleju trochu olivovýho oleje, přidám pepř, sůl a horčici - všechno to smíchám a do škvír kam sem to nacpala to ještě naleju. Nakonec cca 20 minut v troubě a je hotovo 🙂 návštěvy to milujou 😎 jo a někdo tam dává ještě nivu, ale tu já moc nemusím 🙂

jasmina09
7. říj 2015

@apple11 díky fakt skvělý nápad , protože nám často zůstává hodně chleba a s výčitkami svědomí ho vyhazují 😒

vapka
7. říj 2015

@jasmina09 já jsem také nějaká přešlá, chodím dva dny spát brzo, plný nos a jsem unavená, no ale to muže být i příznak.....
Apple11 vypadi to luxusně
Remnilka nikdo nikam nejede 😉 jsme našťouchané všechny tři 😉

renmilka
autor
7. říj 2015

😀 😀 😀

jasmina09
7. říj 2015

@vapka no teď jen čekat čekat..já jsem tak hrozně zvědavá!!!

vapka
7. říj 2015

@jasmina09 Já také, jestli to do rána nedostanu, tak zase budu čůrat na proužek 😀

jasmina09
7. říj 2015

@vapka nedostaneš 🙂 mě čurání čeká až za 5 dnů, pokud se nedostavi kamoška 😀

vapka
7. říj 2015

@jasmina09 jsi dobrá, že to vydržíš, hele já nevím, přijdu si fakt divně.... hlavně jsem si pohrála s fotkou testu a jako je tam vidět lépe... No počkáme na ráno 😀 Malej už dostal druhou dávku mlíka, tak snad bude chrupat až do rána....

renmilka
autor
7. říj 2015

No já jsem taky zvědavá, ale myslím, že Vapka to má za pár😀

vapka
8. říj 2015

Jste tu? Krásné ráno..... koukejte 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka no delas si legraci??? Tak tady je to fakt videt hezky 😀 Potichu gratuluji!! Ja chci taky 😀

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 Děkuji, ale jen potichu, protože uvidíme další dny, no a neboj, Tobě se to tam také zjeví i Renmilce 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka No kez by..ale nejak neverim ☹ To je fakt skvele!! Neboj ono to zacne silit 😉

Strana