icon

Které horory z dětství vás dodnes děsí?

makkyv
17. pro 2021

Hezký večer maminky, máme pátek, za chvíli Vánoce, ráda si zpříjemním večer 😀🙏🏻 Zajímá mě, zda některá z Vás, jste jako malá koukala na horor a máte bobky do teď, nenechte mě v tom prosím!😂🙏🏻
Začnu - já v 13 cti, první horor klasický pach krve. Jak tomu chlapovi tam uřízli to ucho ty zrůdy, do teď (24 let a to jsem máma! 😂) musim vždycky spát se zakrytým uchem, aby mi ho někdo v noci nevzal😂😂😂 přes to nejede vlak i v létě, prostě stačí pár pramenů vlasů, vždycky prostě!😂

Zajímáte mě teď vy a neříkejte, že nikdo nic!😂❤️

Strana
z3
mishka87
17. pro 2021

Není to sice z dětství, ale když mi bylo 18, tak jsem nějak nemohla spát a v Tv asi ve 2 ráno běžela Nenávist. Byla jsem tehdy ve špatném psychickém stavu a po tomhle hororu jsem nemohla více než rok sama spát v pokoji nebo jsem musela mít zapnutou televizi (později rádio). Fakt jsem měla pocit, že z rohu vlajou vlasy a slyším ten zvuk, co vydával ten klučina.

pavca1982
17. pro 2021

@makkyv Já jsem to už vzdala. Hororů se vůbec nebojím. Nic to se mnou nedělá. Chtěla bych se bát a dost mě to štve.🤔

klokanka31
17. pro 2021

@jako_mala_holka Já i když ty příběhy znám už nazpaměť,stejně mě to děsí. A ta úvodní znělka, fuj 😱

klokanka31
17. pro 2021

@pavca1982 Viděla jsi Smrt přichází v bílém? Není to krvák,ale strašidelný to je,člověk je furt v napětí co bude...

pavca1982
17. pro 2021

@klokanka31 To neznám tak díky za tip

michaela666
17. pro 2021

Nedávám duchařiny, sama vůbec a s někým jen do doby než mi řekne, že má blbý pocit. V ten moment vypínám film, rozsvítím půl bytu, zalezu si do obýváku na gauč ( rozumněj ze 2 stran krytá zdí, takže záda jsou ok 😃) a tam spím až do rána zabalená v dece jako ve spacáku, aby mi nesáhlo nic na končetiny. 😃 Když jsem v noci sama doma, tak občas po cestě na záchod rozsvěcím všechno co jde....Skoro ve 30 být občas podělaná z živých snů je dobrý psycho.

klokanka31
17. pro 2021

@pavca1982 A hodí se to k tomuhle období,děj se odehrává na štědrý večer 😊

makkyv
autor
17. pro 2021

Teda holky, paráda, luxusně jsem se nasmála😄 Já zrovna včera měla takový divný večer a malou jsem uspala, brala si deku a v rychlosti hupsla do postele, měla jsem pocit, že mě něco stáhne😂😂😂😂😂🙏🏻

@pavca1982 Taky už to tak nějak extra nemám, horory opravdu zbožňuji, co mi dává spíš mráz po zádech jsou takové ty “filmy” podle skutečné události. Co ve mě zanechalo velkou ránu bylo Megan is missing, to mi bylo špatně ještě dlouho, hrozný pocit a prostě cítila jsem se strašně prázdná a bylo mi prostě hrozně.. zkus třeba to😔

pavca1982
17. pro 2021

@makkyv Miluju filmy podle skutečné události 😉

honeya
17. pro 2021

Mám pocit, že první horor byl vřískot. Z té masky mám husinu doteď😀 A pak si pamatuju, že jsem se hrozně bála ET mimozemšťana. Ale občas mám třeba divný pocit, když si čistím zuby a zvednu hlavu, že v zrcadle za mnou někdo bude. Klasická hororová scéna. 😀

makkyv
autor
17. pro 2021

@honeya Originál já, to znám 😂 Já si ještě pamatuji horor Jeepers Creeprs jak mu tam urval ze shora hlavu, takže i když mi je kolik mi je, kolikrát jdu na wc a musím koukat nad hlavu, že mám pocit, že tam někdo je a nebo něco.. třeba pavouk 🥲🥲🤣🤣🤣🤣

andrea93133
17. pro 2021

Když jsem byla malá tak jsem byla posraná z panenky Chucky 😂 rozumějte plný pokoj panenek, mamina mě tak nějak nutila si s nima hrát, takže před každým spaním jsem je alespoň otáčela hlavou ke zdi 😂 do teď se mi o ní občas zdá 😂 teď mám respekt před duchařinama po nějakých mých osobních zkušeností (Paranormal aktivity, V zajetí démonů atd - těch filmů je strašně moc), co mě nechává absolutně klidnou jsou krváky (Saw, Pach krve...) nebo zombíci, za to když ve filmu figurují děti (jsou oběti, týrané) tak to okamžitě vypínám..

makkyv
autor
17. pro 2021

@andrea93133 Joo, to s těmi detmi je to hnus, žaludek mám na krváky, takže treba lidská stonozka mi nevadí, ale ten srbský film byl strasnej, kvůli tomu konci mi bylo lito jenom toho ditete, jinak totální hovadina😭😳

honeya
17. pro 2021

@makkyv Jj, to je dobrá volovina. Na to jsme se koukali nedávno 😀 Nebo také musí být zavřená skříň, co kdyby z ní vylezla příšera.

rnika
17. pro 2021

Já kdysi s bývalým byla v kině.... 2x na hororu - takže jsem neodesla. Jeden se jmenoval 40dni dlouhá noc.... O upirech někde v odlehlém městě na severu, jen hole planiny nikde nic. Já jsem se narodila na samotě, tři domy v polích a pak cesta lesem do vesnice. Pak jsem si na ten film často vzpomněla, když jsem brzy ráno za tmy spěchala na vlak 🙈 nebylo to nic příjemného.

kamino
17. pro 2021

@littlebee124 Studna? Ta mi nevadila, na fotce je můj děda 🙂)

makkyv
autor
17. pro 2021

@honeya Přesně 😂🙏🏻
Mě snad přijde, ze ty největší voloviny se zapamatuji 😂

zaludova
17. pro 2021

3:15 zemres...vzdycky, kdyz se v noci vzbudim na wc podivam se, kolik je hodin. Kdyz je treb 3.12, tak sprintuju na wc, abych se stihla vtatit. Kdyz je 3,14, tak radsi cekam az do 16ti🤣 proste pro jistotu 😁

baraskaska
17. pro 2021

Ja zase nezapomenu na verte neverte. Chlap duch sileny oci. Velmi dobre vybrali herce do dneska bych si snad i vzpomnela jak vypadali. 🙈

mimco
17. pro 2021

@honeya to zrcadlo mám stejně 🙉😅
Ještě jsem si vzpomněla na záhadu Blar Witch… z kina jsem šla posraná až za ušima😱

leymea
17. pro 2021

Ja jsem na horory zvykla od malicka, muj tata se na ne hodne dival (diva stale), samozrejme, ze mi to nepousteli umyslne. V puberte jsem se zajimala hlavne o horory, nemela jsem problem se divat sama v posteli po tme. Pach krve jsem uplne zrala, videla jsem to nekolikrat, byl to muj nejoblibenejsi horor 😀 krvak mi nevadi vubec, ale duchariny uplne zeru a cim jsem starsi tak mi prijde, ze se vic bojim 😀 2xjsem byla v kine na hororu (ducharina) a tam to teda nedavam 😀 tim jak to je hodne nahlas tak jsem se furt lekala 😀 takze jsem rekla, ze do kina na to uz nejdu 😀
Noha mi z postele nesmi vycuhovat, to jako vubec, mame v loznici na skrini zrcadlo, jakmile se zhasne tak tam nikdy nekoukam. A je pravda, ze z nekterych panenek mam divny pocit a nechtela bych s nima spat v jedne mistnosti.

evinahosta
18. pro 2021

@honeya jooo presne, zrcadlo 😂 nikdy se too nezbavim,presne - cistim si zuby a kdyz zvedam hlavu od kohoutku, abych se podivala do zrcadla, mam pokazde stazenou dusi, ze za mnou nekdo bude 😁
@zaludova jezis, konecne to ma nekdo jako ja 😂 presne!!! Kdyz se v noci vzbudim na zachod, tak pokud je chvilku pred 3:15, tak strasne specham, abych byla ve 3:15 v posteli😂😂😂😂😂

Jinak me nejvic poznamenal Kruh, jako pubertacka jsem delala machra, ze miluju horory, pritom se u toho fakt bojim, a Kruh jsem videla tolikrat, a stejne me to cely desi - to jak vyliza Samara z televize, zrcadlo s cesajici se zenskou, cela ta kazeta (bohe, staci, kdyz nekde vidim zebrik nebo zidli 😂), smarjapano, a nebo kdyz si sedne moucha na televizi, no proste Kruh me totalne znicil na celej zivot 💩💩💩😁😁😁😁

A pak taky si pamatuju film, chtela jsem sem dat obrazek, ale nevzpomenu si na nazev, tak mozna dobre pro vas 😁 bylo tam neco jako ze chlap jede takovou tou americkou pousti a uprostred te pouste prijede k benzince a u te benzinky jsou vsude kolem v te pousti takovy divny prizraky, visi na miste a vypadaji jako cernej kour..tak pak rychle odjede, jenze je v nejake casove smycce a dojede zae k te benzince..tak nejak to bylo no😁 tak ty kourovy prizraky jsou hnus 😁

A celkove v noci zrcadla, a nikdy se v noci nepodivam do okna, i kdyz mame zaluzie😂😂😂

Super tema, jsou dve rano, kojim u toho a absolutne nevim, jak bez citi pomoci dojdu z obyvaku zpatky do loznice, manzel je pryc a ja jsem v celym baraku sama😂😂😂

mimi1004
18. pro 2021

Tak já zažila největší šok u filmu Indiana Jones a archa úmluvy (?). Nebo tak nějak. Bylo mi asi 7 let a strejda mě na to vzal do kina. Na konci je nějaký ten démon, co rozpouští těm Němcům obličeje. Cca do 15 let jsem i v létě spala zahrabaná pod peřinou, přitisknutá ke zdi, aby si ten démon myslel, že jsem jen obraz na zdi 🤣 Dneska už se tomu směju, ale jako dítě jsem byla slušně vyřízená 🤣 A jinak, dámy, má-li na vás něco sáhnout, ani peřina nepomůže. Vlastní zkušenost 😱😖

pe_tu_ss_ka
18. pro 2021

Já jako dítě taky viděla o Silvestra s našima Svatba upírů, od té doby neusnu a odkrytym krkem, s kamarádkou jsme pak byly posraný z kruhu, když jsem u ní spala, nemohly jsme jit ani na záchod, a čekali, až se vzbudí její táta na ranní 😂 jinak nesnáším horor zrcadla, nebo tak nějak, dlouho jsem se koukala u našich s otevřenými dveřmi, když jsem byla sama doma, dvojku jsem snad nikdy neviděla, jednička stačila. A pak ve mě zůstal film hory mají oči, jak ty příšery znásilnily ženskou, brr a ve druhém díle snad nějakou unesli a taky znásilňovali dokud neporodila 🤢

lennus
18. pro 2021

@makkyv Super téma k pobavení. Mě vyděsil asi ve 13 klasický Dracula, chtěla bych ho vidět zas, ale nemám odvahu. Jsem hrozná posera, stačí mi minuta hororové melodie a týden se bojím, takže já horory nemůžu. V těhotenství s mladší jsem hltala detektivky a divné filmy, třeba jak kamarádka unesla těhotnou kamarádku a donutila ji porodit a chtěla unést její dítě, protože sama o dítě přišla a pak kriminálku Miami. Manžel mě měl za blázna, po porodu mě to úplně přestalo bavit. Ale bojím se i tak, třeba když jsem výjimečně sama v noci.

lennus
18. pro 2021

Ještě mě jednou v začátcích vzal teď už muž na film Gotika a bylo to letní kino ve vedlejším městě, zpátky jsme jeli na kole lesem, šílená jízda pro mě 🙈

kevi1
18. pro 2021

Moj otec si moc nedaval pozor a v asi 6 rokoch so mnou kukal na siesty zmysel - ten film som znovu este nevidela.. strasne ma desili ti obeseny ludia 😁 a potom film Sirocinec som s nim videla v kine ked som mala 12 a par rokov som sa bala v noci spat.. odvtedy horory nepozeram. Ale krvaky typu Black Christmas ma nechavaju chladnou.. mne vadi ta atmosfera hororu jak prave v tom Sirotcinci napriklad.

nagojka
18. pro 2021

@pe_tu_ss_ka filmy o znasilnejsi nemuzu videt celkove a nemusi to bejt ani horor...je mi z toho na zvraceni a vzdycky brecim..zrovna tuhle byl nejakej film chlap na nej koukal ja prochazela kolem tak sem akorat zahlodla jak tam asi 10 chlapu znasilnuji zenskou a jeji dcera na to cele kouka odnekad schovana a breci...no me z toho bylo tak zle ze sem se malem pozvracela tohle je pro me snad tisickrat horsi nez cokoliv jinyho..

pe_tu_ss_ka
18. pro 2021

@nagojka přesně tak jsem se u toho cítila, já to ani nedokoukala, tohle se mi hodně dotýká..

makkyv
autor
18. pro 2021

Holky, pročetla jsem a super🙏🏻😂
Co se týče toho znásilnění a o těch dětech, je to strašný a o to horší je to, když se to děje i všude po světě 😔

Strana
z3