Kolik hodin za noc spíte vy, maminky kojených dětí?
Zajimalo by mne, jak vypada prumerna noc kojici maminky. Kolik je ditku, kolikrat kojite, kolikrat se probudite celkove a kolik hodin spanku mate za noc vy, maminky?
Synovi bude ted 5 mesicu, kdyz je dobra noc tak spi od 7 do pulnoci, pak kojim, pak spi do 5.30 a vstavame.
Kdyz je horsi noc tak vstane v 11 a ve tri, pak rano spi do 5.30
A kdyz je uplne nejhorsi noc tak spi do 11, pak do 1.30, pak do 3, pak do 4 a pak do 5.30...
Ale v prumeru je to fajn, spim pri dobre noci i 8h, pri spatne treba 5h... ale vyrizena nebyvam, maximalne trosku unavenejsi.
Mám 3 měsíční dceru.
Do nedávna jsem kojila 4x za noc, naspala asi 5 hodin za noc.
Přes den si lehat nechodím - když už se stane, že na 20min zabere, tak chci alespoň klid na WC, vaření nebo na čištění zubů 😀
Teď si beru dceru do postele...resp. obě dvě 🙂 A spím celou noc s vystrčeným prsem a když se malá začne probouzet, tak jí strčím prso do pusy a spím dál.
Sice mám záda na maděru, jelikož spím celou noc na jednom boku s rukou vzpaženou nad hlavou, ale alespoň se v noci vyspím a nepadám přes den na hubu 😀
Když byl malý cca do 2-3 měsíců tak se se budil po 3h - nakojit, přebalit pochovat (uspat- někdy neblo potřeba - přebalování před kojením 🙂 spánek v kuse cca 2h > sečteno 6-8h pak se budil 2x za noc spánek cca 5h v kuse (on já cca 4h - 2x) kolem 5m začali zuby a zhoršilo se to.
Teď v roce se budí - když rostou zuby budí se po 2h já spím velmi málo, ale nepočítala jsem 4h po kouskách? Ale né moc kvalitní spánek. Jinak se budí 2x-3x za noc já spím asi 6h (po částech, ale někdy né dobře ) Někdy jsem unavená a někdy ne 🙂

Mam to v podstate stejne jako mysicka,ale pres den si s dcerou lehnout nechodim,to bud delam domaci prace,nebo jsem na netu.