Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Tak holky NIC😊 Ten test byl zmetek.. On i nasaval tekutinu nějak pomaleji k té hlavní ploše...
@jasmina09 no já jsem to tak nějak poznala, ale u minulého těhu jsem si řekla, do prdele já jsem asi otěhotněla, no a to bylo snad hned druhý den, ale ted jsem tem pocit měla až za pár dní, nějak jsem to ale podvědomě věděla, no hlavně jsem říkala kamarádce, že se mi líbí datum poslední menstruace 9.9. a prostě to klaplo 😀
@jasmina09 To klaplo uvidis😊 To my máme zakrnělé bičíkovce😁 Hlavně s humorem... 1)Najít příčinu 2)Řešit problém 3) Úspěch se dostaví 🌷🌸🌹🌺🌼 Jen někde to chce holt čas. A ted mi napište, víte o mě už vše, jak se snažíme atd...Jeden vás názor, kde si myslíte, že bude u nás hlavní problém a až to budem po Novém roce řešit, tak si třeba na někoho z vas vzpomenu😉
@jasmina09 já nejsem tedy znalec tý bazalky, ale tohle je určitě dobré, když to porovnáš s minulým měsícem?
renmilka, no já nevím, ale myslím, že tady se nabízí problém u chlapa ..... neříkám, že je to určitě, ale třeba prostě mu nezvládnou doplout až tam kam mají .... tak ale třeba zase zabere další měsíc ta vitamínová kúra
@vapka Můj názor pokud to je u něj je též špatná pohyblivost, síla oplodnit samostatně vajíčko. Že mu asi chybí ty důležitý složky pro dobrou spermatogenezi. Prostě, že potřebuje ,,doping,, pořádnou vitaminovou kůrou💪 Jenže vývin spermie 2,5 měsíce, také se všude píše, že až tak třetí cyklus po zahájení kůry, může být znát zlepšení, výsledky. No začal v době mé poslední ovu myslím👍
@renmilka já si taky myslím, že to bude u chlapa, jak říkáš špatné spermio, ale vitáminky určitě dávej i dál, třeba to fakt pomůže co nevidět 😉 tak ta bazálka, je to tak nějak podobné jak minulý cyklus, ale je fajn, že se teploty drží, minimálně to značí, že ovu byla, já se taky obávám jestli ten můj má kvalitní matroš 😀
@vapka je to hodně podobné jako minulý měsíc no, když nic jiného aspoň ovu byla 😀 no 12 DPO zkusím test a uvidíme, pokud bude čistě bílý, tak nic, protože jsem zkoušela ten test co mám -Pregnant 10 kolem půlky cyklu, jen abych se ujistila, že nedělá falešné duchy jako ten minulý a opravdu tam bilo bílo bílo 🙂
asi jsem tupoň, ale co je to Maca?

@vapka Tak dvacku ještě mám no😀 Ale ještě s temahle nemám takové zkušenosti... @jasmina09 No, nezbyde nic jiného, zkusim teď každé ráno hned z první moči😊