icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

majkushka
31. led 2012

@kessica no ja som od nej tehu kupila za 0,40 za kus tak sa opytaj možno ma , mame sa fajn trochu bruško boli inak ok

jania023
31. led 2012

@majkushka dakujem ale ja sa skor bojim to samotneho vysetrenia ako vysledku...jedno dieta mam takze ai to az take nepriechodne nebude 😀 i ked som mala caste infekcie tak bohvie co sa tam dialo

janielik87
31. led 2012

@jania023 drzim palce 🙂

jania023
31. led 2012

@janielik87 dakujem 😉

janusa_
31. led 2012

Ahojte, tak zajtra koncim s clostylom, v pondelok ma caka folikulometria , inak neviete aka je idealna velkost folikulov?

harley26
31. led 2012

@janusa_ já myslim, ze minimum je 18, aby doslo k ovulaci. Mela sem totiz 14 a to je malo. Jak se citis po clostilu? ja ho beru poprve - 3 den a dneska jaksi citim vajecniky, ne ze by to bolelo, ale citim je

mijadave
31. led 2012

@jania023 aj ja Ti drzim pasticky 😉

harley26
31. led 2012

@janusa_ a já jdu v pondeli taky na folikulometrii :D

kessica
31. led 2012

@majkushka diky za info 😉 uz som jej pisala tak zajtra jej poslem peniazky a ona mne testy bola zlata hned odpisala 😀

mijadave
1. únor 2012

TABULKA SNAŽILEK A TĚHULEK

Snažilky:

Přezdívka...............věk.......snažení..........DC..............PC......DPO.......Vitamíny a další
Kytula......................33...........1r..................54..............40.......................Clostil,listovka,pangamin,alchemilka,lanové semena,Hormeel
Zuzi_k.....................29...........2m................47...............28.......................Duphaston
Govinda .................31.........35m...............42................37..........9..........Valovič kvapky,Lecitin,listovka,vit. E,grepak,clostil,duph.
Janielik87..............24...........8m................33...............34.........17..........Clostil., alchemilka, grep. džus, kapky Femi
Kacicqa..................30...........20m..............32...............30.......................Clostil,Duph.,Euthyrox,Medocriptine,alchemilka,grep,kys.listova,pupalka
Drndapetka...........27.............4r.................27...............31.........11..........Clostil,duphaston,femibion 800,kontryhel,ACC long,metformim
Petulak1988..........23.........18m...............24...............34.......................Clostylbegyt,utrogestan,kys.listová
Stella881................22..........14m..............24...............37.......................Clostil, Pregnyl, Alchemilka, Femibion, grep. dzus
Kacnov....................23..........13m..............23...............50.......................Gynex
Nativanativa...........29..........12m..............23...............29.......................Calibrum Baby plan, Alchemilka, ľanove semiačka
Ili08.........................28...........5m................21...............29.......................Clostil, estrofem, utrogestan, listovku
Strawbery...............27...........2r..................21...............37.......................Clostil, pregnyl, duphaston
Majkushka.............32...........9m................19...............28...........4..........Clostil, pregnyl, utrogestan, befoli
Safirah....................23..........1r...................19...............29.......................Clostil, grep. džus, kontryhel/alchemilka
Veronicka33..........34...........2r..................16...............28.......................Listovka, Femigard, alchemilka/kotryhel
Antana123.............28...........1r..................15...............27.......................Sanus
Ingris......................31..........6,5r................15................28.......................Clostil., vit. C1000 s obsahom sipku,gynex
Manamani1...........25...........6m................15...............45.......................Clostil,duphaston,Alchemilka,myší chvost,gravital,maca,grep.dzus
Kessica..................24.........13m...............14...............28.......................Clostil,duphaston
Mijadave.................35..........2r...................14...............28.......................Alchemilka, grep. dzus
Zana21...................31...........8m................12...............36......................Clostil, merional, listovka
Jania023................30............3r.................10................30......................Clost.,Duph.,Estrofem,Sarapis,Alchemilka,Femi kv....

Těhulky:

Přezdívka............věk.........snažení........TT (dle ms).... TT(dle UTZ)..........TP........................KO.........Vit. a další .......pohlaví
Terioza1..............22...................................30+4...................30+4............8.-10.4.2012.......................................... .HOLKA
Nathali................23............2,5roka..........27+0............................................3.5.2012.............................Listovka
Elys.....................29... .........1.5r................21+6.............................................6.6.2012............................Listovka
Tyrisa..................26...............7m...............19+6...................19+1................25.6.2012...........................GS Mamavit
Petra273............37................6m..............16+1...................16+3................14.7.2012...........................
Golymetr............34................3m...............14+4..................14+5................28.7.2012...........................
Lorreine.............28................1.5r..............11+5............................................16.8.2012............13.2......
Veji......................25................8m...............11+0..................11+2..............22-28.8.2012.......................
Jeny....................30................2,5r.................7+2....................6+5.................21.9.2012...........................listovka

mijadave
1. únor 2012

dobre ranko dievcata 😉
@jeny, @terioza1 ako ste dopadli vcera na kontrole?

gabinka41
1. únor 2012

Ahojte. Tak ja sa pridávam k vám. Čakám na mrchu a na 5 DC začínam s clostilom.....mali ste nejaké vedľajšie príznaky?

majkushka
1. únor 2012

@mijadave aj tebe a pekny dník

mijadave
1. únor 2012

@gabinka41 ahoj, vitaj medzi nami 😉 ano, ja som mala - nafuknute brucho, prve cykly bolesti v podbrusku, podrazdenost a naladovost, bolesti hlavy a v konecnom dosledku som vdaka tejto liecbe pribrala cez 12kg... a tehu zatial nie som... 😉
@majkushka 😎 no krasny bude, ale kosa jak v ruskom filme, aktualna teplota u nas je -26, brrrrrrrrrrrrrrrr

majkushka
1. únor 2012

@mijadave ty kks to fakt ja idem do prace a sa tam nekuriiiiiiiiiiiiii iba bombou 🙂

mijadave
1. únor 2012

@majkushka wow, tak to nezavidim... u nas ide kurenie naplno, no aj tak je tu v kancli kosa... mam na sebe 5 tenkych vrstiev, no ruky mam skrehnute, zle sa pise na pc 😠 a pijem uz druhy pollitrak horuceho caju... ale je pravda, ze asi na mna nieco lezie, boli ma dost hrdlo a boli ma cely clovek.... 😒

harley26
1. únor 2012

@kessica ahoj 🙂 tak co, jak se citis? Uz se urcite nemuzes dockat, jak budes testovat, co? 🙂

majkushka
1. únor 2012

@mijadave no ja ked nemam ludi tak bomba naplno a sedim pri nej aby som neprechladla , dnes ma nejako vaječniky ominaju hlavne ten jeden kde bola ovula 😒

mijadave
1. únor 2012

@majkushka u mna ani naznak na ovulu... ☹ no uvidime, ci bude... 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/mijadave

manamani1
1. únor 2012

Baby ja už nechápem..... 😠 😠 ,,,my doma musíme mať vždy tichú domácnosť práve keď som v plodnom období!!!!!!Mńa už šľak trafííííí 😖

majkushka
1. únor 2012

@manamani1 no potom to udobrovanie je super , a čo sa stalo ☹

manamani1
1. únor 2012

@majkushka no tak to udobrovanie, nie je uz take ako pri čerstvo zamilovanom páre 😀 😀 😀 😀 ...ni´ˇc, neskoro som išla do postele, a vraví mi: "no rychlo,lebo idem ráno do roboty"...hmmm...akoze smial sa taku srandu si robil,ale mňa to velmi urazilo ☹

jeny
1. únor 2012

@mijadave ahoj, ja som dopadla dobre, pocula som srdiecko, bolo to uzasne, mimi ma 7mm 🙂
Inak baby nestiham vas vobec citat, cele dni mi je strasne zle od rana az do vecera tak som na nete iba minimalne,neviem ako to vydrzim

majkushka
1. únor 2012

@manamani1 no sme podraždene po clostyle 😀 😀 😀

manamani1
1. únor 2012

@jeny kráááásnučká fazuľka 😉

majkushka
1. únor 2012

@jeny krasne aj nam pošli trochu hormonov

harley26
1. únor 2012

Holky ja se tam strasne zvedava a napjata, jestli bude mit svou prvni ovulaci diky clostilu 😀 uz aby bylo pondeli, jen mam strach, abych nebyla zklamana. Ale zatim na me pusobi o.k. citim se naprosto v pohode. Jak vam dopadl prvni cyklus s clostilem? Ovulovaly jste?

mijadave
1. únor 2012

@manamani1 to poznam, aj my sme to tak mali, ale kedze som vedela, ze je ovu, tak som vzdy prva ustupila a viac som aj zniesla... kvoli babu... no potom som mu to vykricala, ze ako mozme mat babo, ked sa vzdy povadime pocas ovu... 😒 ale uz je to lepsie, ked sa vadime, vzdy sa ma nakonci opyta, ci mam ovu, ze sa vadime 😀
@jeny jeeej, krasne, drz sa a nech Ti je cim skor lepsie 😉

manamani1
1. únor 2012

😀 😀 @mijadave to som sa nasmiala 😀 😀 😀

terioza1
1. únor 2012

@mijadave ahoj, dopadly jsme s malou dobre, akorat se mrcha mala zase pretocia zpet hlavickou nahoru... doufam, ze se to prestane libit a otoci se tak, jak byla... jsem z toho docela nervozni, i kdyz mame jeste osm tydnu do konce, takze je vlastne jeste cas.
Co ty