Krásné a originální jméno pro fenku. Poraďte!
Ahoj,jak se jmenují vaše fenky?Odesla nám naše fenka Ela a za měsíc si jedem pro novou a nemůžeme přijít na žádný kloudny jmeno.Nejlepe krátké a hlavně ne žádná Mia,těch je teď všude plno.
Nic nevymýšlej, ono to vyplyne, začnete ji nějak oslovovat a bude z toho jméno.
Předpokládám tedy, že nebude mít PP jméno
U nás v rodině byly fenky se jménem: Judy, Zuza, Fífa, Elis, Alma, Jilly (džily).. kočky pak Sisi, Suri
Já jsem asi divná, ale mně se pro lidi líbí normální jména, pro kočky lidská jména, co bych dítěti nedala a pro psy jména věcí nebo jidel. Takže feně bych dala jméno třeba Jahoda 🙂
Doma mame 4 Laru, Nelu, Lunu a Molly. Ale poznam Daisy, Dzesy, Taru, Athenu, Maze, Cleo (celym menom Cleopatra), Kylie, Lilly... Podla mna to spravne meno pride same, ked blizsie spoznas fenku, ktore sa jej bude hodit k povahe, plemenu, sfarbeniu...
Mas deti?? Hraj si s jejich jmeny....skladej s pismen. Ja nemam zadne zvire ,ktere by melo bezne jmeno. 😉
Jsem se inspirovala u aut. Mám doma Opel Astra a Opel Vivaro. Zkracene: Vivo a Astri. Jsou to dvě obří gaucovy kočky.
Kdybych měla fenku, tak se mi líbí Ajša anebo Leyla (jako ta princezna)... anebo jestli bych se měla držet vozového parku, tak Insi, jako Opel Insignie 😆
Jméno je sice hezký, ale dříve či později stejně budeš volat: cotozasežerešfujjeto anebo koukejtopustitpusttonenitvoje anebo případně: kdetozasesesokamzitevylez 😀

@kessien Co třeba Fany? Tak se jmenuje naše kocka ;D