Kupuje vám partner kytku na Valentýn?
Ahoj všem,děvčata,kupuje vám vaše drahá polovička kytku nebo dárek na Valentýn?
Kupuje mi to v jiné dny a poměrně často. Ale na Valentýna využijeme speciální nabídku a občas něco koupíme. Ale vyloženě zrovna 14. února neslavíme. Když už , tak slavíme 1. máj.
Občas. A k čemu ti ta informace bude? My si na data v kalendáři nepotrpíme, zato máme rádi necekana prekvapeni jen tak 🙂
@babka jen tak me to zajima.Nam pritele mesic a rekl,ze mi kytku kupovat nebude a ze nekdy pujdeme na veceri.Tak me to docela zamrzelo,malinko...
@babka jen tak me to zajima.Nam pritele mesic a rekl,ze mi kytku kupovat nebude a ze nekdy pujdeme na veceri.Tak me to docela zamrzelo,malinko...
@anonym_autor ale tak to je zase jina situace. To by me taky zamrzelo, kdybych o to stala a pritel mi rekl, ze mi kytku nekoupi. To me mrzi. Rekla jsi mu, ze je to pro tebe dulezite? Vis co bych udelala ja? Proste bych si kytku koupila sama a hotovo
Jak kdy, nelpíme na Valentýnovi.
Loni mi ji náhodou koupil, protože se zrovna ocitl v obchodě a došlo mu, že je Valentýn, letos nekoupil, tak jsem si ji koupila sama.🙂
Loni jsem dostala kytku i k MDŽ, také se zrovna ocitl k obchodě, tak jsem zvědavá, jestli se třeba ocitne v obchodě i letos. 😅
@anonym_autor Tak popravdě, po měsíci vztahu bych asi kytku očekávala, měl by se chlapec trošku snažit, takové chování by mě asi zamrzelo.
Ano, pravidelně.
Ne, my hrajeme na 1.máj
@anonym_autor ne, my Valentýna neslavíme. Kupuje mi k MDŽ. Na prvního máje držíme polibek, ale to je tak všechno. Je to americký svátek, u nás je to akorát komerční šaškárna.
Tuhle valentynskou písničku od Báry Polákový znáš? Mne vzdycky zvedne naladu (bez ohledu na rocni obdobi) https://share.google/FEkCxsVZs7Xhviddd
@anonym_autor ale tak to je zase jina situace. To by me taky zamrzelo, kdybych o to stala a pritel mi rekl, ze mi kytku nekoupi. To me mrzi. Rekla jsi mu, ze je to pro tebe dulezite? Vis co bych udelala ja? Proste bych si kytku koupila sama a hotovo
@babka ano mrzi me to.Sli jsme nakoupit v sobotu a sli jsme okolo kvetinarstvi a on mi rekl,ze kytku ani nic jineho kupovat nebude.Ze me nekdy pozve na veceri.Asi si ji koupim sama.Zname se dva mesice
@anonym_autor Tak popravdě, po měsíci vztahu bych asi kytku očekávala, měl by se chlapec trošku snažit, takové chování by mě asi zamrzelo.
@alianan prave,dva mesice se zname a mesic jsme jako pár...
Kytku letos ne, ale byli jsme na večeři.
@anonym_autor ano, teď koupil chcíple růže v Lidlu 😅 🤣 ,ale co i tak to potěší a samozřejmě Rafaelo to musí být každý rok 😊 . Vždycky říkám ať nic nekupuje a vždycky koupí. Že začátku samozřejmě kytka obrovské a teď jak rikam, Lidl to jistí 🤣
Mám na Valentýna narozeniny, takže ano tu kytku dostanu 😄 . Nicméně Valentýna neslavíme.
Jak kdy. Pred detma jsme chodili na rande. Jak se narodily deti, tak jsme si spis neco maleho koupili (problemy s hlidanim). Nebo objednali vecer pizzu, pustili Netflix, i na ten chill doslo. Ale nelpime ne tom, kdyz to nevyjde, co uz. Letos to moc nevyslo. Museli bychom si darek koupit pred tim druhym (ja byla nemocna a potom jsme jeli na navstevu). Navic Valentyn se u nas nese pravidelne v duchu oslav detskych narozenin, takze tu byli i pribuzni zrovna... Ale slibili jsme si na pondeli rande se snidani po odtahnuti deti do skolky. Dobre to bylo.
Ja jako chapu, kdyz my si reknem, ze se pozvem az na snidani v pondeli. Ta sobota by fakt nesla. Ale co branilo priteli koupit ti kytku, cokoladu nebo vymyslet rande (treba i zadarmo) primo na Valentyna, to nevim. A asi by me to stvalo. Pokud teda Valentyn primo neurazi jeho zivotni filosofii. 🤷🏻♀️
P.S.: davali jsme si darky i na Mikulase (tri cokoladove truffles jako "uhli").Protoze kazda prilezitost je prece dobra prilezitost.
@lenickakl a mění to něco na tom, že je to komerční výplod, jehož cílem je utratit, co nejvíce peněz za kraviny ve tvaru srdíček? 🙂
@cherie24 nikdy jsem nemela tendenci praktikovat vnucene zpusoby slaveni. Ale prilezitost k necemu mirne romantickemu se neodmita. Nikdy. Pizza, film, cokolada, kino, divadlo nebo nejake rande... Cokoli. Jednou jsme si tusim spolecne vybirali veci z eshopu do adult boxu. Atd... Myslim, ze srdicka jsme si nikdy nedali. A nejbliz kytce co jsem kdy dostala bude asi sakura vzor na mem zaviraku (jo, stalo se, ze jsme si valentynsky navzajem darovali noze...).
Večeře mi nepřipadá špatná. Já jsem doufala alespoň v jeden blbý květ ze supermarketu a nedostala jsem ani pusu. Na výročí totéž. ☹
@anonym_autor Ano kupuje.
@anonym_autor A ty jsi mu darek koupila?
Me vzal chlap v patek na veceri a ja jeho v nedeli na snidani.
@babka ano mrzi me to.Sli jsme nakoupit v sobotu a sli jsme okolo kvetinarstvi a on mi rekl,ze kytku ani nic jineho kupovat nebude.Ze me nekdy pozve na veceri.Asi si ji koupim sama.Zname se dva mesice
@anonym_autor tak kytku si kup 🙂 zaslouzis si ji tak ci tak. A ty jsi mu neco dala? Kdyz mam chut nekomu udelat radost, nepremyslim, jestli dostanu neco na oplatku. Vztah prece neni o tom neco za neco. Samozrejme v tom musi byt rovnovaha - ne, ze se jeden snazi a druhy se jen veze....
My to neslavíme. 🙂 Ale vlastně ani nevím, na co tahle info bude, když se to prostě netýká tebe? 🙂
Ne, dostala jsem šperk a bonboniéru

Občas. A k čemu ti ta informace bude? My si na data v kalendáři nepotrpíme, zato máme rádi necekana prekvapeni jen tak 🙂