icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

vapka
9. říj 2015

Ahojky jste tuuuu ?

vapka
9. říj 2015

jabadabadůůůůůůů

jasmina09
9. říj 2015

@vapka jeeeeee to je parada, ty si to dala 😀 😀 😀 za par dnu ae dovime jestli budeme brezi trio 😀

vapka
9. říj 2015

@jasmina09 no to budem, jako ale je mi děsně, dnes už nejsem tolik nafouklá, ale břicho mě pobolívá pořád....

jasmina09
9. říj 2015

@vapka mě v noci trošku pobolívalo ale fakt nic extra, jinak ta bazálka furt roste..teď 37,2. Myslíš, že je to dobré znamení? 😀

jasmina09
9. říj 2015
vapka
9. říj 2015

@jasmina09 s tou bazalkou nemá zkušenosti, ale co jsem takhle pochytila za info, tak když roste tak to je dobře, nebo aby se držela na hoře.... Je to tam, uvidíš 😀 kdy to máš dostat?

jasmina09
9. říj 2015

@vapka dnes/zítra ale já nemám uplně pravidelný cyklus, tak uvidíme, v pondělí pokud to nedostanu už zajdu pro test, už to nemůžu vydržet 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

Senzace!!!! Tak to má být, tak a máš po starostech Vapka....🙌🙌🙌 Jinak Jasmina09 : s tou teplotou nevím, jestli spoléhat, lepší jistota s testem, už nebude dlouho trvat, jinak já? Mě zas lehce poboliva břicho, brzo už to dorazí... Už to znám😌

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka ale ty ty, nic nedorazí 😀 na tu teplotu nelze spoléhat to je pravda, ale ještě vydržím s testem..možná nebude třeba 😕 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Uvidíme, holka...já to mu moc nadávám, mám ty příznaky jako vždy....

vapka
9. říj 2015

@renmilka jasmina09 ne holky, bude to cajk, šupky pro testy a čůrat.... Já se teď bojím aby to bylo tam kde má...

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Já teď fakt nemám možnost nekam pro test tady 😔 Ale asi bych to i vyzkoušela, aspoň bych už věděla, že teta od Červených dorazí...😸

vapka
9. říj 2015

@renmilka pozitivní myšlení a pozitivní testy, je prostě plodný měsíc 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Tak čárka zesílila, tak to bude cajk😉...Já se snažím, ale když se citim, jak před MS, nic nenadelam.... 😖

vapka
9. říj 2015

@renmilka taky to cítím, břicho pobolívá, pořád se chodím kontrolovat.... neboj...

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Jo, tak možná😀 Ale to je tou dlouhou dobou u mě, no.

jasmina09
9. říj 2015

@vapka já mám taky pocit jak před MS, ale já nemívám moc bolesti, spíš nafouklé břicho a trošku tlak..ja si možná zítra už koupím 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

Jestli ne teď, příště lepší koupit testy do zásoby😀

vapka
9. říj 2015

@renmilka já vím, ale teď to určo vyšlo 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka jsi hodná, dík za povzbuzení, budem dal bojovat😉 Ale mě ten tlak z břicha jde jako by do zad až, taková svalová bolest....jeden měsíc, když už to bylo nepříjemný, tak že tlak v zádech, tak ten den jsem to dostala.

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka já mám furt mokro, hustý bílý výtok, takže každou chvíli kontroluji zda nedorazila MS 😀 ty jo ja už bych si ten test nejradši udělala abych věděla na čem jsem..dneska bych teoreticky měla být 10-11 DPO..

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 To já ne...ale to může být příznak tehu, hodně lidí to má... Tak ho kup a zkus to, stejně za týden už by to nebylo jiný, myslím ty pocity úspěchu nebo nezdaru... 😉

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka ale myslím si, že je ještě brzo..koupím ho zítra a v neděly to už testnu 😝

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Tak to Jo, dobrá trpělivost👍 Mě nic nezbude, než zatím to nechat a doufat, že se někam vypravime a test poridime... Akorát já mám pořad potuchy, že v mrcha tak v neděli dorazí.

vapka
9. říj 2015

holky moje, držím palečky jak jen můžu, bude to v poho, žádná mrcha nepřijede 😉

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Děkuju moc moc, nějak už to dopadne,,,,a Tobě ještě jednou už oficialnejsi Gratulace !!!🍼🎂🚼

vapka
9. říj 2015

@renmilka Děkuji, teď jen aby to bylo tam kde má, jinak příští týden jdu k doktorce,.... tak třeba tam bude už vidět bublinka

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka nemáš zač. To už možná bude něco vidět 😉

jasmina09
9. říj 2015

@vapka dekují kočko, jak řekla Renmilka dopadne to jak má 😀 ty si to hezky užívej 😉

Strana