Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Holky, chcete se baaat??? 😉
No, že bych vám přednesla, co se stalo...
jooo povídej 😲
No, dnes jsem volala mamce domů, tak jsme kecaly atd...a pak mi řekla, že je ráda že na to nezapomněla, že na to myslela, až se mnou bude mluvit: Prý měla tak strašně živý sen, byla jsem v něm já... A šlo o to, že jsme seděly někde v restauraci na jídle a pak vedle byla ještě nějaká jiná ,,putika,, a že já tam chtěla jít ještě na kávu a pivo, jenže všude byli nějací islamisti a pak se začalo střílet, lidí prchali, prý i v tom snu měla úplný pocit hrůzy, snažily jsme se utéct...... Chcete to vědět dál???
No vlastně asi nijak konkrétně, jak to ve snech bývá nekdy, počítám, že se možná ve strachu pak probudila, ALE tím mi připomněla můj sen, teď myslím v sobotu se mi zdálo taky o těchto lidech, byla jsem v nějaké třídě, kterou jsem odemkla a tam seděli nějací uprchlíci, zvláštně na mě koukali, žádný úsměv, nic...pak to pokračovalo tak, že taky došlo k nějakému nebezpečí a v nějakém ,,sklepnim,, domě jsem měla pocit, že musím odtamtud pryč, ale žádný velký strach jsem necítila, jenže jsem použila i vytah, co tam byl a hadejte s kým jsem tam byla? S mamkou.... 😕 Mamka mi ten sen připomněla tím svým a já jí řekla, že se mi to zdálo někdy v sobotu a ona že ji někdy taky tak..... 😨
Mimochodem mamka už měla sen, kdy viděla nějaký armádní letadla a teror a pak někde zanedlouho se něco podobného stalo, takže když měla sen o zemětřesení v Japonsku, dělala si srandu, kdy bude, no a asi za týden jsem koukala ráno tady v Německu na zprávy a prý Japonsko postihlo zemětřesení, naštěstí hluboko pod zemskou kůrou....
@jasmina09 No stojí to o zamyšlení a opatrnost, poněvadž když se mamce zdají takové sny, tak to vždy něco znamenalo. Dokonce jeden čas měla období, kdy když se ji ve snu objevila bývalá kolegyně z práce, nevestilo to nic dobrého, buď se něco stalo, nebo nějaká hádka, nepříjemnost....
Sny dokážou opravdu varovat, u mě je to skoro pořad, když se ve snu hadam, tak se skoro vždy pohadam i ten den ve skutečnosti...
holky já jdu na kutě, dnes jsem opravdu vyřízená, tak krásné sny 😉 😉 😉 😉

🍕🍖👍