Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Výpočet plodných dní metodou MUDr. Jonáše
pro ženu narozenou 25.10.1990, 23 hodin, UT+1
V okamžiku vašeho narození byl Měsíc ve fázi 79° a vypadal takto:
Fáze Měsíce
Ve stejné fázi bude v nejbližší době opět v těchto dnech:
18. 11. 2015
17. 12. 2015
16. 1. 2016
V těchto dnech jste dle teorie MUDr. Eugena Jonáše maximálně plodna.
Pokud toužíte počít potomka,
souložte intenzivně s vyhlédnutým partnerem nejen v některém z těchto dnů,
ale nejméně i ve třech dnech
předcházejících uvedeným datům.
Držím vám palce,
vaše budoucí miminko
se na vás už určitě moc těší ...
... přečíst si více o této metodě početí ...
Poznámka:.
Výpočty s přesností na minuty a na libovolné období
získáte pomocí programu Nebeský kalendář.
Tak jest pan Jonáš😮😮😮
Jinak 17.12 se budeme brát, jen my dva a svědci, teď nemám nějak náladu organizovat něco velké 😕 v pondělí jdeme vybírat prsteny snubní 😀 šaty už mám dýl, pošlu foto co na ně říkáte jestli jsou ok 🙂
@jasmina09 Přesně tak to planujeme my, jen svědci, nejsem zastáncem velikanskych svateb ...mi to přijde jak představení😝 Jinak dneska lehce prsa začínají a v břiše občas něco pocitim, tipovala bych to dnes na pozitivní test...takže asi dnes večer pojistime už a pak každý den, nemáme co minout.
No dnes 14.DC, jako vždy 14./15.DC mivam pozitivní...dřív určitě ovu nebyla a kdyžtak v úterý jsme jistili Jonáše 😀 Jestli bude ovu zítra, tak bude pojištění z večera a ještě pak... Prostě ovu urco vychytame, teď opět otázka úspěchu, že by Selzink už k něčemu pomohl... Má 25 tablet snezenych😒
Já tedy chci speciálně na svatbu nějaký fakt široký, ale to protože jsem takový šaty nikdy neměla, ani na maturaku jsem nebyla ,,za princeznu,, jsem měla šaty ke kolenům, kremovy s flitry, na telo...tak alespoň o svatbu bych chtela zkusit mít bohatý😀

@vapka jo holky, jediny co jsem si dnes všimla, že mam mega žíly na prsou, mívám je i normálně ale teď jsou fakt hodně výrazné 😝