icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

vapka
9. říj 2015

Tak co jste vařily k obědu holky? Já nakonec dostala chuť na kuřecí řízek s bramborovou kaší 😀 Chtěla jsem dělat ještě knedlíčkovou polévku, ale tu udělám asi až večer na zítra 😀

zitulkah
9. říj 2015
Uživatel zitulkah je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zitulkah.

Děkuju za nápad .. přemýšlela jsem, co bych dnes večer uvařila a na řízek mám hroznou chuť 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka My dojidali, takže brambor, růžičkovou kapustu a steak už hotový na grilování a akorát k tomu na pánvi, jak jsme jen dva, tak není potřeba u nás vařit fakt každodenně.... Občas dojidame, navarim vic. Můj si nestezuje a mě to taky nevadí 🙂

vapka
9. říj 2015

@renmilka No my teď dojídali 3dny ty rozlétané ptáčky, jen jsem měnila přílohu 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka No vždyť jo, na co se odrovnat jen u plotny, když to není nutný, u nás vždy zbyde, nejime nějak extra moc 🙂

renmilka
autor
9. říj 2015

Holky, to je asi hormonama, co? Já nevim, jak bych to vysvětlila, ale asi jako kdyby jste vypily třeba víc kafe, cítím takový vnitřní třes jakoby a roztekanost a polévá mě dost často, když něco dělám horko, ale vzápětí mi je chladno a mám úplně husinu a to i najednou...

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka graviditas 😀

jasmina09
9. říj 2015

@vapka já dneska dělala čínu..celkem to šlo..ale ten bodrdel co zustal v kuchyni uff 🙄

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Já tipuju PMS jak hovado🙈🙉🙊 Jo čínu taky můžu, ale nádobí, to není můj přítel😸😀

vapka
9. říj 2015

čínu dělám také často, jen tedy já rovnou házím nádobí do myčky a když dovařuji, tak už mám i uklizeno, nejsem puntičkářka, ale když si nemám kam co položit, mě deptá... udělala jsem si kafíčko a jako nedělá mi dobře...

jasmina09
9. říj 2015

@vapka já jsem si taky udělala kafíčko a tolerují ho v pohodě 😀 to bude asi tím, že nejsem gravidní 😝

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka ja typují graviditu jako hovado 😀 😀 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 😱

renmilka
autor
9. říj 2015

@vapka Já tedy kafe snaším v poho, jen mě po něm občas chvíli zapálí zaha... Ale odpoledne piju instantní s mlékem, tak to není tak hrozné.

jasmina09
9. říj 2015

@vapka taky bych to mohla dat do mycky 😀

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka já jsem na nás fakt hrozně zvědavá, já jediný co mám jinak, že mi fakt narostla prsa a bolí mě..tak třeba se fakt povedlo 😕

vapka
9. říj 2015

@jasmina09 ale prd, je tam mímouš a hotovo 😀 a nezlob 😀

jasmina09
9. říj 2015

@vapka já už to asi nevydržím a testnu zítra 😕

jasmina09
9. říj 2015

@vapka dle testu a bazálky jsem zítra 11-12 DPO, to už by tam něco mohlo být ne?

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 tak já mám prsa že bych s nima mohla rozbíjet ledovce😀😀😀

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka ty ledoborec 😀 jseš březííííí prostě 😝

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Škoda že tu nejde změnit přezdívka, bych byla hned Ledoborec 01.😀Ja ti nevím, nechce se mi věřit.

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka mé třetí oko mi říká, že jsi prostě v tom 😝

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka koukni do mého alba, to trio co jsem tam dala jsme my :D

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Bacha na to !😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 Hezkyyy, a teď kdo je kdo paní autorko???

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka zleva do prava: vapka, já, ty 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

@jasmina09 🔜👱👧👩🔚

jasmina09
9. říj 2015

@renmilka 😀 😀 😀

renmilka
autor
9. říj 2015

Já teď byla celou dobu pěkně ve vaně naložená... No a budu muset uklízet prádlo trochu...

Strana