icon

Které horory z dětství vás dodnes děsí?

makkyv
17. pro 2021

Hezký večer maminky, máme pátek, za chvíli Vánoce, ráda si zpříjemním večer 😀🙏🏻 Zajímá mě, zda některá z Vás, jste jako malá koukala na horor a máte bobky do teď, nenechte mě v tom prosím!😂🙏🏻
Začnu - já v 13 cti, první horor klasický pach krve. Jak tomu chlapovi tam uřízli to ucho ty zrůdy, do teď (24 let a to jsem máma! 😂) musim vždycky spát se zakrytým uchem, aby mi ho někdo v noci nevzal😂😂😂 přes to nejede vlak i v létě, prostě stačí pár pramenů vlasů, vždycky prostě!😂

Zajímáte mě teď vy a neříkejte, že nikdo nic!😂❤️

Strana
z3
barumrallyebum
18. pro 2021

Mě nejvic děsí policajt z terminatora

leymea
18. pro 2021

@barumrallyebum ten se mi libil 😀

stockib
18. pro 2021

Já na horory vůbec nekoukám a nikdy jsem je moc nevyhledávala, ale kdysi dávno jsem se koukala na Kruh a to jsem pak nemohla jak dlouho chodit po bytě po tmě. 😀 A ještě jsem kámošce, která má horory ráda, říkala, že to bylo sice strašný, ale chtěla bych vidět i dvojku. 🤣 Ale na tu jsem nikdy nesebrala odvahu. 🤣 Akorát na co bych se chtěla podívat, je Trhlina, to jsem četla knížku a byla jsem z toho taky po💩 až za ušima. 🤣 Snažila jsem se to přečíst co nejrychleji, protože mě to zajímalo, ale chtěla jsem to mít co nejrychleji za sebou, ať to nemám v živé paměti a nemusím se bát. 😀

klokanka31
18. pro 2021

@leymea Mě taky 😊

Strana
z3