icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Joo, díky moc, tak takovou neznám, to může být dobrý... No, momentálně ještě polévku máme, tak uvidím... Ale vyzkouším 😉

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 OK...😊 No je to vše o čase, no...ještě tak týden... 😕

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka akorát se bojím jestli si to jen nevsugeruji 😀 těžko říct no 😀 ta polévka je fakt dobrá, aspoň mě chutná 😉

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka to nafouklé břicho a zvětšená prsa asi vsugerovat nejde, ale to je klasické PMS 😎

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Něco se dá fakt vsugerovat...jo někdy tu polévku zkusim... Ale tak PMS probíhá i v případě, když zapadnes...?

renmilka
autor
6. říj 2015

Přijde mi od vcera, jak kdybych měla o něco častější tendence pocitu na malou.

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka jj i když jsi těhu máš PMS a dokonce i výraznější může být, to běhání na malou je taky jeden z příznaku těhu 😉

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Tak ten PMS je nastejno, možná byl už i horší... Ale to curani, to spíš jen lehký pocit v měchýři, jinak nemám co curat, ale tak to můžu být i lehce nastydlá...

vapka
6. říj 2015

holky já dnes nestíhám, zkoušíme už po několikáté nočník a tak neustále slékat, oblékat a do toho vařit, uklízet, no a ještě navíc mám asi ostruhu na patě, no ale nafouklá jsem také..... prostě čekat a čekat....

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka To se tedy nenudis, já včera natirala plot na terase, tak dnes úklid no a pak vařit, asi udělám tu cuketu zapecenou a brambor k tomu...to čekání, mě klepne... 😝 Vyvrbil se ti ten duch na testu trochu po uschnuti? Dej na první nezaujatý dojem 😀

vapka
6. říj 2015

@renmilka tak nezaujatě tam něco vidět je 😉 ale asi to vidím jen já 😉

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Tak to jsi asi v tom !!! 😉

vapka
6. říj 2015

@renmilka nevím, zítra to zase počůrám, tak uvidíme, třeba už něco uvidíme 😉

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka No ty tedy jedes😀 Já to nebudu moc uspechavat... Uvidíme, ale v tom břiše to mám pořad takový pod tlakem, občas pichanec ve vaječníku 😕

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Tak zkus ten test vyfotit a dat ho do negativu...třeba uvidis něco líp😆

vapka
6. říj 2015

@renmilka mám to jako zpestření 😉 kdybych chodila do práce, nebo byla někde v civilizaci, tak na to asi nemám čas, ale ta máá zvědavost. Takové hobby... to Tvé píchání je dobré znamení 😉

vapka
6. říj 2015

@renmilka to asi funguje, ale nějak mi to nepřijde. Počkám na tu čárku, kterou vyfotím a hodím jí sem, aby byla viditelná, teď jen otázka, kdy to bude 😉

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka No nevím, u mě funguje ,,pravidlo,, nejdrive pět dni před menses mám v břiše pocit tlaku lehkého, jako když bych to měla každou chvilku dostat... A to pak trvá až do menses, především při pohybu a námaze... Tadyto píchání je takového dloubaveho charakteru a dá se říci přímo ve vaječníku, levém a je to vždy jen tak dvě tři vteřiny a pak zas za nějakou dobu až...Tak jo, už se nemůžeme dočkat, až tu budou zas nějaká fota 😉

vapka
6. říj 2015

@renmilka No, jen abychom sem zase nedávaly fotky OVU testů, ale ne, naše trio určitě zabřezlo 😀

jasmina09
6. říj 2015

@vapka no já každý den měním názor ( na sebe), jeden den si říkám jooo je to tam, další den zase neee určitě to neklaplo 😀 na palici..dneska jsem zase po dlouhé době malovala..ale njesem spokojená s výsledkem 😕

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Jo musí to tam být !😊

jasmina09
6. říj 2015

nějak to splývá 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Já si spíš říkám, zase to dostanu...... možná pidi naděje, skrze ty ovutesty tentokrát... Co se ti nelíbí? 😨

renmilka
autor
6. říj 2015

@renmilka mě nepřijde, já jí vidím dobře, náhodou cupr sova 😉

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka ta sova měla být více kontrastní 😀 tak já taky měřím tu bazálku, sice nejsem přebornice ale ta teplota prostě vzrostla, takže ovulace asi proběhla,,,takže taky naděje je..

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Je to hezký náhodou 😉 Tak já osobně fakt bazalku neznám, ale když si teď jen tak z prd*** strcim teploměr pod paži, tak asi s tím nic nezjistím.....? 😀

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka no ono se to měří buď v jednom otvoru tam dole nebo v puse 😀 a musí se to měřít každý den ihned po probuzení a ve stejnou hodinu, takže můžeš zítra rano strčit teploměr tam nebo onam 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Tak já myslela, že by se mi to zvýšilo třeba i pod paží😀😀😀

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 remnilka no a a bazalka se musí měřit více cyklů, ne? no a jinak sovička je super, ale Ty jí chceš zvýraznit? Tak jí obtáhni třeba oranžovou, nebo hvězdičky jako měsíček? ale mě se to líbí i takto 😀 Jsi fakt šikovná 😀 No jinak já mám také takové střídavé pocity, ednu chvilku si říkám, že je to tam a pak se zase leknu, že nic.... a vy budete čurdit až toho 13.?

vapka
6. říj 2015

@renmilka nejlepší a nejpřesnější je měření dole 😀 já tedy také neměřím,.... v noci občas vstávám k malému, dělat mlíko no a tak by mi to asi skákalo 😀

Strana