Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Mimi, no jo, poslední šanci jsem mu dala, v pátek jsem vzala poslední a teď mi tam jistě rostou pěkný folíci a samozřejmě to pojistíme pro jistotu každodenním sexíkem 😝
A jak to vypadá s tebou, už došla mrcha nebo tě pořád napíná?
mrcha konečna prišla už chystám ovu testy 😀 a to ostatné tiež 😀 😀
budeme poisťovať rovnako 😵
pijem alchimilkový čaj aj aloe tak uvidíme
leni držím palce aby sa jeden z tých folíkov zavrtal na 9mesiacov
Mimi děkuju 🙂
A já tobě držím palce, ať clostík dobře účinkuje, ať přijde ovulka a pak už se můžeme přestěhovat do tématu těhulky-clostilky 🙂
leni ja som bez neho dr mala dovolenku/ani neviem či by mi ho dala ☹ /ale neva skúšame aj tak 😵
ale rada sa premiesnim k tehulkám v teme do ktorej chodím od začiatku sú tehu už skoro všetky 😵
Mimi, já na to zapomněla, že ty vlastně teď clostík nemáš. Ale nevadí, pokud máš ovulku i bez něj, tak to není žádný problém. A navíc nemusíš počítat dny, kdy ho brát a více si to s partnerem užijete 🙂
Ahoj..Leni první cyklus při 2 tabletách mě po clostilu bolelo dost břicho..to sem i psala,že to bylo k nevydržení. 😒 A ted jak sem brala ten 1 tak jako nic moc..nepocituju,tak nevim jestli to na mě neni moc slabý..přeci jenom mám nadváhu jak hrom..
Psala jedna holčina na diskuzi že jí clostil nepomahal,že na něho nereagovala=nadváha.Tak doufám že to u mě nebude taky tak..Ale podbřišek mě maličko pobolívá.Tak snad něco se děje 😀
Musíme se konečně začít tulit aby jsme to neprojeli,nějak ted brzy usínáme asi počasí.. 😝
kkamca, ahoj, já mam taky nadváhu a clostík u mě první cyklus nezabral, teď je mi teda při té vyšší dávce dost šoufl, žaludek se mi furt houpe jak na vodě a jsem strašně přecitlivělá (nervy) 😖
Kkamca, mne clostil udelal folik jednou pri 2x2 a pak uz nikdy, nadvahu rozhodne nemam, jen dost silne PCO. Ukazkovou ovulaci mam az po stimulacnich injekcich, po kterych mi nic neni, narozdil od clostilu - presnte totez, co popisuje Michamicha.
Mimi, ta štěňátka jsou nádherná, to máte doma veselo a máš to jako takový malý trénink na miminko 😵
Kami, určitě se něco děje, to jasnačka a tulte, tulte, nikdy nevíš, kdy přijde ta správná chvíle, tak ať jí nepropásnete 😝
Míšo, podle fotky nevypadá, že máš nadváhu 🙂
Holky, určitě to s tou vaší nadváhou nebude tak hrozné, že jo 😉
Ahoj holky.Tak jsem vas docetla,vidim,ze stale zadna nova tehule mezi nama clostilkama neni.
Micho,jdu se mrknout na tu diskusi ,co mi odpovedeli na me dotazy.Dam ti vedet.
Dáši ahoj a hezký večer 😉
mmk taky neznám, ale jistě nám o sobě napíše víc a pokecá s námi nejen o clostíku 😉
hezký večer clostilky 🙂
ahoj Leni jak se máš?já došla před chvílí z práce šla jsem na půl patou měla jsem 3zákaznice a jsem úplně mrtvá 😒
mmmk, můžu se zeptat jaké jsou ty injekce? mě dr. řekl, že když nezabere ani dávka 2x1, tak že mi je napíše...pícháš si normální injekce nebo je to v tom peru?
budu muset jit,dodelam polevku,za chvili je tu muj a brblal by,ze jsem opet na PC a lecim se.To jsou jeho slova.Tak se mejte a zitra kolem 18:30 papa
micha..........to ja taky,uvidime.Posledni zotpovezene dotazy jsou z 19.6.,tak snad prijdu brzo na radu.Ja to psala prave toho 19.6. ale az pozde vecer.
Micha..no mě podle utz clostil zabral..teda aspon to dr tvrdil..že folik tam byl a solidní..Ale ted při nižší dávce no nevim.. 😒 A ani nevim jestlli proběhla ovulka..ted měřim tak uvidíme 😝
a mimochodem,ja se citim tentokrat hrozne unavena,uz od vcerejska a ted po utrosu uplne.Jako bych byla opila a chce se mi spinkat.
Uz fakt jdu,ahojky zitra
mmk..ono to bude asi jak u koho vid?Já vim že jsou i hubené co jim clostil něak nepomohl..
Zdravím dášu a papus
Ahoj Šárko, teda dneska jsi měla náročný den. Já se byla krášlit včera - dodělat melír a zastříhnout konečky a nějak jsme krafaly u kafe a byly z toho skoro 3 hodiny. Ale pro mě super relax.
A co ty, co bříško, jak to zvládáš v práci?
dášo, aha, tak snad tě nepřeskočí 🙂
holky, můj se mnou nekomunikuje, včera jsme se trochu chytli, a jak se zdá, vydrželo mu to i dneska 😝 teď se vykoupal a oblíknul a šel někam pryč, aniž by řekl kam jde 😠
dolejzat za nim ale nebudu, já se na něj včera neutrhovala a nechtěla si zchladit žáhu 😝 😠

Ahoj kočky, tak se opět hlásím až z domova, v práci nebyl vůbec čas ☹
Shaari, koukala jsem na tvůj grafík a vypadá to, že by to mohla být ovulka, uvidíme zítra, jestli teplota stoupne. Držím moc palce, ať to ovulka je a nezapomeňte večer na sexík 😉
A Shaari, proč myslíš, že to nebude ovu? Vždyť jsi dostala pregnyl, tak by to tomu odpovídalo.
a1211, nemusíš se strachovat, já nikdy na 9DC nepociťovala nějaké příznaky a někdy dokonce celý cyklus a přesto folíky narostly a ovulka byla. A když jsem cítila podbřišek, tak to bylo většinou až tak po 12DC.
Dneska jsem 13DC a teprve trošku cítím, že se mi tam něco chystá. Takže buď v pohodě, clostík určitě zařídil pěkné folíky 🙂
Wolfi, zítra to určitě dopadne dobře, vy jste přeci dospělí lidé, víte co chcete a proč to děláte. Neměj strach, všechno půjde hladce 🙂
Kamčo, co ty, už cítíš že ti rostou folíky nebo nějaké jiné vedlejší účinky clostíku?
Moa, tak mrcha tě trápí a teplotu máš docela vysokou, to už se potom nemůže na nic spoléhat, viď.
Kristl, vítej u nás, to ti dr. předepsal nějak divně - nenapsal ti to špatně na krabičku - bere se 5 dní, buď 3-7 DC nebo 5-9DC. Myslím, že jen ty 3 dny, co ti napsal, jsou špatně a clostík nebude správně účinkovat.
Mimi a jak ty se máš, už je ti lépe?
Jaspina-Leni, ahoj, taky tě vítám. Já teď beru clostík a utroš, nic mi po tom není, jen po clostíku asi tak 4 dny noční návaly pocení, jinak v pohodě. Po utroši někdo říká, že je unavený, ale já nic nepociťuju.
Tak snad jsem napsala všem a žádnou z vás moje milé clostilky jsem nezapomněla 😉