icon

Kecy, drby a nápady...

renmilka
2. říj 2015

Chceš probrat témata všedního dne, třeba kosmetiku, oblečení, vaření a tak podobně? Prostě uvařit si kávu, pokecat a odreagovat se? Tak to jsi tady na správné adrese !!!

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Tak určitě to nechci uspechat...mě vyšlo ii na kalkulacce nejdříve 13.10.

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Nooo, tak nevím, asi to zkusim, mám normální rtuťový teploměr pod paži... Akorát kdy se vzbudim, to je ve hvězdách a jestli to bude ve stejnou dobu, to asi ne....Já nejsem klasický ranní vstavaci typ 😕

jasmina09
6. říj 2015

@vapka no já určitě dříve než toho 13 testovat nebudu, i to pokud teda nedostanu MS 😀 chvilema mám pocit, že jsem to už dostala 🙄 tak snaaad jeste vydrži mrcha 😀

vapka
6. říj 2015

Jako s tou ostruhou se musí prý na RTG, no tak to zkusím babskou radu cibuli a uvidím, už se mi blbě došlapuje.....

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka ja taky nejak extra brzo nevstavam.8:30 merim. Uz aby bylo 13.10 a MS aby nedorazila 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 No tak já se do 17.10. můžu uskrovnit... Jelikož 36 je mé extra maximum...a to dopoledne vždy, zajímavý... Takže je to na dlouhé lokte...

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Tak za zkoušku nic nedas a třeba to i pomůže, ale RTG bude sicher😆

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka no jo čekat čekat 😝 ale ten kdo čeká ten se dočká 😀 a čeho uvidíme..

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Já už chci malého medvídka ☹ Tak říkám totiž i mymu😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@renmilka A v nejlepším případě, jakou bych měla mít tedka bazalku???

vapka
6. říj 2015

jj, ale teď to zkusím tou cibulí.... raději počkám s tím RTG na vyjádření mého těla.... 😉

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka no ono těžko říct, pošlu ti můj graf, ale ja taky začala meřit někdy ve folikulární fázi..takže bůh ví jestli se z toho dá něco vyčíst :D
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/jasmina09/gr...

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka Jo cibule, vselek☺

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Já teď se na to asi nedostanu...Je to uveřejněno jen pro kamarádky a já na Womenzone profil nemám...

jasmina09
6. říj 2015

tadaaa 😀

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 hele, to je fakt super..... jako vypadá to dobře.

jasmina09
6. říj 2015

@vapka no bůhví jestli to je validní :D

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 no, když zůstane, tak asi dobrý, já o té teplotě moc nevím, tohle určo už klaplo 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Jo, pěkný, ještě se v tom naučit umět pořádně a dobře orientovat...vím tak nějak zhruba, jak to funguje, ale praxí ziskas zkušenosti...

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka já jsem to pochopila tak ,že v ty luteálni fázi, by teplota neměla klesnout pod nejvyšší naměřenou ve folikulárni fázi ( u mě 36,5) a rozdíl lut. a fol. fáze aspoň 0,2 stupně..jestli jsem to dobře pochopila

vapka
6. říj 2015

@jasmina09 Jj asi tak, jsem to teď četla na WIKI, tak toto zatím vypadá dobře...

jasmina09
6. říj 2015

@vapka no kéž by 😀 uvidíme nechci se radovat zbytečně 😅

renmilka
autor
6. říj 2015

Já jsem tedy měřila jednou před menses normální teplotu a měla jsem kolem 37, taky zvláštní, jestli to byl vliv cyklu, no a kleslo to až v průběhu menses, ale tadyta teplota asi nehraje roli.

jasmina09
6. říj 2015

@renmilka ne ne tady ta přes den nehraje roli, i když někdy na začátku těhu může být mírně zvýšena teplota, třeba na 37,0

vapka
6. říj 2015

Jo a holky, můj citlivý čumáček je teď ultracitlivý.... se po... jestli je to PMS, tak mě mikne 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 jj, já právě cetla, že to tehu může způsobit zvýšení, někdy i chřipkové příznaky... Tak jsem měla už termín menses a snad 37.1 no a prd, pak to kleslo 😒

jasmina09
6. říj 2015

@vapka ne to je prostě příznak těhu 😀

renmilka
autor
6. říj 2015

@vapka 😀😀 Tak já nic nepozoruju zatím skrze čich nebo chutě na jiné jídlo...PMS je svině někdy !!

renmilka
autor
6. říj 2015

Vapka už má ducha, jen před námi dělá, jakože ne, ta je v tom natuty !!!!!!!😊

renmilka
autor
6. říj 2015

@jasmina09 Vám říkám : vy jste v tom a já jedu další kolo...to znám, ne.... 😉

Strana