Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Řešíte bonusy? Ten u obrázku s citrony je pěkně podrazacky. ☹
Lustite někdo ten tajný kód? Zasekla jsem se u bodu čtyři. Poradite? Děkuji
tak mám opět po delší době internet, holky ještě pořád nemám toho egyptského lékaře nebo co to je a to se ten obrázek odkryl skoro jako první
@partyzanka91 Určitě znáte. Národnost a jméno toho lékaře....
@partyzanka91 autor Mika Waltari
@bucpet mohla bych vás též poprosit o obrázek. E-mail: (barakova.michaela@seznam.cz) Moc vám děkuji
je tu ještě něko kdo luští postupně? Nevím si rady s dnešním obrázkem myslela jsem že to je jasný nesbo ale nechce mi to vzít....není to tak nebo špatně píšu? a pak to okýnko kde je voda a film ty dve knihy mam ale co tam je dál....lod a domy.....je to ještě něco......prosím o mírne nakopnutí
@bucpet Ahoj, mohu tě také poprosit o zaslání celého obrázku na e-mail headlong@centrum.cz ? Moc děkuji!!
prosím jenom malá nápověda pro zamilovaný pár v posteli (nemocnici nejspíš) a tu dlaň s medailonkem na kterém je tramvaj a číslo? Už jsem zkusila snad všechny možné kombinace děkuji
jo a ještě se chci zeptat zda auto s dýmem je samostatný obrázek nebo patři k něčemu jinému díky
@partyzanka91 par v postely odkazuje na hlubokou náklonnost za doby jedne nemoci. Ta dlaň mi taky dala zabrat a pritom je to snadne. Stejnou dlan s odznakem můžeš vidět taky v tramvaji ci metru. je to velmi zname dilo. A to auto je samostatně. A jde primo o to auto(expresivne)
@mecedesse: tak ty dvě už mám. A to auto jsem myslela to odkryté ne to dřevěné to už mám. Myslela jsem to červené u paní s náhrdelníkem
@partyzanka91 tak to patří k te pani, tp neni samostatně
Som totálne zaseknutá na tajnom bonuse :/ Neporadí niekto aspoň tú 1.?
@al_taira co byla jednička? mám to hotové a už nevidím zadání.
@betelgeuzz Už nič, ďakujem, nakoniec som to nejak rozlúskala... 🙂
@betelgeuzz Ahoj, ty už máš tajný bonus 2?
@petratr nene, ani nevím, že už je bonus 2 🙂
@betelgeuzz Jeee, tak to jsem špatně četla, promiň...🙂
Ahoj víte si někdo rady s tím srdcem už jsem zadala srdce na všechny způsoby a nic.
Tak už nic už jsem na o přišla 🙂

Mohu se zeptat, kde najdu celý obrázek?