Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Mě holky když jsem vstala už bolelo břicho, že jsem myslela, že to už i přijde, zatím teda nic, ale podle toho si i myslím, že to na sebe nenechá dlouho čekat...
@jasmina09 Tak bolet snad nemusí... To je individuální... Ale já cítím, že už se to blíží 😒 Ten pocit v břiše znám, jak už se to tam připravuje, tak to boli, jak při MS, ale ne tak intenzivně a jak to začne tlačit a bolet úplně, že si musím vzít prášek na bolest, tak vím, že to přišlo... Jsem zvědavá, no.
@renmilka jaamina09, no já jdu také žehlit, mám tady malýho povlečení do postýlky, nebesa atd, takže nic moc.... no a ani nevím co vařit, dala bych si nějakou polévku, asi udělám knedlíčkovou. Jinak mě břicho bolí, jako kdybych to měla dostat a už se necítím tolik nafouklá, ale dnes jsem toho moc nejedla.... Malej spí a já bych nejraději hupla k němu, ale musím něco máknout 😀
@vapka Tak my se akorát najedli a pak můžu až můj odejde do práce zas poklizet, tentokrát v patře 😀 Tam máme pokoj a koupelnu plus dva pokoje: budoucí dětský( taky bych ho ráda už vysperkovala, njn)... a pro hosty...a tam mám skladiště mych hadrů, tak bych v tom taky mohla udělat pořádek .... 😕
@renmilka No o úklidu hadrů mi povídej, mám toho neskutečně moc, když jsme se stěhovali, tak jsem něco vyházela, ale mohla bych vyhazoat dál.... No a to nemluvím o botičkách, myslím, že ty jehly už na sebe teď nějakou dobu stejně neemu, ale nevyhodím je, max prodám, ale ani to nechci 😀 potřebovala bych udělat šatník a botník jako v sexu ve městě, no to bych se asi pokákla štěstím, ale nemáme tady prostor, bydlíme v malém domečku a na horní patro máme naplánovaný dva dětské pokoje a hajlzlík, no ale to až za pár let, až na to budou peníze, jestli budou 😠 Jinak teď má Tomík svůj pokojík, mimochodem největší místnost v domě 😀 no a spí s náma v ložnici, teď mu vybírám postel, no ale jsem stále na váhách....

@vapka já nemám žádné příznaky, pár dnů jsem byla nafoukla, občas nějaké dloubnutí, ale včera ani to..jen se mi zvětšily prsa a bolí mě ale ne nějak strašně 😒