Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Dášo tak to mě injekce nevadí o víkendu bude píchat ten můj píchá to jak odborník 😀
Amisko,jak se citis?.........AHOJ................stale se drzim,mam to ale pevne nervy,co?
Hnusna koprivka ustupuje,uz to skoro neni videt,jen ji sem tam nahmatam na puse.Kolegyne z prace,ne primo z naseho obchodu,je tehu.A ted ma taky to co jsem mela ja.Reakce na neco,co ji pred tim nevadilo.Rikala,ze uz po nekolikate,pak to po par dnech ustoupi.TAKZE SI DAVAM SANCI 😉
Ale podbrisek sem tam stale poboliva,vcera,jak jsem prudce vstala ze zidle,tak me tam bodlo,az jsem se predklonila a chytla se za bricho.Mam stale pocit nafouknuteho bricha.Ne jen pocit,ale je nafoukle.Aprdim o stosest. 😖
Dnes varim jen polevku,suroviny na lepsi obidek dosly 😅
Blbne mi to,stale stracim pripojeni.Ja se na to vyse..! Kolikrat nejsem daleko od toho,abych ten notebook nehodila skrz okno.
Hlavne klidek......... 😎
no já se ke closiku asi tento měsíc nedopracuji - minulou středu jsem byla na vyvolávačce a dnes je to 9 Den a kde nic tu nic 😠
samson,dopracujes,kazda se jednou dopracuje k tomu,na co ceka.Ja jsem se taky nemohla dockat prvni MS po laparce.To bylo snad poprve,co jsem se na ni tak moc tesila 😀 😀 😀
no já se na ní taky těším strašně moc a ta mrcha mě nechce vyslyšet a za jak dlouho ti přišla po laparce?
samson......byly tady i takove holky,co musely jit dvakrat na vyvolavacku.Pak prisla MS a dalsi cyklus to same.
no já počkám do přiští středy to už bude skoro 14dní někde psali, že po vyvolávačce se čeká max 14dní - já jsem si už čekat zvykla 🙄 😅
No to jsi mě potěšila dasa - když jsem chodila na vyvolávačky tak vždy stačila jedna 😵 Kurňa tak jsem si myslela, že to nebude mít žádný vliv - a takhle z těch nastřelených vaječníků nebudu mít nic a to jsem se těšila jak budu snášet grrrr 😒
jenze to je pry normalni.Tim ti narusi vse.Takze si myslim,ze to tak bylo spravne.Nektere holky naopak dostanou MS hned po zakroku.
Čusík další příchozí clostilky 🙂
Dášo, včera to byla hrůza, nakonec se to protáhlo až do večera a k tomu mě bolel docela dost ten zadek, takže super den.
A tvůj miláček píchá jako odborník, jooo? 😀 😀 😀 😝 😝 😝
Samson, s vyvolávačkou nemám zkušenosti, bohužel. Do když ti dr. řekl, že by měla dorazit ms?
no já už nevím kdy co - protože MS po zákroku se snad poznat nedá - aspoň myslím, protože já jsem po zákroku krvácela normálně jak kdybych to měla a asi týden. No a 5 dní po agulitinu jsem začala 2dny špinit a pak pořád na toaleťáku něco od krve je, ale to za MS nepovažuji.
tyjo ty se máš - ale já ho měla od nového roku taky upravený na 32 -35 a chodilo to samo od sebe - upravilo se to jak jsem začala cvičit mojžíšku hečččččč 😝 😀

mam k injekcim hrozny odpor.Nemuzu se divat ani v TV,kdyz jsou tam nejake zabery s jehlama.