icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
5. říj 2015

🍕🍖👍

renmilka
autor
5. říj 2015

@vapka Přesně, ale já tam mám právě ráda tu slaninu, že tam udělá chuť, samotná šunka mě už nudila🙀, teplá pak ztratí trochu chuť, ale může tam zůstat 😀

renmilka
autor
5. říj 2015

Holky, chcete se baaat??? 😉

vapka
5. říj 2015

@renmilka čeho?

renmilka
autor
5. říj 2015

No, že bych vám přednesla, co se stalo...

vapka
5. říj 2015

@renmilka tak povídej 😀

jasmina09
5. říj 2015

jooo povídej 😲

renmilka
autor
5. říj 2015

No, dnes jsem volala mamce domů, tak jsme kecaly atd...a pak mi řekla, že je ráda že na to nezapomněla, že na to myslela, až se mnou bude mluvit: Prý měla tak strašně živý sen, byla jsem v něm já... A šlo o to, že jsme seděly někde v restauraci na jídle a pak vedle byla ještě nějaká jiná ,,putika,, a že já tam chtěla jít ještě na kávu a pivo, jenže všude byli nějací islamisti a pak se začalo střílet, lidí prchali, prý i v tom snu měla úplný pocit hrůzy, snažily jsme se utéct...... Chcete to vědět dál???

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka joooo jak to skoncilo??

vapka
5. říj 2015

@renmilka napínáš

renmilka
autor
5. říj 2015

No vlastně asi nijak konkrétně, jak to ve snech bývá nekdy, počítám, že se možná ve strachu pak probudila, ALE tím mi připomněla můj sen, teď myslím v sobotu se mi zdálo taky o těchto lidech, byla jsem v nějaké třídě, kterou jsem odemkla a tam seděli nějací uprchlíci, zvláštně na mě koukali, žádný úsměv, nic...pak to pokračovalo tak, že taky došlo k nějakému nebezpečí a v nějakém ,,sklepnim,, domě jsem měla pocit, že musím odtamtud pryč, ale žádný velký strach jsem necítila, jenže jsem použila i vytah, co tam byl a hadejte s kým jsem tam byla? S mamkou.... 😕 Mamka mi ten sen připomněla tím svým a já jí řekla, že se mi to zdálo někdy v sobotu a ona že ji někdy taky tak..... 😨

vapka
5. říj 2015

@renmilka propojení, ale vědět tak co to znamená

renmilka
autor
5. říj 2015

@vapka Mamka se strašně divila, když jsem ji to řekla, myslí si, že je to nějaké varování, ač hezký sny to nebyly ani jeden, ale ten její, tam šlo opravdu o střelbu a velký strach...

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka ty jo tak to je pecka 😲 😲 😲 no radší hezky seď doma sakra 😀

renmilka
autor
5. říj 2015

Mimochodem mamka už měla sen, kdy viděla nějaký armádní letadla a teror a pak někde zanedlouho se něco podobného stalo, takže když měla sen o zemětřesení v Japonsku, dělala si srandu, kdy bude, no a asi za týden jsem koukala ráno tady v Německu na zprávy a prý Japonsko postihlo zemětřesení, naštěstí hluboko pod zemskou kůrou....

renmilka
autor
5. říj 2015

@jasmina09 No tak, že by se stalo to co ve snu??? I když teď v té době člověk nikdy neví😓

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka právě, že legrace legrace ale v dnešní době..kor teď když je taková divná doba 😕

renmilka
autor
5. říj 2015

@jasmina09 No stojí to o zamyšlení a opatrnost, poněvadž když se mamce zdají takové sny, tak to vždy něco znamenalo. Dokonce jeden čas měla období, kdy když se ji ve snu objevila bývalá kolegyně z práce, nevestilo to nic dobrého, buď se něco stalo, nebo nějaká hádka, nepříjemnost....

renmilka
autor
5. říj 2015

Sny dokážou opravdu varovat, u mě je to skoro pořad, když se ve snu hadam, tak se skoro vždy pohadam i ten den ve skutečnosti...

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka já mám fakt odzkoušeno, že když se mi zdá o válce, tak se vždy něco stane.. 😕 jinak jsem naštvaná, že jsem to podělala s těma papíry na nostrifikaci..ale aspoň mám hezký večer..vinko , filmík 😀

vapka
5. říj 2015

@jasmina09 , rwnmilka no holky, já ve sny dost věřím, někdy ale zlé věci znamenají opak..... jinak já jsem dnes vyřízená, asi mám ostruhu na patě,bych se na to vykvajzla....

jasmina09
5. říj 2015

@vapka mě taky vyřídil dnešní den stráveny lítáním po úřadech uff 😔

renmilka
autor
5. říj 2015

@jasmina09 Jo, taky tomu věřím... No jo no stane se 😀 Tak aspoň že tak, já taky chystám večeři, můj na odpolce, ve 22:45 je doma...Dělám hovězí zavitky s rýží a taky něco nacnu, buď zůstaneme u piva, možná sekt... 😵

renmilka
autor
5. říj 2015

@vapka Něco znamená opak, něco nemusí...😌 Já mám zas kuří oko🙅

vapka
5. říj 2015

holky já jdu na kutě, dnes jsem opravdu vyřízená, tak krásné sny 😉 😉 😉 😉

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka ty jo ty musíš být dobrá kuchařka, jinak taky ráda vařím 🙂

jasmina09
5. říj 2015

@vapka dobrou kočko a zítrá čekáme čekáme 😝

renmilka
autor
5. říj 2015

@vapka Tobě taky, a ziiitra, jsme napnutý jak ksandy! 😉

renmilka
autor
5. říj 2015

@jasmina09 Tak já varim už nějaký ten rok, ne úplně denně, ale zvládnu si myslím vše, maximálně přečíst recept, ale praxe je praxe...nedělá mi to problém, tak ty máš taky urco už něco navareno...? 😕

jasmina09
5. říj 2015

@renmilka no já prakticky vařím od 15 let, ne denně ale teď když bydlím s nastávajícím, vařím skoro denně 😀 taky s receptem lecos zvládnu ale ještě pořád to není dokonalý 😀

Strana