Léčba Clostilbegytem IV. a // pro všechny. Přidej se.
Clostilky, začínáme v nové diskuzi, tak nám přeju, ať jsme všechny brzo těhulky 😵
Tak jsem vás dočetla..
Dáši ty měníš práci jo?A to ti dají okamžitou výpověd?Většinou dávají 2 měs---výopovědní lhůtu-
Jinak já sem ještě hotová--nemocná.Ted jsem stála celou dobu u kamen a vařila,ale aspon bude na 2 dny jídlo.A já si zas odpočinu.
Holky co to je to PCO?Já myslela že když to je,že žena pouze neovuluje--ponaučte mě. 😕
TAAAK brisko mam plne,ted by to chtelo nejaky desert a za chvili je tu muj.tak se na chvili loucim,nakouknu kolem 4,to uz bude tuhy 😅
wera............a nebo to dopadlo tak,ze jsme na to vlitli az na druhy den rano.aby nebylo pozde.ani me se hodnekrat nechtelo,kdyz to bylo treba...........
kkamci, skus temu p(re)co.
treba ale rozlisovat pco a pcos. vytvori sa Ti folik, ale nepraskne a zmeni sa na cystu. je toho viac, kukni tu temu. 🙂
kamco,no me bolel vzdy vic levy vajecnik.a taky ze jsem tam mela 2 cysty.do ted,kdyz mam ovulku me vice poboliva v levo.nebo i pred MS
wera..........zatim ne,ale lezi u tv,ja jsem ho zavrela v obyvaku a z vesela si konikuju 😅
a ty jsi jeste v praci,nebo uz doma? a kolik bylo nakonec kavicek? ja si dala jednu,pak jsem jela s tim zivotopisem a myslela,ze to nevydrzim dom a budu mit mokro v kalhotech.me se chce po kave hoooodne curat.a to jsem byla jeste tesne pred odchodem.Vratila jsem se uz neco kolem pul 1.
momentalne pecu buchticku s jahodama.je kakaovovanilkova,pridala jsem i na vuni vanilkovy cukr a cerstvou citr.kuru.snad to bude dobre.ja tak casto expedimentuji.
dáši ja som ešte v robotke, ale dnes je úplne super kľud tak tiež veselo koníkujem 🙂 a kávičky boli dnes len tie dve aj keď by som si teraz ešte jednu dala, ale už asi eeee... 😕 ...a to behanie po káve tiež poznám 🙂
teda ty si šikulka 🙂 ... ja už som strašne dlho nič nepiekla...teraz u svokrovcov sa im nechcem moc miešať do kuchyne, musím počkať až na svoju kuchynku 🙂
a na vecer si uvarim kotel caje s citronem a s medem.ja med nesnasim,tak to bude trapeni.
jako ono to PCO nemusí bolet jo?Tak to teda asi nepoznám..Mě akorát bolely vajrčníky..podbřišek s clostilem,ale to sem si myslela že je z růstu vajuch..
kočky aký je rozdiel medzi PCO a PCOS???
ja som už teraz z toho mimo
bola som v Care a teraz si na nete kukám všetko okolo toho že čo a ako....

NEZBUDE!!