Valentýn 2021. Co kupujete své drahé polovičce?

lilianapul30
7. únor 2021

Ahoj holky, strašně mně zajímá co kupujete letos své drahé polovičce na Valentýna? 😄❤️

katanovobran
7. únor 2021

@lilianapul30 já sem nechala udělat takovou knížku vzpomínek je tam asi 34 stránek moc pěkný 😊
https://memoryprinting.com/cz/romance-capsule
Zde mas odkaz 😊

lilianapul30
autor
7. únor 2021

@katanovobran to je pěkný 😊 děkuji za odkaz

knuffel
7. únor 2021

Neslavíme 😳. Fakt se to slaví?

levandule_k
7. únor 2021

Nic. My Valentýna neprožíváme. Před covidem jsme spolu chodili občas na večeře, na něco sladkého do kavárny, abychom si udělali radost, ale ne kvůli nějakému umělému svátku.

bara88
7. únor 2021

@knuffel a proč by neslavilo?

bara88
7. únor 2021

my většinou jdeme někde na večeři ,letos můžeme jít tak do pr....

jaja01k
7. únor 2021

@lilianapul30 Oblíbenou sladkost, jako každý rok.

knuffel
7. únor 2021

@bara88 Nikdy mě to nenapadlo, brala jsem to jen jako ryze komerční věc skrz reklamy: kupte čokoládu, květiny, atd... Přišlo mi to úplně uhozené, proto se ptám.

bara88
7. únor 2021

@knuffel tak na vánoce jsou taky reklamy a ještě víc,taky je kvůli tomu neslavíš?

knuffel
7. únor 2021

@bara88 Vánoce mají u nás asi trošičku delší tradici, ale opravdu jen o pár století... 😁

lovemusicsun
7. únor 2021

Nekupujeme nic speciálního. Před dětmi jsme chodili na večeři, posledních pár let dělám “lepší” večeři doma. Dostanu kytku a čokoládu. To je pro mě taková jistota 😊
Jinak jestli slavit nebo neslavit - já myslím, že vždy když je důvod k oslavě, tak je třeba toho využít. Nemusí to být nutně opulentní a velkolepé, ale aspoň si na sebe lidi udělají čas a stráví ho spolu. Jasně, pokud má někdo partnera, který nosí domů kytky každý týden, tak je nějaký Valentýn asi jedno, ale jinak proč ne..

bbarshaa
7. únor 2021

Valentýna neslavíme. Pro nás je v ČR svátek zamilovaných 1.května. To si vždy uděláme hezky den nebo odpoledne. Dostanu kytku, partner čokoládu. Ale Valentýn a Halloween není prostě dle mého názoru “náš” svátek. 🙂 Ale samozřejmě to je každého názor.

tasimia
7. únor 2021

Naštěstí nic, my si dáváme dárky kdykoliv během roku. Nepotřebujeme k tomu Valentýna.. nic proti, ale kdyz vidím, všude ty diskuze o tip na dárek na Valentýna, kroutím hlavou, opravdu si musíte dávat dárek ten den?... Já třeba dostala vcera konvičku na čaj (stará se mi rozbila) a měla jsem z toho větší radost než s čokolády a nějaké bonbošky, kterou dostane každá čtvrtá 14.2 🙂.

areh
7. únor 2021

neslavíme, ale snad letos budu moct dát manželovi negativní test (Covid) :D

hezz17
7. únor 2021

Taky neslavime, drzime 1.kvetna 😊

mrstte
7. únor 2021

Nic si nekoupíme, letos budeme mít dítě. 😃😃

danulka04
7. únor 2021

@lilianapul30 nic 😀 stejně jako 9 předchozích valentýnů s mým manželem.. a ani s bývalými jsme si nikdy nic nedávali, vlastně valentýna jsem neslavila vůbec nikdy. Žádný z mých partnerů mi nikdy nic nedal a já ani nikdy nic neočekávala a nikomu taky nic nedávala, asi jsem měla štěstí na normální chlapy v tomhle smyslu 😀 Ale dáváme si pusu na 1. máje pod třešní nebo něčím kvetoucím co je po ruce.

klokanka31
7. únor 2021

Valentýn není jen komerční svátek. Asi všichni ví, že sv. Valentýn byl kněz a přes zákaz oddával snoubence...
My s manželem vždycky šli do restaurace, dostala jsem kytici, a něco co jsem si vybrala (knížku, něco na sebe, šperk...). Letos už si naplánoval že uvaří večeři, že mě i malé koupí kytičky, a budeme slavit všichni tři spolu ☺

jana_zofie
7. únor 2021

My si vetsinou udelali pekny vecer. Vino, on mi koupil pralinky, ja jemu nejaky dobry syr. Film, sex, mazleni. Takovy vcelku normalni uvolneny vecer, jen jeste trosku lepsi. Loni snad nic, mala mela tyden. Letos budem u nasich, takze asi taky nic (ale jinak by to asi probehlo standardne, jen s chuvickou na stole navic).

bara88
7. únor 2021

@danulka04 jako že ti příjdou normální jen ti co ženě nic nedají?

barmil
7. únor 2021

@lilianapul30 poslala jsem mu balíček ze sexshopu. Nic jsem neřekla, jen objednala a nechala poslat jemu. Když mu to přišlo a otevřel to, zeptal se, co to je, tak jsem rekla, to máš k Valentýnu😂😂😂
Neslavime, kytky dostávám celý rok, dárky / překvapení taky. Minule jsem třeba sla vybrat schránku a mela jsem tam oblíbenou čokoládu, hodil mi ji tam, když jel rano do prace. Jen tak. To je pro mě víc, než slavit na povel. My si dáváme najevo, že na sebe myslíme, celý rok.

pexi
7. únor 2021

Mixit na míru. Letos potřebuji slavit asi tak všechno, i když jen komorně 🙂

ellyem
7. únor 2021

My jsme měli i 1.2. výročí, tak jsme si objednali na Valentýna krabičku s cupcakes :D Ale nijak zvlášť to nehrotíme 🙂 Máme se rádi celý rok.

lovemusicsun
8. únor 2021

@tasimia Tak trochu mi to připomíná - proč si na 1.května dávat pusu pod třešní, když od manžela dostávám pusu každý den? Nic ve zlém, jen mě to u Tvého komentáře hned napadlo..

tasimia
8. únor 2021

@lovemusicsun A proto si nechodíme dávat pusu pod třešeň 🤣 my tu máme v létě krasnou alej kousek od baráku a vždy když někam jdeme dostanu pusu :D takže ten první máj 🤣.

tasimia
8. únor 2021

@lovemusicsun ale jako myslela jsem to spíše, že to všichni hroti, jako prostě je Valentýn, musím dát něco chlapovi :D.

priefi
8. únor 2021

Já udělám malinovosmetanový dortík

madbetka
8. únor 2021

@tasimia No a 1. května kdo nemá na instagramu fotku pod třešní, jako by nebyl, to taky všichni strašně hrotí, akorát to nikdo neřeší 😃

Když je den žen, den dětí, matek, když může být i takový den, jako mezinárodní den orgasmu, proč ne den zamilovaných ❤️ Neslavíme to nijak pompézně, ale kytku většinou dostanu a manžel dostane nějakou oblíbenou sladkost. Letos asi něco upeču pro nás všechny, však se doma milujem všichni 🙂

tasimia
9. únor 2021

@madbetka vůbec si to nepochopila ;). Nejde mi o to proč to neslavit. Spíše o to jak najednou všichni hrotí,ze musí někomu dát dárek :D. Jak kdyby nemohli jindy 😉. S fotky na Insta a Messu souhlasím.

eviicka
9. únor 2021

My si teda pozornost většinou ve formě něčeho dobrého dáváme, proč ne. Letos nevím, jestli se někam dostanu, tak nakreslíme s dětmi obrázek.