Kozoroh v partnerských vztazích. S kým nacházíte harmonii?
Ahoj vim ,že se podle toho nedá řídit 100% .
Ale ženy kozoroh . S kým Vám to klapalo nebo klape ?
Díky
@martinka_33 ano pravda s rybami je to ok.
@petra993 podle.me naopak vubec k sobe nejdou dve rohatá znamení, i kdyz třeba horoskop pise neco jiného, tak nakonec dojde ke krvavým bitvám... Proste býkum a beranum bych se vyhnula 😀
Asi to nechces slyset, ale je to vsechno naprosta blbost. Rikam to jako nekdo, kdo tomuhle driv docela veril, ale jen do te doby, nez jsem ziskala zkusenost za vsechny prachy s jednim mym byvalym; ja jsem Blizenec a on byl Vodnar. Podle vsech tech chytrych astro zdroju je spojeni Blizence a Vodnare 'match made in heaven'. Jo, to sotva! Byl to ten nejhorsi vztah, ktery jsem kdy mela - vcetne fyzickeho napadani, psychickeho tyrani, neustale manipulace a byl na hrane sexualniho zneuzivani. Vic do detailu jit nechci. Od te doby vim, ze jsou to zvasty.
PS. v okoli jsem mela par, kdy on byl Stir a ona Rak, taky udajne super uzasne spojeni. Byli manzele nekolik let, dve deti. Pak na nej praskly opakovane nevery, ona mu nejdriv dala druhou sanci, ale cim vic hnusu na nej zacalo vylezat na povrch, tim ji dochazela trpelivost a pozadala o rozvod. Meli silene dlouhej rozvod plnej hadek a naschvalu, nedokazali se shodnout na nicem, ona za tu dobu zestarla snad o 15 let. A takova to byla laska!
Tak obecně se říká, že jako zemské znamení má kozoroh volit mezi další zemí nebo vodou. Nejlepší by měli být štíři a býci, taky ryby a panny. Raci a druhý kozoroh moc ne. Zdaleka nejhorší jsou pak znamení ohně.
Já mám doma lva, podle horoskopu jedna z nejhorších možností, ale řekla bych, že vůbec. Ono je totiž úplně jedno, kdo se kdy narodil, když je to debil :D
@zanett Tak ono se nevylučuje, že člověk narozený v daném znamení, i když má být to znamení k tobě pasující, že je úplný debil.
My jsme s partnerem znamení se k sobě nehodící a jsem s ním šťastná.
@levandule_k Tady vidis, jaky je to nesmysl, kdyz jsi stastna s nekym, kdo se k tobe udajne nehodi, jasna blbost cely tyhle astro reci. Ale priznavam, ze ja mam na tuto vec velmi specificky nazor, tak tu nebudu kazit diskuzi 😉
Som kozorozec, mam doma leva a mame celkom harmonicky vztah. Ale ja na tieto veci neverim 🤷🏼♀️
@zanett dukaz je to je blbost je i to ze podle cinskeho horoskopu se k sobe s mužem naopak ani trochu nehodíme 😅 Ale nejsme číňani žejo 😀
Často si říkám, jaká je škoda, když někdo těmto věcem bezhlavě věří, že třeba kvůli znamení zvěrokruhu nedá šanci vztahu s nějakým člověkem, se kterým mohl být do konce života šťastný. Nebo kvůli astrologii či kartám udělá jiné fatální rozhodnutí 🙂
@zanett Mě to právě baví zkoumat, když vím, že je někdo nějaké znamení, tak jestli má určitý rys toho znamení. Beru to jako zábavnou hru. Třecí plochy máme ve vztahu také, která i odpovídá těm znamením.
@martinka_33 já se s rybou rozvedla 🤣 nějak mi víc sedí štíři
@properjoey štíra mam doma v malém provedení 😅
@gruyerre s tim se musí umět zacházet, ale to já neumim 😀
@martinka_33 já si ho taky porodila, ale s tím velkým je to snazší, ten už to má sám se sebou zmakly 🤣👍
Já jsem panna a v nejlepším souladu jsem s kozorohy a býky. S těmihle mám pocit, že jsme na jedné vlně, a úplně stejní. Proto doporučuju pro kozoroha- pannu. 😁
Spíš je sranda, tohle: já jsem panna s ascendentem v kozorohu, manžel je býk s ascendentem v kozorohu a syna máme vodnáře s ascendentem ve lvu. A mám takový pocit, že nám přišel rozbourat náš klidnej svět. 😂
@properjoey ono se to dá nějak zmáknout? 😅
@martinka_33 noo, vypadá to, že jo, že se časem uklidní a zvládají ty své emoce minimálně krotit, někteří zenový mistři i úplně zkrotit (dočasně), případně vybít v aktivitě 🤭

S rybou ❤ A tohle sedí jak prdel na hrnec. Naopak s býkem to nefungovalo vubec.