Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Děkuju za nápad .. přemýšlela jsem, co bych dnes večer uvařila a na řízek mám hroznou chuť 🙂
Holky, to je asi hormonama, co? Já nevim, jak bych to vysvětlila, ale asi jako kdyby jste vypily třeba víc kafe, cítím takový vnitřní třes jakoby a roztekanost a polévá mě dost často, když něco dělám horko, ale vzápětí mi je chladno a mám úplně husinu a to i najednou...
čínu dělám také často, jen tedy já rovnou házím nádobí do myčky a když dovařuji, tak už mám i uklizeno, nejsem puntičkářka, ale když si nemám kam co položit, mě deptá... udělala jsem si kafíčko a jako nedělá mi dobře...
Já teď byla celou dobu pěkně ve vaně naložená... No a budu muset uklízet prádlo trochu...

Tak co jste vařily k obědu holky? Já nakonec dostala chuť na kuřecí řízek s bramborovou kaší 😀 Chtěla jsem dělat ještě knedlíčkovou polévku, ale tu udělám asi až večer na zítra 😀