icon

Mám milence. Je také někdo, kdo ho má?

20. črc 2020

Ahoj ženy, rovnou hlásím aby sem morálky nechodíli. Už pár měsíců mám milence, a sex sním je prostě uuuuužasný. Je úplně jiní než můj muž, prostě sex sním mi i zvedá náladu a cítím se hrozně dobře. Ale poslední dobou mám tak trochu výčitky, je to hlavně kvůli tomu že manžel se ke mně teď začal chovát moc hezký. Navíc nechci dětem rozbit rodinu, ale vždycky když plánují že s milencem skončím tak mi v sexu návrhne něco nového. Tak to potom zkusíme, je to jako vždy úžasný, a já si pak říkám že o tak skvělý sex nechci přijít. Nemáte s tim někdo zkušenosti? Je tady někdo kdo má milence doteď? Jak zvládá výčitky?

Strana
z3
marketanova
21. črc 2020

Známá ho měla dlouho, dostávala dárky a užívala si skvělý sex, ale nakonec odešel a nezbylo jí skoro nic..

blondynka400
21. črc 2020

@marketanova nezbylo jí skoro nic znamená co? Vždy je to o tom, co člověk od vtahu očekává....

blondynka400
21. črc 2020

@shaun40 jenom potvrzuješ to, že jsi proti druhému pohlaví zaujatá. Ok, nemáš dobré zkušenosti, s vám pohledem na věc se ani nedivím,že jsi sama a nebo se na tebe lepí to, co píšeš. Ale náš život je takový, jaký jsme a jaký si ho uděláme. A to že jsme si něco vysnili oproti přírodě, pak se nemůžeme divit, že to dopadá jako dopadá....

orisek56
21. črc 2020

Já vím že dostanu ban. Ale protože internetové forum má právo na různé názory..... Tak.... Základatelko, ne nemám zkušenost a mít nechci. Kromě svého muže mám také rada sebe a vážím si sebe a nechci se sama sebe štítit a poblít se ze sebe před zrcadlem. Takže hodně štěstí v neštěstí. Toť vše.

shaun40
22. črc 2020

@blondynka400 Nejsem zaujatá naopak je mi líto jejího manžela.

klokanka31
22. črc 2020

@shaun40 Zas nevíme zda ji taky nepodvádí...

blondynka400
22. črc 2020

@klokanka31 přesně, ono nic není černobílé a nikdy za to nemůže jenom jeden....
@shaun40 A tvoje příspěvky bohužel tak vypadají (a myslím tím celkově tvé příspěvky na toto téma)

Strana
z3