icon

Kolik by měl vážit muž při výšce 183 cm?

aneta3222
9. únor 2022

Ahoj, kolik váží vás muž??? Můj ma 183cm a 105kg je to moc podle vás????

Strana
z3
michaela666
9. únor 2022

@aneta3222 Jestli nejsi troll a už i tvoje dcera je metráček tak neřeš chlapa, ale hlavně ji. To, že vy máte zdraví v háji je váš problém. Vést k tomu dceru je totální selhání.

camelinka
9. únor 2022

@te_reza jj tohle me taky tehdy utkvelo, jen sem si nepamatovala kdo to psal 🙃

kristyneckaa27
9. únor 2022

@aneta3222 194cm.a 109kg. Ale u mojeho to jsou převážně svaly, má velké ramena a posiluje. Břicho má trošku vyrysovane.
Ono je to těžko soudit... Podle toho zda je to tuk nebo svaly... Jaký má typ postavy

tasimia
9. únor 2022

@aneta3222 197cm a 115kg. Ale neni tlustý, nemá ani bříško nic. Kolikrát nevěřím ze tolik váží😂

ferda90
10. únor 2022

@aneta3222 přítel má přes 180 cm a nyní asi 97 kg. Chodí ale do fitka, má ramena, zadek a nohy a má i trochu bříško, ale snaží se něco dělat aby šlo dolů, sám je na to naštvaný a říká, že je jak prase 😁Mě to bříško nevadí, na to jak je stavěny, tak se to docela ztratí. Chodívali jsme cvičit spolu než jsem otěhotněla, v těhotenství jsem párkrát taky byla cvičit, ale pak to zavřeli kvůli covidu, tak jsem soma cvičila aspoň jógu. Snažíme se jíst zdravě, přítel pořád cvičí, chodí se otužovat.

chubbybear
15. lis 2024

Já mám 35 let, 180 cm a 140 kg a kouřím. Přítelkyně je z toho občas na nervy že přijdu domů z práce oblečení hodím do koupelny a od dvou hodin odpoledne chodím celoročně pouze v trenkách a zpocený z práce. K obědu mi nedělá problémy sníst 12 knedlíků a vepřové maso se zelím. Asi bych měl něco změnit že ?

kakba
16. lis 2024

@chubbybear prosimte hodis mi sem fotku tve pritelkyne?

Strana
z3