icon

Malý byt ve městě nebo dům na polosamotě? Co zvolit?

25. dub 2023

Postavili byste si dům na polosamote, kam nejezdi autobusy, a museli byste řešit dopravu děti do skol nebo byste raději zůstali v malém bytě ve městě, kde se samozřejmě doprava řešit nemusí, ale byt je malý a dům je prostě dům, chybí nám zahrada atd. Je to pro nás velké dilema. Byt ve městě je pohodlný, ale mít svůj dům je náš sen.

Strana
z2
mmm12345
26. dub 2023

vždycky jsem chtěla domek někde na vesnici, se zahrádkou, ale co máme děti a vidím, že toho času po práci moc nezbývá, tak jsme se rozhodli zůstat ve městě. Byt vymenime za domek, s tím že to bude nas domov na dalších minimálně 15 let, pak se uvidí.... byt uz byl pro nás malý plus problemy s parkováním... našli jsme domek 150m od našeho bytu. Potřebujeme být hlavně přes týden na dosah školy a práce a u nás rozhodlo i to, že oba máme rodiče na vesnici, kam můžeme každý víkend jet... pokud bychom rodiče neměli, nebo bydleli ve městě, tak půjdeme do domku na okraji města nebo na nějakou bližší vesnici...

te_reza
26. dub 2023

S autem bych byla klidně i odříznutá od světa. Barák je barák prostě 😅

eurotip
Odpověď byla odstraněná
jaroslavasv
27. dub 2023

Já myslím, že jste si už odpověděla, vždyť je to váš sen.

aneta15
27. dub 2023

Za mě dům na polosamote. Já bych v bytě umřela. Moje švagrová bydlí na úplně samotě cca 3 km od městečka kam chodí děti do školy. Jsou na druhém stupni a za kamarády jezdí na kole. Za mě lepší řešení než se zavřít do kralikarny.

iva_kucerova
27. dub 2023

My koupili větší byt ve městě, děti si všude dojdou a jsme maximálně spokojeni.

kikipiki
27. dub 2023

Z vlastní zkušenosti dům,bydleli jsme ve městě v 3+1 ve 4 patře dva dospělí ,dvě děti malé a střední pes . Teď jsme v baráku na samotě u lesa a úžasný,děti můžou kdykoliv ven a nemám strach že je něco přejede. Mám zahradu,slepice,kačeny ,husy,králíky a dalšího psa a zvěřinec i doma😂 ale bez řidičáku a auta se neobejdou,starší syn chodí 1km na zastávku každý den a nevadí mu to🙂 dům je za mě lepší 😀 jen je to víc práce jak v bytě 🙂 být bych brala na zimu😀

Strana
z2