icon

Králíček nebo křeček? Jaké zvíře je lepší pro děti?

jasminek2012
7. říj 2024

Dobrý den maminky, jaké zvířátko doporučíte k dětem do bytu víc? Zakrslého králíčka nebo syrského křečka? Oba dva se mi líbí, ale musím vybrat jednoho. Oba by byly od chovatele.
Děkuji moc.

Strana
z2
jarunkaxyz1
9. říj 2024

Také máme králíčka a je jak pejsek. Od malinka chodí jen na záchod do klece a je opravdu šikovný. Navíc je s ním velká legrace.

teenyel
9. říj 2024

Jo, take jsem mela super napad poridit po nalehani dcery kraliky (dva, protoze jsem se docetla, ze je lepsi, kdyz jsou dva). Tisice za veterinu - svata pravda! Kastrace - nutnost...a to mame smulu na povahu, ale ti nasi zmetci kousou, skrabou, mazlit se nechteji a jaky neustale delaji bordel...to je taky bomba 🙈 takze jsem se zarekla, ze samozrejme poridit si zvire = zodpovednost po cely jeho zivot (jo, po zasluze za ten napad ted trpim), kralici s nami spokojene (pro ne, pro me az tak ne) doziji. Ale dalsiho uz ani zadarmo! Zlaty krecek! 😅

v_anilka
9. říj 2024

Já už bych doma nechtěla nic, co žere seno, doma u toho byl neskutečný bordel 😩

barulina
10. říj 2024

@jasminek2012 měla jsem králíka, zmetek, už nikdy, měla jsem dvě morčata, furt kolem nich bordel, kravál, a seno, moc sena, no se senem nové objevena algerir, kdy můj chlap, dusicinse v noci dobrovolně jel na pohotovost a ukončil na kyslíku, být jindy ho dostat k Dr je nadlidský úkon. Roky máme pořád křečka a až na jednu potvurku, která prostě ochočit nesla, tak máme vždy super kámoše. Takže já jsem pro křečky

hanka_12345
10. říj 2024

@alianan nudny? ja sem na krecich vyrostla a v okoli kdo nemel krecka jako by nebyl. Ja hlasuju pro krecka uz i z duvodu ze zije kratsi dobu. Kdyby vas to nahodou tak nechytlo

Strana
z2