icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

vapka
1. lis 2015

@renmilka Je tam vidět hezky, takovou jsem neměla na začátku 😀 ale neboj Tobě se tam ukáže, vydrž a kdy vlastně začínáš testovat?

renmilka
autor
1. lis 2015

@vapka Tak hlavně já ještě testy nemám, ale můj nakupuje často na ebay, tak řeknu, ať tam nějaký mrskne do košíku😀 I abych měla do zásoby. Jinak termín MS 29.DC je v sobotu, prostě o víkend, dle ovu. A jeden kalendář už nadhazuje, že můžu začít tu sobotu první test, tak jestli MS nedorazí a testy už budou doma, tak to prubnu...

vapka
1. lis 2015

@renmilka já tam měla toho hezkýho ducha 9,10 DC, ale jestli to vydržíš, tak je lepší si počkat 😀

renmilka
autor
1. lis 2015

@vapka To já jsem držák. Nejsem zvyklá mít testy doma, tak se většinou k testování ani nedostanu. A ten 10.DPO, no nevím, to se asi každému neukaze tak brzy....Radši sázka na jistotu. A pak to bude, jak s těmi ovutesty😀😀😀 Neee, než dojdou, to potrvá, takže nejdříve v pátek !😜

vapka
1. lis 2015

@renmilka To tam bude pořádná dálnice 😀 No já jdu do pelechu, malej už chrupe a já jsem vyřízená, začínám být jak šípková Růža, dnes jsme vstávali už před 6 ráno 😀

renmilka
autor
1. lis 2015

@vapka No, kdyby, bylo by to ,,výživný,,😀 Kort, teď když se konečně ozvali z té kliniky, kde chci pracovat a vypadá, že se to brzy pohne teď už.,, Nejdříve nic a ted vše ? To by byl najednou osud štědrý 😀 Tak dobrou🌈

renmilka
autor
10. lis 2015

Jasmina09 Ještě jednou tady, foceno na umělém světle... To bude falešnák, jak vysity... Ale co, aspoň se máte na co mrknout😉

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka no tak tady je ho vidět ještě líp, škoda, že nemáš digitál 😀 já bych si ho koupila ale tady ho nemají :/

renmilka
autor
10. lis 2015

@jasmina09 No, nemám, uvidíme další dny, já myslím že takový dusík 4.den MS bez šance😕

renmilka
autor
10. lis 2015

Tak ještě náš slavný negativ😀 Po tomto rozluštění budu moc posoudit, zda jsou německé oné step testy spolehlivé nebo dělají rysku....

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka no jsem napjatá...a nemůžeš si koupit digitál? 😀 já to chci už vědět!

renmilka
autor
10. lis 2015

@jasmina09 Hele fakt to je málo vidět, vem si ty tvoje rysky posledně.... A nic...no jako digitál teď asi neee, a myho plasit nechci, víš jak, by si řekl, že mi fakt hrabě, staci, že mi teď objednal těch 25ks😀

renmilka
autor
10. lis 2015

@jasmina09 A přijde ti to jako ryska nebo růžový?

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka no na těch fotkách to je blbě vidět, no máš pravdu s mýma testama ale ty to dělaly pokaždé a tady bylo bílo a teď toto, nechci ti dělat plané naděje ale co víš..

renmilka
autor
10. lis 2015

@jasmina09 No možné je opravdu vše, když to tu občas vidím, ctu... To by ale musely ty testy být fakt mrsk citlivé, což o nich píšou, no další dny to rozlušti, teď se nedá nic víc dělat 😒

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka jj čekat..já taky musím brrr 😕 aspoň do toho 12 DPO..

renmilka
autor
10. lis 2015

@jasmina09 😨😨😨😨

vapka
10. lis 2015

@renmilka hele na negativu to je vidět, jako to je divočina, no psala jsem na druhé diskuzi, než jsem si přečetla tady 😀 jinak ta MS je normál? nebo slabá?

vapka
10. lis 2015

@renmilka no, čumim i na tu pěknou fotku a je tam vidět taky, je to narůžovělý?

vapka
10. lis 2015

@renmilka jj, kámoška normálně menstruovala do 5 měsíce 😀

renmilka
autor
10. lis 2015

@vapka Právě těžko říci, je to málo, ale přec😒...jednou vidím, jednou nee, jednou narůžovělé, jednou nee....😲

renmilka
autor
10. lis 2015

@vapka Jako ctu více případů

vapka
10. lis 2015

@renmilka tak ráno to zkus testnout 😀 no a uvidíš, no a jestli tam bude něco vidět, tak bych skočila na krev a bude jasno 😀

renmilka
autor
10. lis 2015

Ale PMS příznaky polevily😩

renmilka
autor
10. lis 2015

@vapka Joo, teď tady v Německu inkognito na krev😂

renmilka
autor
10. lis 2015

@vapka Čekám, že ráno nic a bude..Někdy si ty testy hrajou.

vapka
10. lis 2015

@renmilka a bydlíš daleko od hranic? že bys sjela k nám 😀

renmilka
autor
10. lis 2015

@vapka Tak 80km, to si sama netroufnu, dálnice atd.,dlouho jsem nejezdila. Každopádně 23.-24.1. budu v ČR kvůli úřadům. Ale asi to stejně bude planý poplach😕

vapka
10. lis 2015

@renmilka tak testů je dostatek 😀 ale stejně bych doporučovala pak koupit testy u Dr. Maxe.....

jasmina09
10. lis 2015

@renmilka no uvidíme, něco tam je ale musíme vyčkat 😉 já už měla 3krát planý poplach s těma debilníma testy 🙄

Strana