Kosmetika Avon, jak vám vyhovuje?

zuzana0809
3. čer 2016

Ahoj holky.Tak už otravuji zase😃.
Chci se Vás zeptat jak vám vyhovuje kosmetika z Avonu?Mě totiž nějak vůbec.Zase jsem se napálila na pěkný obal ale to co je uvnitř je docela hnus.Krém který dělá hrudky,to jsem ještě neviděla.Parfémy už nekupuji vůbec,jsou to všechno šmejdy co nemají výdrž a kolikrát stojí takový prachy že přidat pár stovek tak mám nějaký kvalitní parfém.Jak jste spokojené nebo naopak nejste s Avonem vy?Já se snažím dát tomu pokaždé šanci,už proto že to dělá dobrá kamarádka tak pořád zkouším ale všechno je děs😞.

kacca11
3. čer 2016

Avon je pro.me peklo na zemi, kompletne.

andreaandrejka
3. čer 2016

Já od Avonu jedině tak sprchové gely a šampony když už, jinak nic.

zuzana0809
autor
3. čer 2016

@kacca11 Je,to mě rozesmálo😃.Tak alespoň nejsem sama.Já když to někomu řeknu,tak jsem za debila,že prý nevím co je kvalita.Že má avon dlouholetou tradici a že prostě nevím co je dobré😃.

zuzana0809
autor
3. čer 2016

@andreaandrejka Vlasovou kosmetiku jsem ještě nezkoušela,mam vlasy úplně hrozný tak jsem se bála.A tobě šampony nevadí?Možná teda ještě zkusím nějaký.Mam tady právě katalog od kamarádky, ale už vážně nevím co vzít.Zase je mi líto nevzít nic od ní.

andreaandrejka
3. čer 2016

@zuzana0809 Tak šampon funguje na principu, aby ti umyl nečistoty a mastnotu z vlasů. Nic víc. Jestli je na něm napsáno, že je na lupy, hydratační a jiné, tak je to blbost 🙂 Prostě je to šampon, pouze šampon.

zuzana0809
autor
3. čer 2016

@andreaandrejka Ok,tak objednám pár šamponů.😉Ona ta holčina dělá i Oriflame,tak zkusím něco tam příští měsíc.Avon už prostě musí přestat.Z Oriflamu jsem léta neměla nic,třeba bude lepší.

lenickakl
3. čer 2016

já teda se šamponama z Avonu moc spokojená nebyla 🙂

verense
3. čer 2016

Pro mě je Avon (a koneckonců i Oriflame) taková naleštěná bída, krásný obal, líbivý katalog, ale to je tak asi všechno. Před časem jsem pár věcí vyzkoušela (kolegyně dělala dealerku, tak jsem spíš ze známosti sem tam něco vzala), ale přišlo mi to jako obyčejná drogerka.

kacca11
3. čer 2016

@verense ja ty katalogy uplne nesnasim a obaly se mi taky nelibi. Uprimne nechapu, jak to muze prosperovat. A stejne tak Mary Kay, coz je to same v blede modrem a s prirazkou.

zuzana0809
autor
3. čer 2016

Mě to teda právě přijde horší než drogerka,protože třeba takový dove občas překvapí.Nedavno jsem měla tělové mléko v tubě,mělo to zelené víčko.Stálo asi 160 Kč ale kůže byla hebounká a provoněná celý den.Ty mléka z Avonu smrdí a nepřipadá mi pokožka vůbec vyzivená.Holky a myslíte že ta kamarádka z toho vůbec něco má?Je hloupý se zeptat ale pokud ji za to ani neplatí tak nevím proč bych měla utrácet za takový humus.Dělám to jen aby měla kšeft.

lenickakl
3. čer 2016

@zuzana0809 možná nějaká ta koruna z toho kápne, ale podle mě to závratná suma nebude.. To si od tebe asi musí objednávat fakt kotel lidí, aby z toho byl výdělek.. A tuším mají ještě slevy na výrobky..

andreaandrejka
3. čer 2016

@zuzana0809 Ono je to dost individuální. Moje sousedka je nějaká ředitelka nevím čeho od Avonu, k tomu stále dělá i katalogový prodej a jen na tom prodeji má X tisíc. Ale, ta v tom umí chodit a pohybuje se samozřejmě mezi nejvyššími. Na druhou stranu moje kolegyně to dělá už více než 10 let, dělá to víceméně pro radost a ze zvyku a měsíčně na tom má 100-200,-

lv
3. čer 2016

šampony podprůměrné, tělovka obecně. Mám ráda klasické hydratační rtěnky, jeden odstín už mám potřetí a koupím znovu, je má oblíbená. Krémy, no nejsou vyloženě špatné, ale srovnatelné s drogerkou, ty dražší řady ne, to raději koupím ryor, dermacol..

zuzana0809
autor
3. čer 2016

No já se jí asi zeptám tedy narovinu.Pokud dostane 200Kc a slevu na ty jejich šmejdy tak už nic neobjednam.Já myslela že když objednám za litr,má z toho provizi nejmíň 300Kc a z každého nákupu zrovna tak.Jsou to pěkný hajzlove.😠Hodně jsem dávala ty výrobky mamce a sestře, ale už mi řekli ať to už nenosim že to nechtějí.

kacca11
3. čer 2016

@zuzana0809 souhlasim, i levnejsi drogerka je lepsi. O te drazsi ani nemluvim ☺

lenbela
3. čer 2016

Tak já jsem výjimka- mám ráda některé jejich toaletní či parfémované vody. Příjemně mi voní. Čekám na akce a pak jsou fakt za dobrou cenu a navíc dealerka je kamarádka, která mi to nechá levněji - bez své provize.

helcenka
3. čer 2016

@zuzana0809 - já kupuju od Avonu řasenku. Jednu jsem si moc oblíbila, pár tahama udělá krásný dlouhý řasy a neslepuje je. Vyzkoušela jsem už x řasenek, ale vyhovuje mi buď jedna od Max factoru nebo tahle z Avonu. Když objednám v Avonu v akci, tak vyjde na 129,- korun a Maxka vyjde na 199,-. A pak mám ráda jednu toaletní vodu, takže tu taky v akci objednám, je nevtíravá a vydrží vonět celý den.
Ještě od Avonu kupuju krém na ruce - jsou po něm hebké a nejsou mastné a pak také krém, který používám na paty a lokty - ten je super.
Jinak pleťové krémy a šampóny mi nevyhovují od Avonu vůbec.

lenickakl
3. čer 2016

Ja mam ted z avonu uzasnej sprej na nohy s limetkou 😍

andreaandrejka
4. čer 2016

@zuzana0809 Ono ale záleží, u těch provizí, za kolik má objednávku, víš? To není tak,že má automaticky za každou objednávku 100-200,- Vím,že kolegyně má měsíčně objednávky za zhruba 6-7tisíc a z toho má tu provizi 200,- Takže ve výsledku z toho nemá defacto nic, když se nad tím zamyslíš.

veraga
4. čer 2016

Mám ráda jejich laky na nehty. Vlastně po O.P.I. jsou moje nejoblíbenější. Šampony katastrofa, drbala jsem se jak zablešený pes. 🙄

suzina08
6. čer 2016

Laky jsou fajn, mám i peeling na nohy jeden oblíbený, který kupuju pořád dokola a já mám teda ráda jejich parfémy. Nejsem typ, co by se voněl parfémy na 150 hodin, takže se ráno navoním a během dne jednou přestříknu a jsem spokojená 🙂

zuzka981985
4. zář 2016

Z Avonu mně vyhovuje jak co, nejdřív napíšu to, co mi nevyhovuje:
1) řasenka Super shock - mám teď řasenku od Miss sporty a nedá se to srovnávat, ta od Avonu je mnohem horší
2) paleta barev na rty 8 in 1! - ta konzistence je už po krátké době od zakoupení příšerná
3) lak na nehty Speed dry+ - jde strašně špatně odlakovat
Zbylé přípravky mně docela vyhovují, nejde říct, že je všechno špatné.

lajla
4. zář 2016

Párkrát jsem zkusila a vždy buď osypala nebo spálila obličej, dále jsem neměla snahu nic dalšího zkoušet...ono když se juknete na složení,neni se čemu divit😭

lajla
4. zář 2016

@andreaandrejka proč tím teda ztrácí čas? Co vím...je to jako u Oriflame, mají 30% z ceny...pokud teda nedošlo k nenadálým změnám...pokud by z toho nic neměla,alias pouze 200 že 7000 myslíte že by byla tak blbá ,roznášela katalogy a starala se o objednávky?😉

ellinka16
18. bře 2017

Ahoj holky, já od avonu jedině tužky na oči 🙂 Kdysi jsem kupovala i parfémy, ale přijde mi, že všchny voní stejně 🙄 Začala jsem používat pleťové krémy a jinou kosmetiku s obsahem včelích produktů (med, včelí jed, mateří kašička a propolis) a objednávám zde https://www.vcelarstvi-labaj.cz/e/vceli-kosmeti...

carolisa
24. bře 2017

Já jsem takhle objednávala asi 3krát přes známý a vždycky jsem byla spokojená ale je fakt, že jsem dala na jejich radu...🙂

petamili
12. kvě 2017

holky provize nejsou nic moc. ja sama jsem avon lady uz 15 let a sama pouzivam sampon volume s kondicionérem a výbornou masku na vlasy s olivovym olejem. jsem na to zvykla a mam po tom hezke vlasy. taky sprchace kupujem ve velkem. jinak kremy a make upy jsem odbourala, prislo mi, ze kuze po nich tak divne pachne, nevim. fajn jsou taky osvezovace vzduchu ve spreji a kremy a peelingy na nohy. avon beru obcas, hlavne na vanoce, kdyz jsou tam sady. sousedky jsou na katalog zvykle a dozaduji se ho ;) ale urcite to neni na nejaky privydelek. kolikrat jim to necham za nakupku

marta88
13. zář 2017

Ahoj,
oživuji diskuzi. AL myslíte,že má cenu ten on-line obchod? Máte některá?

jarunkabananek72
2. pro 2020

Tak se koukněte co mě udělal Avon výrobek jak je tohle možný vůbec ? Neměly by to nejprve testovat ? A pak prodávat? Co kdyby to někomu udělalo trvalé následky nebo něco takovýho

zelenaesmolda
2. pro 2020

@zuzana0809
Byt tebou tak se vykaslu na chemicke srackojidni sampony z Avonu a Oriflamu a zjistim si jaky mas typ vlasu a co jim vlastne chybi.Podle too bych pak resila kosmetiku popripade presla na no poo.