icon

Kolik by měl vážit muž při výšce 183 cm?

aneta3222
9. únor 2022

Ahoj, kolik váží vás muž??? Můj ma 183cm a 105kg je to moc podle vás????

Strana
z3
nolies
9. únor 2022

@aneta3222 176 cm, 75 kg. Sportuje, váhu si drží už roky stejnou.

bara88
9. únor 2022

@aneta3222 byt tebou tak bych spíš řešila svou váhu než manžela

lv
9. únor 2022

106kg/186cm ale hora svalů, sportuje. Pokud tvůj nemá svaly, ale tuj, tak je to moc.

levandule_k
9. únor 2022

@mishka87 Tak začni menší úpravou jídelníčku, ne něčím radikálním, zdravá strava nerovná se hnusná strava.

zuzineckah
9. únor 2022

@aneta3222 mě třeba stačí vyhodit z jídelníčku pečivo a do týdne mám dvě kila dolů bez práce... Kdybych vyhodila i prosecco, tak věřím, že to bude klidně 5😂 a když se začnu hýbat, tak to poletí rychle. Což začnu, páč léto se blíží a já ty svoje zimní špeky už nepotřebuji 😉

madbetka
9. únor 2022

Oba jsme si letos dali předsevzetí shodit 20kg, oba vážíme moc (já jsem už v pásmu obezity, manžel myslím ještě ne), oba s tím chceme něco dělat.

Ale když vy ani jeden nechcete, těžko s tím něco uděláte. Začni jinak vařit, tím uděláš velký základ pro oba.

tez83
9. únor 2022

@aneta3222 můj má 181cm a 76 kg.

leymea
9. únor 2022

No, muj manzel meri asi 175cm a vazi 63kg. Mam vic nez on a to jsem o 10cm nizsi 🙈 ale bylo hur, pred 11 lety mel 55kg a to uz bylo sakra malo. Ma problem pribrat, ale jak starne tak to jde (sice pomalu) nahoru.

martiniquest
9. únor 2022

Muj ma 187 cm a 91 kg. Potrebuje par kilo sundat, ma pupek. Ale jsme na tom stejne, tak si to nevycitame.

mishka87
9. únor 2022

@levandule_k Vím, že stačí úprava jídelníčku. Ale mě se prostě nechce ráno chystat snídani, tak si den předtím koupím něco sladkého. A večeře zásadně nevařím a nemíním to měnit. Takže pečivo to jistí. Já si na svojí váhu nestěžuju. A co si myslí chlap, je mi úplně u zadku. Já jsem spokojená

pampeliska1313
9. únor 2022

198 cm a asi 86kg.)

zuzineckah
9. únor 2022

@mishka87 jak se lidi, kteří spolu žijí, dokonce spolu mají děti, dopracují do bodu, kdy je jim názor toho druhého "u zadku"? Neber to jako rýpaní, prosím tě, jen mě to zajímá... Tohle mě vždycky donutí k zamyšlení... Já si neumím představit, že bych měla žít s někým, koho názor je mi "u zadku" (názor na cokoliv, nejen na váhu nebo postavu apod.)...

natysnovec
9. únor 2022

Muj ma 174cm a 86kg.❤️

tinaprofi
9. únor 2022

185, 100 - 103 kg jak kdy, ale je svalnatej a takhle mi dělá vostudu...😂

mishka87
9. únor 2022

@zuzineckah protože vidí jen na mě vše špatně a on je pan dokonalý, včetně jeho rodiny. Prostě s ním prozatím jen bydlím. Po narození kluka se úplně změnil. A říká to i jeho máma, takže na tom něco bude. Jo, staral se i mě, když mi bylo kvůli Covidu 3 dny zle. Ale tehdy, když byly klukovi 2 měsíce, nebyl ochotný se o něj postarat, zatímco já v horečkách musela kluka přebalit a celkově se o něj postarat. Tím u mě hodně klesl a ani přes narážku jeho tety, jak se zachoval, na svém chování nic nezměnil a neshledal nic divného. Prostě mám v plánu od něj odejít, ale ještě mi pár tisíc chybí, abych se mohla trhnout.

prejeta_zaba
9. únor 2022

Zakladatelko, kolik váží můj muž ti to psát nebudu, myslím, že ti to k ničemu po nebude. Ale začni vařit zdravěji a máte oba po problému. Netvrdím, že od teď máte být jen na dušené brokolici, ale evidentně máte oba dost nadváhu. Stačí jíst menší porce, místo smažení péct, místo bůčku si dát plátek kuřecího, nezahuštovat moukou a máte deset dole, ani nemrkneš. Pak omezte sladké limonády a sladkosti, přidejte pohyb a do léta vám bude oběma líp. 🤷‍♀️ Škoda řešit po diskuzích váhu manžela a sama nemít zameteno před svým prahem...

juliemichal
9. únor 2022

185cm a 75cm,já mám daleko víc než on a jsem o 12cm menší.svaly má taky

zuzineckah
9. únor 2022

@mishka87 rozumím… tak nějaké jsem tušila, ze to nebude úplne ideální. Držím palce ať se trhneš co nejdřív a nejméně bolestně👍

romesak
9. únor 2022

@aneta3222 můj drahý měří 180 a váží 75kg já tak akorad ani hubený ani tloustik. A já jsem prcek měřím 155 a vážím 55kg

martulka88
9. únor 2022

Když jsme se seznámili měl na svých 185cm 75kg. Celý život bojoval s nízkou váhou a byl nešťastný, že je hubený - ukončil jednu práci, kdy skončil s 62kg, protože v tom zápřahu neměl čas na jídlo. Nyní váží 88kg a je šťastný, že už není jen kost a kůže. Já nebazíruji, zda má tolik nebo tolik - myslím si, že je na každém z nás, jak vypadáme. Než začneš posuzovat jeho, začni u sebe - když ti vadí, jak vypadá on a jak vypadáš ty, tak v prvé řadě začni dělat se sebou něco ty.

katule1990
9. únor 2022

Ano, podle toho, co píšeš, máš ty i tvůj muž nadváhu. Nevím, k čemu ti jsou váhy ostatních, to ti 1) nic neřekne (můj chlap má cca 90 kg, 190 cm, sportovec, je hodně hubenej a určitě ten tvůj nebude vypadat jen o 15 kg "tlustší"). 2) to, že tu najdeš i tlustšího, neznamená, že mít nadváhu je ok a můžete si večer spokojeně sednout k balíčku chipsů. Jestli se nedonutíte do cvičení, pak prostě začněte vařit jinak, stejně je hubnutí hlavně o jídle. Zkus si najít nějakou inspiraci na zdravější a chutné vaření a kila půjdou dolů u obou.

rozitta
9. únor 2022

182cm, 105 kg 😉

te_reza
9. únor 2022

Holky beztak to je troll, nejdřív řešila, že má náctiletá dcera metrák, pak má metrák ona, teď přes metrák chlap. Všechno je špatně, ale nikdo nic nedělá.

ahyt
9. únor 2022

@konidana presne, co ja se s nim natrapila,nahadala,prosila,motivovala,ale nic platny .Holt chlap.Kdysi vrcholovy sportovec v rychlostni kanoistice,ted by s lodi klesl ke dnu.Dedek zlobivej😅 No kdo chce kam,pomozme mu tam.Asi ho minuly tyden dostalo,jak byl nemoznej na lyzich,jak funel,jak obcas spadl,coz predtim nikdy a jak jsme ho s kamaradem zvedali A hlavne,ja na lyzich byla mnihem rychlejsi👍.To asi tezko nesl.Tak snad ted zas 3 mesice bude hubnout.P.S. ted tu chroupe kysely cerveny zeli se strouhanym syrem🤣🤣🤣

konidana
9. únor 2022

@ahyt akorat ten muj to ma na desetiletky. Ted se zrovna prehoupnul do ty tlusty...

ahyt
9. únor 2022

@konidana to me pobavilo😅.Muj chlap takhle celej zivot strida obdobi nemozny obezity s obdobim normalnosti.Kdysi byl na stazi v Japonsku 4 mesice,jedl tam jen sushi,zavidela jsem mu a zhubl tam 25 kg a to odjizdel ve stavu sveho normalu .Vypadal jak z koncentraku..No momentalne vypada jako🐷🐖pred porazkou😅🤣.Jeste ze sem muj p.Doc MUDr...Phd ,spickovy hrudni chirurg v CR,ktery provedl prvni spolecnou transplantaci srdce a plic v CR a dalsich xxx unikatnich operaci plic a hrudniku😊,nechodi Zabil by me Ale ja to pisu s nadsazkou a v dobrym.Jinak bych se z toho v 68 l zcvokla.Hezky vecer

levandule_k
9. únor 2022

@mishka87 Každé ráno něco sladkého, tak to by mě zabilo. Já se sladké snídaně nenajím. Vlastně nemám ráda ani sladké obědy, to jsem po tom zaplácnutá a za chvíli mám hlad. Ale, abych byla upřímná, jinak mám sladké ráda a jím ho.

camelinka
9. únor 2022

@te_reza To si takhle pamatujes? Dobryy 😄👍

martina8084
9. únor 2022

186 cm a váha 80 -82 kg. Za 25 let, co jsme spolu váží pořád stejně. A co toho sní.

te_reza
9. únor 2022

@camelinka no mě zaujalo že má snad v 10 letech nebo kolik metrák, víš 😂

Strana
z3