Maminka se dvěma dětmi, která by se ráda seznámila

nesi45
16. srp 2014

Dobrý den podotýkám se s tímto problémem a ráda bych tu našla někoho kdo by mi pomohl poradil,sdělil svůj názor na věc.
Jsem z Opavy a život mi vše nastavil jinak,než bych chtěla i v zájmech.Mám dvě dospělé děti 1 studující,druhé na střední škole.

Chtěla bych si najít kamarádku pro společné podnikání aktivit a společných zájmu,většinou se jedná o společné výlety za památky apod a ráda bych si našla i partnera nebo přítele podobných zájmu s možnosti a výhledem i nějakého hezkého vztahu.
1 dítě s námi na výlety jezdí jen občas teď snad už vůbec a Já jezdím jen s tím druhým sama a ráda bych našla někoho kdo by se k nám rád přidal.

Ráda bych zkusila seznamku,ale nevím jestli mám u té kamarádky napsat že mám dvě děti nebo jen jedno s kterým teď jezdím kdy druhé nechce má jiné zájmy a kamarády a později ji říct,že mám i dceru,pokud by ráda jela s námi a rozmyslela si to.Většinou opravdu jezdíme jen sami dva s klukem.

Do seznamek na webu se vleze hodně ale do Zikada nebo SMS toho moc nedáte jen 160 znaku i se zadáním a Anonce ještě méně i se zadáním.

Proto bych ráda uvítala názor jestli přiznat obě děti nebo později říci o druhém.Připadně jak to vidí jiní.

Zvláště u toho partnera bych nechtěla lhát, jestli stačí uvést jedno dítě druhé později a snad by to nevadilo a nebyl by to takový problém,případně uvést raději hned na rovinu jak se věci mají i do seznamky.

Děkuji těším se na Vaše odpovědi.
Lenka