Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
ahoj pajinka, tak sa drž aby si sa skoro uzdravila a bola úplne fit a potom uvidíš či sa do toho pustíte znova, možno potrebuješ veľa veľa oddychu a potom to príde aj samo 🙂 takže do Nového roka Ti prajem hlavne veľa zdravíčka ale samozrejme aj šťastia 🙂 a budeme radi keď sem raz za čas ku nám zabehneš nakuknúť 🙂
šmouli tá hlava môže byť aj z toho blázniveho počasia čo je teraz vonku... tu u nás strašne prší a dosť silno fúka...no máme krásne "biele" vianoce 🙂
a teplotka Ti teda skáče riadne... veď uvidíš čo a ako?
ahoj holky.
me taky uz od rana boli radne hlava 😠 ale chci to vydrzet bez tabletky.
krome toho,ze me teda poradne boli makovec,normalne.za chvili jsi dam horkou koupel a budu se divat z postylky na nejake filmy,nebo proste na to,co tam bude.asi pohadky. ja jsem si delala test v utery a nic.dalsi teda na stedry den rano,taky nic.ani duch.
zrovna zacalo lit,takze jako skoro kazdy rok jsou vanoce na blate.zitra cekame navstevu,snad dopoledne budu mit kde nakoupit.moje draha polovicka tvrdi,ze ma byt v nejblizsim obchudku otevreno.musim nachystat chlebicky a tak.prijdou az po obede.a na zitrek mam vytahnute kruti stehna,k tomu udelam bram.kasi.jeste me ceka posledni varka nadobi ☹
byla jsi cely rok hodna,dostala jsi hooodne darku??
jasné dáši, to mi je ľúto... ale treba to brať tak že veď príde ďalší cyklus a ďalšia šanca 🙂
joj mňa to voľno už nebaví, som sa dnes doma nudila...už ani telka ma nebaví pozerať... 😖
teda vidím, že o zábavu budeš mať zajtra postarané 😉 ale myslím si že obchody by už zajtra mali byť otvorené, teda aspoň tu u nás už budú... my budeme mať zajtra tiež taký rodinný zraz, pôjdeme k mojim rodičom, aj sestra s malým...budeme rozbalovať ešte darčeky 😉
taaak darčekov som dostala tak primerane...hlavne také praktické do bytu keďže sa budeme sťahovať...a s drahým sme to moc nepreháňali s darčekami, lebo si sme do bytíku kupovali teraz zariadenie, takže sme si dali pod stromček postel, sedačku a nábytok 🙂
a ty si poslúchala? 😉
ja jsem dostala spoustu drobnosti.i maly darek potesi.takze:dve tricka,poukazku do solarka,šál,sklenenou vazu i s dekoraci,olejovou aroma lampu,z avonu sampon,sprej a sprchac,pak nivea kosmetickou kazetu na vlasy,lahev likeru uvnitr s mandarinkou,kolumbia kavu.To je asi tak vse.
a zapomela jsem na jeden darecek od holky konikove......a to 2 propletene zirafy z keramiky.hezke
tak se mej krasne,jsem nejaka unavena.nakonec jsem si vzala aspon paralen,ale moc nezabral.jdu na to nadobi 😝 apak do vany 😵
dáši teda asi si cez rok veľmi poslúchala 🙂 tak príjemný večer a hlavne nech hlava rýchlo prestane bolieť...
a dobrú noc prajem tiež 🙂
a jak jsi psala,ze bude dalsi snace,dalsi cyklus s ovulaci,tak u me asi uz ne.dobrala jsem leky a uz neminim nic brat.no a bez clostilu udajne neovuluji.takze jak dostanu MS,dam vedet a muzete me vyradit z tabulky.ahoj
a páči dnešná tabulečka:
tehulky:
amisa........................28let.........0d................2x1cl..........8 snažení.....28 .......TP:25.1.2010 -děvčátko
janana......................28 let.........1d...............69DC/42dpo/...........2x1cl..........10 snažení . 10.11.našla//
halooo.......................?let...........?d...............19měsícu .............našla //
alamala.....................25let...........0d...............57dc...............4 měsíce..28.11. našla //
jane86.....................23let...........0d...............36DC................2x1cl.........12 snažení......13.12. našla //
snažilky:
mireag.......................28r.............0d..............46DC...........................0 Cl...............12 mesiacov......5ttMA
dasa.77....................32let............0d..............34DC/17dpo/................2x2cl.............37mesicu
govinda .....................29r............0d...............25DC...........................2x1cl............11mesiacov
jerryjanka...................26let..........0d...............25DC/11dpo/.................4x1cl.............23 mesiacov
smoulinkalenka.............25r............0d..............23DC...........................2x1cl.............2 mesiace
jaspina.......................27 let.........0d...............20DC...........................2x1cl.............7měsíců
slavulilienka.................32 let.........2d...............19DC............................0cl...............9 mesiacov
Lucialen ...................26let...........0d...............15DC.......................... 1x1cl.............9mesiacov
nanulik.......................27r.............0d..............14DC...........................2x1cl.............12 mesiacov
sofokleska..................24r.............0d..............14DC............................1x1cl.............15mesiacov
alzbeta.hod................25 let..........0d..............12DC..............................2x1cl.............15 mesiacov
wera.........................26let...........0d..............10DC..............................2x1cl..............? snažení
bobi3........................32let..........0d................10DC...............................0cl...............19mesiacov
nela00......................32 let..........0d.................9DC..................................................20mesiac
kkamca.....................29let...........1d................9DC.............................1x1cl..............39snažení
nana.76....................33let...........2d................3DC...............................0cl.............1x ivf 32mesic
Jojo amisa v diskuzi těhulky od clostilbegytu mi řekla ať si to už konečně změnim 🙂
Tak jsem to změnila, snad to nezakřiknu.
Ahoj holky,moc se omlouvám,že píšu až teď,ale nešel nám signál na net a konečně to ten blbeček od kterého ho máme zvedl tel. a zase fungujeme!Jinak jane86 moc gratuluji,je to krásné.
Povím Vám,že jsem měla nejhorší Vánoční svátky za celý svůj život,už od 23.12 ležím v posteli s chřipkou,jak prase a konečně jsem dnes první den bez teploty.Ještě mám hroznou rýmu,bolí mě hlava a celé tělo mám namožené od ležení,kašle a rými. Volala jsem svému příbuznému gynekologovi,protože můj už nefungoval a dovolil mi vzít si paralen,tak jsem se z toho aspoň vypotila,ale byli to muka ☹ Těhotná nemůže skoro vůbec nic,jen zábaly a zábaly!Mám hrozně veliký strach,aby to neuškodilo nějak drobečkovi,takže asi chápete jak mi právě je 😢
Alamala, musis verit, ze vsetko bude ok 🙂 Ale na tvojom mieste by som buduci tyzden nabehla k dokine, ci je vsetko ok 🙂 Aj ked chripka je asi najhorsia vec aka sa moze stat na zaciatku tehu, sama som tym presla 😒
Lucialen mám opravdu hrozný strach,ale manžel mě uklidňuje. Beru na udržení od začátku i utrogestan a zatím žádné změny necítím,jen klasickou únavu z chřipky!Tobě se to stalo taky? ☹
alamala uvidíš že to bude v pořádku. Hm? Ale určo k doktorovi zajdi. Já také beru Utrogestan, brala jsem ho i před těhu.
ahoj krásky tak ja dnes takto
http://www.fertilityfriend.com/home/2ac636
čo vy na to a už len dva dni s duphastonom 😝

Ahojky přeji ještě dodatečně všem krásné svátky a a mnoho zdravíčka a štěstíčka do Nového roku..
U mě nic moc nového,teda jsem po operaci,takže nějakou dobu se budu ještě léčit a pořád jsem a njspíš nějakou dobu ještě budu nesnažilka☹..No možná to vzdám úplně,ty neúspěchy mě už docela deptaly..no ještě uvidím,ted to neřeším a žihju si docela spokojeným životem..vám všem ostatním držím pěstičky