icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

jasmina09
8. říj 2015

@vapka já nemám žádné příznaky, pár dnů jsem byla nafoukla, občas nějaké dloubnutí, ale včera ani to..jen se mi zvětšily prsa a bolí mě ale ne nějak strašně 😒

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 to bude v pohodě, po neděli budemem vědět.... že to tam je...

jasmina09
8. říj 2015

@vapka mevím,,jsem skeptická 😀 nejlepší bude když to nedostanu a test bude negativní 😀

renmilka
autor
8. říj 2015

@vapka Hezké ráno, tak teď už to vidím, parada, to vypada dobre, také tichá gratulka a teď aby se to vyvrbilo 😉

renmilka
autor
8. říj 2015

Mě holky když jsem vstala už bolelo břicho, že jsem myslela, že to už i přijde, zatím teda nic, ale podle toho si i myslím, že to na sebe nenechá dlouho čekat...

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka no mě je divný, že to břicho vůbec nic, nebolí ani nejsem nafouklá..nechápu no 😒

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka ale MS u Tebe nedorazí a hotovo 🙂

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 Tak bolet snad nemusí... To je individuální... Ale já cítím, že už se to blíží 😒 Ten pocit v břiše znám, jak už se to tam připravuje, tak to boli, jak při MS, ale ne tak intenzivně a jak to začne tlačit a bolet úplně, že si musím vzít prášek na bolest, tak vím, že to přišlo... Jsem zvědavá, no.

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka no uvidíme uvidíme už se to za chvíli rozlouskne i u mě i u tebe 🙂

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 Já myslím, že do toho 12. se to u mě vyvrbi, fakt jsem myslela, že to dneska asi přišlo... A nic, takže dlouho ne... Jinak dík za inspiraci, dnes udělám maso s mozzarelou a rajčatama 😉 Mám teda krutí medailonky..

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka no nemáš zač :D drahoušek dnes cestou z práce koupí burger, tak já jen udělám hranolky 🙂 zrovna žehlím dvě pračky, takže se nenudím :D

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 Já a pravidelné žehlení? Nene🙈

vapka
8. říj 2015

@renmilka jaamina09, no já jdu také žehlit, mám tady malýho povlečení do postýlky, nebesa atd, takže nic moc.... no a ani nevím co vařit, dala bych si nějakou polévku, asi udělám knedlíčkovou. Jinak mě břicho bolí, jako kdybych to měla dostat a už se necítím tolik nafouklá, ale dnes jsem toho moc nejedla.... Malej spí a já bych nejraději hupla k němu, ale musím něco máknout 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka to tak někdy býva na začátku těhu, že bolí břicho jak na MS, ale mě nebolí vůbec..to je divné no, takže asi nic 😕

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka mě to taky neba ale co se musí to se musí 😀

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 a normálně Tě břicho bolí před MS? protože i to může být znamení 😀

jasmina09
8. říj 2015

@vapka jak kdy někdy bolí někdy ne, ale nikdy jsem na nějaké závratné bolesti netrpěla, pouze první den MS 😕

vapka
8. říj 2015

@jasmina09 No tak se uvidí...... ale jsme to zmákly všechny 3....

renmilka
autor
8. říj 2015

@vapka Tak my se akorát najedli a pak můžu až můj odejde do práce zas poklizet, tentokrát v patře 😀 Tam máme pokoj a koupelnu plus dva pokoje: budoucí dětský( taky bych ho ráda už vysperkovala, njn)... a pro hosty...a tam mám skladiště mych hadrů, tak bych v tom taky mohla udělat pořádek .... 😕

renmilka
autor
8. říj 2015

@vapka Já tomu nevěřím, říkám dnes ráno už mě břicho jelo jako pár dni před MS🙀

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 Tak nemusí tě břicho zaručeně bolet..

vapka
8. říj 2015

@renmilka No o úklidu hadrů mi povídej, mám toho neskutečně moc, když jsme se stěhovali, tak jsem něco vyházela, ale mohla bych vyhazoat dál.... No a to nemluvím o botičkách, myslím, že ty jehly už na sebe teď nějakou dobu stejně neemu, ale nevyhodím je, max prodám, ale ani to nechci 😀 potřebovala bych udělat šatník a botník jako v sexu ve městě, no to bych se asi pokákla štěstím, ale nemáme tady prostor, bydlíme v malém domečku a na horní patro máme naplánovaný dva dětské pokoje a hajlzlík, no ale to až za pár let, až na to budou peníze, jestli budou 😠 Jinak teď má Tomík svůj pokojík, mimochodem největší místnost v domě 😀 no a spí s náma v ložnici, teď mu vybírám postel, no ale jsem stále na váhách....

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka tak ja tomu taky nejak neverim 😒

@vapka my bydlíme v 3+kk, takže tak velký to zas není, jeden pokojíček máme jako místnost pro všechno..PC, hadry, blbosti..tam by jednou mohl být dětský pokojíček jestli se dočkám 🙄

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 Tak vy se nesnazite tak dlouho, pořad to může do toho půl roka vyjít, když ne teď, tou dobou zapadne valná část snažících... Ale do dvou let pak 90% těch, kterým to neslo též, tak to by se mohlo postestit i me 😝

renmilka
autor
8. říj 2015

@vapka No, ale že by se mi chtělo něco dělat? Ještě to počasí, máme tu uprsene a mlhavo... Úplně na spaní a jsem i taková unavenejsi a bez velké energie, ale to mi dělají hormony před taky, no.

jasmina09
8. říj 2015

@renmilka je to pravda, že se snažíme pár měsícu..ale bylo by to krásné kdyby se povedlo..ale už mě chytá depka, že asi ne 🙄 jinak počasí je taky hrozne

renmilka
autor
8. říj 2015

@jasmina09 To by bylo bezpochyby pecka...bych už ráda dávala do kupy ten pokoj atd...

vapka
8. říj 2015

@renmilka jasmina09 také máme počasí na prd, no a s malým už druhý den v baráku je k nevydržení, nasadíme gumáky a pláštěnku a půjdem se proběhnou do kaluží 😀

renmilka
autor
8. říj 2015

@vapka Jen skakejte přes kaluže 😀 No tady je fakt mlha, že nevidím na les ani... 😲

vapka
8. říj 2015

@renmilka je tu podzim, hnus, mlha tu není, ale ten chcanec.... no my skáčem do kaluží..... největší zábava 😉

Strana