Knižní šifra
http://www.martinus.cz/kniznisifra/index.php
ahoj maminky,
zkoušeli jste to? Já už mám nalezeno 47 knih. Ale zaboha nemůžu přijít na to (ani lidi s nimž jsem to řešila) co označují: židle, koně, sloni, ta silnice v canyonu, slepá chromá stará včela, pařez s norskou vlajkou a ta lilie. Kdybyste někdo věděl tak napište, zrovna tak já ráda pomůžu
P.S.
drama Židle existuje ale bohužel to tam nefunguje, pak už mě k nim napadlo jen Hra o trůny ale taky vedle
Hmmm, chybí mi 1 ☹ . Co jsou, prosím, ty šípy před sluncem (nebo co to je) pod parfémem? Nebo to patří k Vinnetouovi?
@wendysek_89 Všechny knihy jsou tu vypsány i s obrázky... ty šípy patří k Vinetuovi...
Ahoj, uhádla jsem všechny otázky, ale nezobrazují se mi bonusy. Nevíte, kde je najdu? Děkuju 🙂
Voda pro slony
A zkousite uz nekdo novou sifru?
@pt1981 Dnes jsem se na ní vrhla 🙂
Ja mam cely obrazek a z nej 19knih, vubec mi to nepremysli...
Ja mam jen ty dva, dneska tri odkryty dilky 🙂
ahoj, taky už luštím novou šifru, obrázek celý zatím nemám (jen ty odkryté čtverečky) a názvy knih vědět nechci. Ráda bych je uhádla sama, ale za celý obrázek bych byla ráda. Pokud by měl někdo zájem o to jaké knihy mám uhádnuté mohu poslat do SZ
Poraďte někdo kde se nechá stánout celý obraz šifry 2. Mě bych zájem o výměnu informací o objevených knihách
O knižní šifře jsem se dozvěděla tady na diskuzi a už taky luštím. Je to super 🙂
@partyzanka91 ahoj, nějak jsme se kousli při hledání-mužeš poradit?
Holky, kdo chce cely obrazek, staci do googlu zadat knizni sifra 2 a otevrit obrazky, je tam. Jinak teda, ja jsem letos hodne mimo, loni mi to slo lip 🙂
Ahojte, o šifře jsem se taky dozvěděla z diskuze a chytlo mě to, nemám celý obrázek a knížek jsem našla prozatím13. Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nemáte obrázek té loňské šifry.
Ahoj, luštila jsem už loni. I letos se těším každý den na to, až si otevřu nový obrázek. Zatím jsem poznala 23 knih 😉
Nevíte někdo co je: chobotnice, praseči hlava, budha, člověk v pyžama.......
Neví někdo co je tank a želva??

Jé už to mám také všechno 🙂 děkuji moc a chtěla jsem se zeptat, koupila jsem si knihu ale ono se mi to tam nenačetlo, aby se mi zvýšila šance na výhru, nevíte jak to?