Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Tak děvčátka, ano já jsem první na ráně, tak snad nedorazí ta mrcha 😀 jako ale jsem nějaká nafouklá, k večeři jsem si dala bramboračku a jako je mi blivno, no ale spíše to je z přežrání 😀 včera jsme oslavovali narozeniny tchána, no já se bála, že se opiju, ale bylo jen nealko, tak dobrý 😀 večer jsme v osm byli už doma a tak to bylo spíše oslavné odpoledne, ale dětičky si to užily 😀 Jinak dnes jsem si mákla a zase mě vzala ta záda v kříži, tak asi budu mazat nějakým tím gelíkem..... bych se na to vyprdla, chodila jsem k dobré fyzioterapeutce do Prahy, ale tady v prdelákovicích asi nikoho neseženu.... 😖
já jsem holky po opici úplně grogy, dneska mi to vůbec nemyslí 😀 jinak symptomy fakt žádný 🙂
Holky, du hajat, jsem total mrtva 😀 je vidět, že mám slabý tréning 😀
Dobré ráno. Jak se vám dnes daří? Manžel s malou šel na procházku, mám dopoledne pro sebe. Taky mi chybí intimčo - sex. Od porodu to jde se mnou z kopce. Nemám na to vůbec chuť, manžel se mě nesmí ani dotknout, vadí mi to. ☹ Včera jsem si přiznala, že jsem frigidní. V listopadu jdeme na terapii.
@aklin To bude dobrý, neboj, mám pár kamarádek, co po porodu neměly vůbec potřebu, sexu, tulení atd.... prostě jen je zajímalo miminko a nic okolo neexistovalo, ale na jednu stranu je to normální, ale na druhou stranu, tady je ON, který nás miluje, živí, stará se a touží po nějaké té intimní chvilce... My třeba nedodrželi ani šestinedělí, ale každý je jiný, každopádně je moc dobře, že jdete na terapii, protože, někdy pomůže se o tom svěřit někde dál.... 😀
díky za podporu. Taky věřím, že to bude dobrý. 🙂 . Chlap je tolerantní, vždycky při mě stojí a podporuje. Jsem ráda, že ho mám. Ale na druhou stranu někdy mě fakt vytáčí - když ji u konferenčáku a ne u jídelního stolu (oba stoly máme v obyváku), často se stává, že zasviní jídlem koberec. Když jde na záchod neumývá po sobě záchod - připadám si jak hajzlbaba. Několikrát jsem se s ním rafla, a samozřejmě na svou obranu mě začal vyčítat moje mouchy. Jsme si souzeni 😀 A jak to u vás je?
@aklin Mám dvouletého syna, no a u konferenčáku jí také, má tam spíše svačinku, jako mrkev, jablko, okurku atd, no a věz, že koberec čistím často, no a to nemluvím o sušence na sedačce, ale mám takový šikovný tep(suchá pěna) a tím to jde dobře. No a se záchodem, jsou všichni stejní, ten můj si ho po sobě umyje, ale občas tam nechá plaváčka, tak jsme se domluvili, že na něj bude dávat papír, abych hned po ránu neviděla jako první jeho ehm... Neboj, tohle jsou obyčejné drobnosti, které k tomu patří.... Třeba s tím stolováním mu řekni, že budete muset jíst u stolu, kvůli malé, aby měla správné stravovací návyky 😀 jsme ženy a tak musíme vmyslet vždy něco lepšího... hádat se můžeme pak 😀
Tak já děti ještě nemám, snažíme se, zatím neúspěšně... Proto jsem se tady registrovala a doufám, že se úspěšně dočkáme, snad to nebude dlouho trvat, jinak s přítelem problémy nemám, jsem spokojená, kort po zkušenostech z předchozích vztahů si zpivam 😀 Možná to je i tím, že přítel není Čech...tedy aspoň hodně našich má rádo ty svy hospody...narazit na slusneho, kort tam u nas na severu.😀 No občas proběhne nějaká výměna názorů, ale to je normální, jsme spolu dva roky a čtyři měsíce... Neměnila bych.
a@aklin Já taky ještě děti nemám, můj nastavajici je pro změnu Srb, i můj táta, co se týče domácnosti a chlapa mno..zásadně jí ve stoje a prochází se celou kuchyni, takže všude drobky, bordel, často si po sobě neuklidí ani talíř ( hold Balkanec ), ale jak řekla Renmilka, to jsou takový rádoby malichernosti..jinak jsem se teď vrátila z ministerstva školství kvůli té nostrifikaci a jsem fakt k*áva..nepřečetla jsem si dobře, že každý dokument i ten profocený musí mít razítko ze soudu 🙄 takže mi to nejspíš vrátí abych to doplnila, jenže pak mě zařadí až na konec 😒 jsem na sebe pyšná
no nic proti tvému názoru, tvůj život i tvoje volba, ale můžu ti říct, že právě tyhle drobnosti, jak říkáš, jsou naprosto nejhorší zabijáky. protože je to dnes a denně, pořád, rok za rokem, a jak se říká stokrát nic umořilo osla. Neříkám, že jsi osel, chran bůh, jenom ti říkám, že nakonec ty maličkosti lezou na nervy nejvíc.
@anelamates tak možná časem mě to s*at bude 😀
Až někdo někdy najde někoho bezchybného, tak bych toho člověka ráda poznala. No a miluju svého chlapa a miluju své dítě, no a když mé dítě drobí, tak to po něm prostě uklidím, neumí si držet talířek pod bradou no a nedej bože když něco rozleje, to by asi některá z nás vyskočila z kůže, no já mu vysvětlím, že nesmí tak zbrkle, ale jdu a utřu to, vychovávat a učit. No a jestli se chlapovi jí lépe u toho stolu, nebo u toho, nevím, myslím, že každý má své chyby a ano, stokrát nic umořilo osla, ale všeho s mírou.... Pochybuju, že my jsme bezchybné, pokud ano, tak se omlouvám, ale opravdu nikoho ve svém okolí neznám, no a pokud není člověk tolerantní, tak bych asi hledala dál, někoho, kdo bude jako ze žurnálu a raději se ani nepodrbe, aby nepůsobil nějak divně.......
@anelamates to máš pravdu
Ať je takový makový, stejně je nezměníme a můžeme být rády, že jsou takoví jací jsou. Jak se říká: nikdo není dokonalý.
jo holky, poradí mi některá nějakou originální svačinu pro chlapa? už bych mohla vyměnit repertoar..furt šunka, syr, zelenina.. 😝
Třeba i tousty se slaninou nejsou špatný...😎
Jo, zapečený tousty, ale pěkně nařáchlý, šunka, sýr, plátek sekaný, cibule a potřít horčicí, no a ječtš kolečko rajčete, no to je žranice... 😀

@aklin Jasně ze jo, tady se dá bavit úplně o všem 😉