icon

Knižní šifra

partyzanka91
21. bře 2015

http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php

ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu

P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle

elialen
30. říj 2017

Mohu se zeptat, kde najdu celý obrázek?

luciacs
30. říj 2017

Řešíte bonusy? Ten u obrázku s citrony je pěkně podrazacky. ☹

lazna
31. říj 2017

Lustite někdo ten tajný kód? Zasekla jsem se u bodu čtyři. Poradite? Děkuji

petulaned
31. říj 2017

@lazna co byl bod 4? Už mám vyluštěno....

lazna
1. lis 2017

@petulaned Anglický originál nové knihy autora, díky kterému si všichni myslí, že Tom Hanks rozumí symbolům. Červená obálka. Vim, ze by to mel byt druhy díl filmu. Kniha není červená. Myslím, ze mám jenom špatně tohle. Ale nevím.

petulaned
1. lis 2017

@lazna druhý díl už je taky pár let starý...tady se píše anglický originál NOVÉ knihy, tak zkuste kouknout na stránky martinus jakou tam má autor nejnovější knihu..... 😉

partyzanka91
autor
1. lis 2017

tak mám opět po delší době internet, holky ještě pořád nemám toho egyptského lékaře nebo co to je a to se ten obrázek odkryl skoro jako první

petulaned
1. lis 2017

@partyzanka91 Určitě znáte. Národnost a jméno toho lékaře....

beruda
2. lis 2017

@partyzanka91 autor Mika Waltari

minnynka
2. lis 2017

@bucpet mohla bych vás též poprosit o obrázek. E-mail: (barakova.michaela@seznam.cz) Moc vám děkuji

lazna
2. lis 2017

@petulaned Děkuji. Už mám.

vafle
3. lis 2017

je tu ještě něko kdo luští postupně? Nevím si rady s dnešním obrázkem myslela jsem že to je jasný nesbo ale nechce mi to vzít....není to tak nebo špatně píšu? a pak to okýnko kde je voda a film ty dve knihy mam ale co tam je dál....lod a domy.....je to ještě něco......prosím o mírne nakopnutí

headlong
3. lis 2017

@bucpet Ahoj, mohu tě také poprosit o zaslání celého obrázku na e-mail headlong@centrum.cz ? Moc děkuji!!

vosinka
3. lis 2017

@vafle Okénko s oceánem a filmem jsou jen 2 knížky. Dnešní okénko - název jednoho dílu fantasy románu od polského autora.

partyzanka91
autor
3. lis 2017

prosím jenom malá nápověda pro zamilovaný pár v posteli (nemocnici nejspíš) a tu dlaň s medailonkem na kterém je tramvaj a číslo? Už jsem zkusila snad všechny možné kombinace děkuji

partyzanka91
autor
3. lis 2017

jo a ještě se chci zeptat zda auto s dýmem je samostatný obrázek nebo patři k něčemu jinému díky

mercedesse
3. lis 2017

@partyzanka91 par v postely odkazuje na hlubokou náklonnost za doby jedne nemoci. Ta dlaň mi taky dala zabrat a pritom je to snadne. Stejnou dlan s odznakem můžeš vidět taky v tramvaji ci metru. je to velmi zname dilo. A to auto je samostatně. A jde primo o to auto(expresivne)

partyzanka91
autor
4. lis 2017

@mecedesse: tak ty dvě už mám. A to auto jsem myslela to odkryté ne to dřevěné to už mám. Myslela jsem to červené u paní s náhrdelníkem

mercedesse
4. lis 2017

@partyzanka91 tak to patří k te pani, tp neni samostatně

al_taira
5. lis 2017

Som totálne zaseknutá na tajnom bonuse :/ Neporadí niekto aspoň tú 1.?

betelgeuzz
6. lis 2017

@al_taira co byla jednička? mám to hotové a už nevidím zadání.

al_taira
6. lis 2017

@betelgeuzz Už nič, ďakujem, nakoniec som to nejak rozlúskala... 🙂

petratr
7. lis 2017

@betelgeuzz Ahoj, ty už máš tajný bonus 2?

betelgeuzz
7. lis 2017

@petratr nene, ani nevím, že už je bonus 2 🙂

petratr
7. lis 2017

@betelgeuzz Jeee, tak to jsem špatně četla, promiň...🙂

olivie14
8. lis 2017

Ahoj víte si někdo rady s tím srdcem už jsem zadala srdce na všechny způsoby a nic.

olivie14
8. lis 2017

Tak už nic už jsem na o přišla 🙂

herminka
8. lis 2017

@olivie14 A poradíš, prosím? Já pořád nevím.

olivie14
8. lis 2017

@herminka hele podívej se na to srdce a řekni si jaké to je srdce, jakého živočicha.

herminka
8. lis 2017

@olivie14 Aha, děkuji!

Strana