Kecy, drby a nápady...
Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!
Přijde mi od vcera, jak kdybych měla o něco častější tendence pocitu na malou.
holky já dnes nestíhám, zkoušíme už po několikáté nočník a tak neustále slékat, oblékat a do toho vařit, uklízet, no a ještě navíc mám asi ostruhu na patě, no ale nafouklá jsem také..... prostě čekat a čekat....
@vapka No nevím, u mě funguje ,,pravidlo,, nejdrive pět dni před menses mám v břiše pocit tlaku lehkého, jako když bych to měla každou chvilku dostat... A to pak trvá až do menses, především při pohybu a námaze... Tadyto píchání je takového dloubaveho charakteru a dá se říci přímo ve vaječníku, levém a je to vždy jen tak dvě tři vteřiny a pak zas za nějakou dobu až...Tak jo, už se nemůžeme dočkat, až tu budou zas nějaká fota 😉
@jasmina09 remnilka no a a bazalka se musí měřit více cyklů, ne? no a jinak sovička je super, ale Ty jí chceš zvýraznit? Tak jí obtáhni třeba oranžovou, nebo hvězdičky jako měsíček? ale mě se to líbí i takto 😀 Jsi fakt šikovná 😀 No jinak já mám také takové střídavé pocity, ednu chvilku si říkám, že je to tam a pak se zase leknu, že nic.... a vy budete čurdit až toho 13.?

@jasmina09 Joo, díky moc, tak takovou neznám, to může být dobrý... No, momentálně ještě polévku máme, tak uvidím... Ale vyzkouším 😉