icon

Kolik hodin za noc spíte vy, maminky kojených dětí?

losice
18. bře 2016

Zajimalo by mne, jak vypada prumerna noc kojici maminky. Kolik je ditku, kolikrat kojite, kolikrat se probudite celkove a kolik hodin spanku mate za noc vy, maminky?

Strana
z2
panickatlamicka
2. dub 2016

Mam to v podstate stejne jako mysicka,ale pres den si s dcerou lehnout nechodim,to bud delam domaci prace,nebo jsem na netu.

karlajasmine
2. dub 2016

Synovi bude ted 5 mesicu, kdyz je dobra noc tak spi od 7 do pulnoci, pak kojim, pak spi do 5.30 a vstavame.
Kdyz je horsi noc tak vstane v 11 a ve tri, pak rano spi do 5.30
A kdyz je uplne nejhorsi noc tak spi do 11, pak do 1.30, pak do 3, pak do 4 a pak do 5.30...

Ale v prumeru je to fajn, spim pri dobre noci i 8h, pri spatne treba 5h... ale vyrizena nebyvam, maximalne trosku unavenejsi.

jelena56
2. dub 2016

Mám 3 měsíční dceru.
Do nedávna jsem kojila 4x za noc, naspala asi 5 hodin za noc.
Přes den si lehat nechodím - když už se stane, že na 20min zabere, tak chci alespoň klid na WC, vaření nebo na čištění zubů 😀
Teď si beru dceru do postele...resp. obě dvě 🙂 A spím celou noc s vystrčeným prsem a když se malá začne probouzet, tak jí strčím prso do pusy a spím dál.
Sice mám záda na maděru, jelikož spím celou noc na jednom boku s rukou vzpaženou nad hlavou, ale alespoň se v noci vyspím a nepadám přes den na hubu 😀

ladyhacek
2. dub 2016

Když byl malý cca do 2-3 měsíců tak se se budil po 3h - nakojit, přebalit pochovat (uspat- někdy neblo potřeba - přebalování před kojením 🙂 spánek v kuse cca 2h > sečteno 6-8h pak se budil 2x za noc spánek cca 5h v kuse (on já cca 4h - 2x) kolem 5m začali zuby a zhoršilo se to.

Teď v roce se budí - když rostou zuby budí se po 2h já spím velmi málo, ale nepočítala jsem 4h po kouskách? Ale né moc kvalitní spánek. Jinak se budí 2x-3x za noc já spím asi 6h (po částech, ale někdy né dobře ) Někdy jsem unavená a někdy ne 🙂

Strana
z2