Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
@terioza1 jojo v brně v bohunicích no zjistila to až dr v nemocnici ve 39týdnu tak sem šla rovnou na vyvolávanej ona říkala že bude mít tak 4 kg no šílenost zanedbala to moje bývalá gynekoložka která mě neposlala na ten test cukrovky pro mě je to noční můra že ve svých 20ti letech ze mě vyšlo takové obřisko 🙂
tak ma napada.mate skusenosti s niecim takymto?...ak by mi to moje pstrosie vajko 34mm neprasklo, dostala by som aj tak mrchu?....ci vobec ma zmysel na nu cakat a tesit sa, ze nechodi?
Ahojky, tak mi byl nasazen utrogestan a clostilbegyt. Chci se zeptat, kdy po dobrání utrogestanu dostanu MS? A taky kdy po dobrání Clostilu nastane OVU? Diky
@valinka30 Ono to je individuálne. Ak berieš Clostilbegyt 3.-7. deň cyklu, tak okolo 11. dňa by si mala ísť na folikulometriu. Doktor Ti presne povie, či tam folikul je, aký veľký a kedy presne bude ovulace. No a možno Ti pichne aj pregnyl. Podľa toho Ti potom povie, kedy máš brať (respektíve zavádzať) Utrogestan. Ja som ho mala 16.-26. deň cyklu. Inak celkovo cyklus som mala 30 dní. Ale keď mi vtedy raz pichli pregnyl, tak to bolo len 22. dní. Preto už mi ho potom nepichali....
@valinka30 To mi je ľúto toho zamklého těhu, ja som po spontánnom potrate...ale bez revize. Ja som mala už tak 12. deň cyklu ovulaci v plnom prúde 🙂, ale iba prvý mesiac, potom som tiež ovulovala až tak 15. deň cyklu. A práve vtedy sa nám podarilo otehotnieť...akurát, že to nedopadlo...Ale bez Clostilbegytu by som ani ovulaci poriadne nemala, pretože som mala anovulačné cykly...takže mne určite pomohol otehotnieť.
TABULKA SNAŽILEK A TĚHULEK
Snažilky:
Přezdívka............věk.......snažení..........DC.........PC..........DPO.....Vitamíny a další
Veronicka33.........34.........19m......... ...11...........29.......................Listovka, Femigard, kontryhel
Mijadave...............35.........19m..............7............21.......................Sojové izoflavonoidy, kontryhel, grepový džus
Petra273...............37...........5m..............1...........28.......................Clost., duph., grep. džus, calibrum babyplan
Tyrisa....................26...........5m..............6............30.......................Kontryhel
Aduskatt................35............6r..............31...........30............14?.....Clost., calibrum
Kacnov..................23.........12m.............16...........28.......................Clost.,
Very_sad...............28..........2.5r.............26...........32............16...... Clost., Duphaston
Jeny.......................30...........2r...............12...........33.......................Clost., Duphaston
Lorreine..................28.........1.5r...............7.......................................Listovka, Forgravid
Zana21...................30..........2m...............7............33.......................Clost., Listovka
Těhulky:
Přezdívka............věk.........snažení..............TT..............Kontroly u dr.........Vitamíny a další
Terioza1..............22.............4m............5+6(dle ms)........23.8.2011...........Listovka
TABULKA SNAŽILEK A TĚHULEK
Snažilky:
Přezdívka............věk.......snažení..........DC.........PC..........DPO.....Vitamíny a další
Veronicka33.........34.........19m......... ...12...........29.......................Listovka, Femigard, kontryhel
Mijadave...............35.........19m..............8............21.......................Sojové izoflavonoidy, kontryhel, grepový džus
Petra273...............37...........5m..............2...........28.......................Clost., duph., grep. džus, calibrum babyplan
Tyrisa....................26...........5m..............7............30......................Kontryhel
Aduskatt................35............6r..............32...........30............15?....Clost., calibrum
Kacnov..................23.........12m.............17...........28......................Clost.,
Very_sad...............28..........2.5r.............27...........32............17..... Clost., Duphaston
Jeny.......................30...........2r...............13...........33......................Clost., Duphaston
Lorreine..................28.........1.5r...............8......................................Listovka, Forgravid
Zana21...................30..........2m...............8............33......................Clost., Listovka
Těhulky:
Přezdívka............věk.........snažení..............TT (dle ms)..............Kontroly u dr.........Vitamíny a další
Terioza1..............22.............4m........................6+0.......................23.8.2011...........Listovka

@kacnov fuuuha tak to mi luto, muselo to byt tazke ☹ a kolko ma teraz syncek rokov?