Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
jo tak to nevím. A testík ti ukázel // 9 den po? A pak už ne? Neboj povede se to příště, musíš věřit, hm?
jani,testik mi ukazal tienik 9 den po pregnyle a po tom co mi volal doki ze v krvi mam vysledky hormonov hraniciace s tehu..dakujem za povzbudenie...si mila...tiez ti drzim palce...mna len mrzi ze su sviatky dalsi mesic navyse,nam to proste spontanne nejde...tak cakame zbytocne
Těhulky:
amisa........................28let.........0d................2x1cl..........8 snažení.....28 .......TP:25.1.2010 -děvčátko
janana......................28 let.........1d...............59DC/33dpo/...........2x1cl..........10 snažení . 10.11.našla//
halooo.......................?let...........?d...............19měsícu .............našla //
alamala.....................25let...........0d...............47dc...............4 měsíce..28.11. našla //
snažilky:
juliet2812.................30 r..............0d..........38DC..........................2x1cl...............6 mesiacov
mireag.......................28r.............0d..........36DC............................0 Cl...............12 mesiacov......5ttMA
kkamca.....................29let...........1d...........29DC...........................1x1cl..............39snažení
wera.........................26let...........0d..........29dc /15dpo/................2x1cl...............? snažení
nela00......................32 let..........0d...........28DC/13dpo/..................2x1cl..............19měsíců
dudunidu..................29 let...........0d..........28DC/13dpo/..................2x1cl...............9měsíců
bobi3........................32let..........0d...........27DC/13dpo/...................2x1cl............18mesiacov
jane86.....................23 let...........0d..........26DC.............................2x1cl..............12měsíců
dasa.77....................32let............0d..........24DC/7dpo/....................2x2cl..............37mesicu
nana.76....................33let...........2d..........22DC/9dpo/....................3x1cl......1x ivf 32mesic
govinda .....................29r............0d...........15DC...........................2x1cl............11mesiacov
jerryjanka...................26let..........0d...........15DC/1dpo/.................4x1cl.............23 mesiacov
jaspina.......................27 let.........0d............10DC...........................2x1cl.............7měsíců
denkap......................30r ............0d............9DC .............................0 cl..............19 mesiacov
slavulilienka.................32 let.........2d.............8DC..............................0cl................9 mesiacov
Lucialen ...................26let...........0d.............4DC.......................... 1x1cl.................9mesiacov
nanulik.......................27r.............0d............4DC............................2x1cl..............12 mesiacov
sofokleska..................24r.............0d.............4DC.........................1x1cl.................15mesiacov
ahojte 🙂
dobré ránko žienky 🙂
dáši teda už druhý deň si tu prvá... šikulka 😉
xeni to mi je ľúto že to nevyšlo.... ale určite sa podarí, treba veriť 🙂 podľa mňa robia medzi sviatkami v centrách normálne 🙂 xeni a nechceš ku nám do tabuľky?
neli a ty ako? netestovala si ešte?
tak mne ide bazálka rapídne dolu...takže čakám kedy dorazí mrška škaredá.... a potom šup šup k dokimu pre ďalšie liečiky 😖
neli ešte nezúfaj, teplotka sa Ti krásne drží 🙂 🙂 🙂 tak len nech neklesá a zostane na tejto úrovni 🙂
ja jsem zvedava,jak je na tom bobi
wera........jak moc ti teplota klesa? me oko nevidi graf
wera............ty to mas opravdu jako horskou drahu,stale nahoru dolu.ted bohuzel opet dolu,dolu
jej dáši Tebe ten grafík krásne rovnomerne stúpa hore 🙂 tak len nech to tak pokračuje 😀
dasi mám ho tam, ale asi nie je nastavený na sharing.... neviem ako sa to robí 😒
dasi a nerozmyslali ste pripadne aj nad iui?
heh no nie každý si môže povedať že má horskú dráhu tak ako ja 😀 ...teda a dúfam že budúci mesiac vystúpi horská dráha až do nebies 😵
nahore v ramecku meds ,tam zapisujes leky.jen si zaskrtni okenko clomid v patricne dny a to je vse.
na chvili se vzdalim,dnes nemam moc cas,prijela kamaradka z anglie a tak mame scuka na kafco,pak jdu na odpo.

xena to je mi moc líto . A kolikátý jsi DC?