Malý byt ve městě nebo dům na polosamotě? Co zvolit?
Postavili byste si dům na polosamote, kam nejezdi autobusy, a museli byste řešit dopravu děti do skol nebo byste raději zůstali v malém bytě ve městě, kde se samozřejmě doprava řešit nemusí, ale byt je malý a dům je prostě dům, chybí nám zahrada atd. Je to pro nás velké dilema. Byt ve městě je pohodlný, ale mít svůj dům je náš sen.
S autem bych byla klidně i odříznutá od světa. Barák je barák prostě 😅
Já myslím, že jste si už odpověděla, vždyť je to váš sen.
Za mě dům na polosamote. Já bych v bytě umřela. Moje švagrová bydlí na úplně samotě cca 3 km od městečka kam chodí děti do školy. Jsou na druhém stupni a za kamarády jezdí na kole. Za mě lepší řešení než se zavřít do kralikarny.
My koupili větší byt ve městě, děti si všude dojdou a jsme maximálně spokojeni.
Z vlastní zkušenosti dům,bydleli jsme ve městě v 3+1 ve 4 patře dva dospělí ,dvě děti malé a střední pes . Teď jsme v baráku na samotě u lesa a úžasný,děti můžou kdykoliv ven a nemám strach že je něco přejede. Mám zahradu,slepice,kačeny ,husy,králíky a dalšího psa a zvěřinec i doma😂 ale bez řidičáku a auta se neobejdou,starší syn chodí 1km na zastávku každý den a nevadí mu to🙂 dům je za mě lepší 😀 jen je to víc práce jak v bytě 🙂 být bych brala na zimu😀

vždycky jsem chtěla domek někde na vesnici, se zahrádkou, ale co máme děti a vidím, že toho času po práci moc nezbývá, tak jsme se rozhodli zůstat ve městě. Byt vymenime za domek, s tím že to bude nas domov na dalších minimálně 15 let, pak se uvidí.... byt uz byl pro nás malý plus problemy s parkováním... našli jsme domek 150m od našeho bytu. Potřebujeme být hlavně přes týden na dosah školy a práce a u nás rozhodlo i to, že oba máme rodiče na vesnici, kam můžeme každý víkend jet... pokud bychom rodiče neměli, nebo bydleli ve městě, tak půjdeme do domku na okraji města nebo na nějakou bližší vesnici...