icon

Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.

lenka_bohousek
25. bře 2009

Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵

alienka24
23. led 2010

ahoj smouli, hezky ti to leze nahoru 😉 😉

smoulinkalenka
23. led 2010

alienka dík čo myslíš, máme to dnes ešte poistiť???? 🙂

alienka24
23. led 2010

jestli se vám chce tak proč ne 😉

xena1
23. led 2010

smouli poistiek nikdy nie je dost...ale ak su spermijky dobre,preziju dlho...

smoulinkalenka
23. led 2010

xeni a myslíš,že ešte nebola ovu???

alienka24
23. led 2010

podle mě už byla

smoulinkalenka
23. led 2010

dííík alienka, včera som mala strašne bolesti, tlak v podbrušku ....myslíš, že to bolo ono????

alienka24
23. led 2010

a dneska už tě to nebolí? já myslím že to bylo ono 🙂

xena1
23. led 2010

smouli aj podla mna bola....a k tomu tie bolesti podbruska....myslim ze ano...

smoulinkalenka
23. led 2010

nie nebolí, ani ten tlak necítím...
a bolelo to aj pri sexíku, no ešte viac po..nebola to pichľavá bolesť,ani kŕče iba taký strašný tlak,ako by mi od tiaľ malo niečo vypadnúť.... 😕

xena1
23. led 2010

smouli myslim ze pokial nemas nejaky zapal je to jasna ovulka...ja to tiez takto pocitujem:brusko,tlaky,krize...

alienka24
23. led 2010

smouli....já měla ovu stopro do 24hodin po pregnylu a v pondělí mě břicho bolelo jak blázen a v úterý ještě taky a přestalo to teprve včera, ale ted to bolí jinak, takže to určo byla ovulace 😉

smoulinkalenka
23. led 2010

xeni vieš ja som nikdy necítila ovu bolesti...
no takéto tlaky som ešte nemala, keďže som brala ten clostil...tak to mohol on vyvolať.... 😀

alienka a kedy Ti dali ten pregnyl v pondelok????

smoulinkalenka
23. led 2010

xeni tá bolesť bola iba predvčerom trošku a včera silné tlaky a dnes ráno už nič...tak to zápal asi nebol...hm???

alienka24
23. led 2010

v pondělí ráno asi v 8hodin, měla jsem všechny folíky 25mm a dr. říkala že to vypadá že každou chvílí prasknout, tak myslím že pak popraskali ale bolelo to břicho pěkně a při sexu taky, jsem si to pořádně ani neužila 😅

smoulinkalenka
23. led 2010

no tak to ani ja, bolelo ma pri tom strašne brucho....
no ja som bola na utz 11DC a boli tam dva foliky 0,88mm...a včera som mala 18DC tak teoreticky ak rástli 0,20mm....mohlo to výjisť na včera ta ovu ...hm????

alienka24
23. led 2010

jj určitě 🙂 já měla ty vajuchy 17DC takže těch tvých 18DC je uplně v normě 😉

alienka24
23. led 2010

sice nezapadáme do tabulek o ovulaci do 14DC ale zas tak vyjímečné to taky není, hlavně u žen které mají delší cykly 😉

smoulinkalenka
23. led 2010

no ja keď som bola na tom utz u Dr. nebol moc nadšený...tým,že mali veľkosť 0,88mm-neviem prečo...povedal,že som nezareagobala na clostil...a že nič sa nedeje,aby sme sexovali a uvidíme....
no ja si myslím,že on mal na mysli to,že nebude ovu 14DC,ale mne to nevadí nech he aj na 30DC len nech je...no nie??? 😉

smoulinkalenka
23. led 2010

alienka a koľko si mala folikov???

alienka24
23. led 2010

smouli.....no ono některý doktoři mi přijde že by chtěli aby byly všechny ženský stejný a reagovali stejně 😕 podle toho grafu to vypadá že ovu proběhla takže není důvod se nervovat 😉 ale je možný že si představoval že tam těch folíků budeš mít třeba víc nebo větší

smoulinkalenka
23. led 2010

áno povedal mi,že počítal s tým, že by mali byť veľké cez 1cm...no tak ja neviem...
a

alienka24
23. led 2010

nojo no tak to se nedá svítit, to že by to tak mělo být neznamená že to tak bude 😎 😎 ale hlavně že dozráli a nezaseklo se to 😉

nanulik
23. led 2010

Konečne som sa dosltala k pc 🙂 Ráno od 7:20 som mala skúšku z politologie 🙄 Prišla som už o deviatej lebo sa tak nejak dali používať externé pamäte a všetci sme dostali A alebo B. Super skúška
a tu je grafík, je možné, že tá dnešná teplota je taká nízka kvôli tomu že som merala skôr ako inokedy?

http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/us...

alienka24
23. led 2010

ahoj nanuliku 🙂

wera
23. led 2010

tak gratulujem nanulik ku skúške 🙂 🙂 🙂 a tá teplotka môže byť ovplyvnená skorším meraním 😉

nanulik
23. led 2010

ahoj alienko 🙂
ďakujem weruška 🙂
za týden mě čeká manažment, a to už nebude tak jednoduché. budu se muset opravdu učit 😢
dostala jsem chuť na muffiny tak si jdu upéct kávové. mňam 😉

kikinka222
23. led 2010

ahoj kdy asi dorazí ms když jsem zjistila že už se mi otevírá čípek??

dasa.77
23. led 2010

ahojky.
ali.......jak dlouhe mas cykly,ze mas ovu 17DC? a smoulinka?

dasa.77
23. led 2010

hlavne ze ovulujem a pak mame LF aspon 12dni 😉
shaarka otehotnela s ovulkou na 32DC 😎